To što je nešto sleng, ne treba da znači da treba da ostane ako je loše definisano. U suštini, blaži je kriterijum prema slengu, al kad je neka katastrofa, mora da leti.
ДА ВАС ПИТАМ, ВАС ПРЕПАМЕТНЕ СВЕ ОВДЕ. ШТА КОЈИ КУРАЦ ИМАТЕ ДА НЕЧИЈЕ ВИЂЕЊЕ НЕКОГ ЈЕБЕНОГ МОДЕРАТОРА КОМЕНТАРИШЕТЕ И ПРАВДАТЕ.
Ако сам реко мени тај и тај није за мода из тог и тог разлога, сиктер и пиши своје. Ова тема није за јебено брањење "оптужених". Ако ја сматрам да тај мод није за мода и стојим иза тога, нико жив ме не може убедити у супротно.
Отворите тему који мод треба да остане мод во вјеки вјеков и мрште са теме за критику. Ако сте глупи нисте неписмени. Ако сте неписмени нисте глупи да скнотате из досадашег тока теме да је реч о КРИТИЦИ. Ако сте и глупи и неписмени мрште одавде. Ако нисте ни глупи ни неписмени узмите се у'памет јебо матер. Доста са одбраном, него пљуј и кад ти се дало.
Uvedite mini modulatore samo za definicije i postere matere vam, lakse svijema nama. Ko god ima dosta ekspirijensa i mane nek bude mini mudo i rijesena stvar.
Sta je ovo? Jos niko nije banovan? Jebes temu bez bana.
Zamerke:
Čudni kriterijumi izbora odabranih definicija i postera (pod čudni mislim da su ponekad potpuno neobjašnjivi).
Sporo i nedosledno reagovanje na plagijate (čak sam naišao na slučaj da moderatorka ostavi komentar na plagijat, nešto u smislu "kakav plagijat, sramota!" a da isti ne obriše).
Inače, ništa drugo mi ne smeta, nekada me je boleo mali prst ali je sad amputiran pa je sve drugo uglavnom dobro.
To što je nešto sleng, ne treba da znači da treba da ostane ako je loše definisano. U suštini, blaži je kriterijum prema slengu, al kad je neka katastrofa, mora da leti.
A što nađe to sranje, mnogo bolje stvari su brisane.
Mylycu nikako za moda. Devojcica ima evidentne probleme a jos je i recita, 70% clanova bi najebalo u tom slucaju.
Ja predlazem Dzimija i Kaizena za moderatore.
ДА ВАС ПИТАМ, ВАС ПРЕПАМЕТНЕ СВЕ ОВДЕ. ШТА КОЈИ КУРАЦ ИМАТЕ ДА НЕЧИЈЕ ВИЂЕЊЕ НЕКОГ ЈЕБЕНОГ МОДЕРАТОРА КОМЕНТАРИШЕТЕ И ПРАВДАТЕ.
Ако сам реко мени тај и тај није за мода из тог и тог разлога, сиктер и пиши своје. Ова тема није за јебено брањење "оптужених". Ако ја сматрам да тај мод није за мода и стојим иза тога, нико жив ме не може убедити у супротно.
Отворите тему који мод треба да остане мод во вјеки вјеков и мрште са теме за критику. Ако сте глупи нисте неписмени. Ако сте неписмени нисте глупи да скнотате из досадашег тока теме да је реч о КРИТИЦИ. Ако сте и глупи и неписмени мрште одавде. Ако нисте ни глупи ни неписмени узмите се у'памет јебо матер. Доста са одбраном, него пљуј и кад ти се дало.
Ja predlazem Dzimija i Kaizena za moderatore.
Ahahahaha, ovaj je dobar. :D
Ne znam ko je ovde branio modove. Mislim da nije niko. Ja sam konkretno bio protiv ličnih obračuna moda i člana, znači nevezano za rad tih moderatora.
Uvedite mini modulatore samo za definicije i postere matere vam, lakse svijema nama. Ko god ima dosta ekspirijensa i mane nek bude mini mudo i rijesena stvar.
Sta je ovo? Jos niko nije banovan? Jebes temu bez bana.
Ja pljun'o... :)
Pa to.
Šta fali Mylycy kao moderatoru? Bogomi, uvela bi ona red, a i nije toliko prsla kako se predstavlja, verujte mi. :)
Дотер како неко ко је тако кул у РЛ може да буде тотални дркаџија овди ЉОЉООЉОЉ никад ми неће бити јасно Ч=
sve se plašim da bi na sajtu ostavila samo svoje definicije. I kaizena bi trajno banovala i obrisala bi mu definicije po kazni.
Кад може Гимли да јебе у Господару, што она не би могла овде?
ЗАТО ШТО ОВО НИЈЕ ЕПСКА ФАНТАСТИКА ДА МИЏИТ МОЖЕ ДА ЈЕБЕ.
Ako ima upraznjeno mesto za ktitora evo ja se javljam, vidim da se niko ne javlja za ktitora. Premlad sam za moderatora.
Kakve veze milica ima sa ovim? Držite se teme.
ЗАТО ШТО ОВО НИЈЕ ЕПСКА ФАНТАСТИКА ДА МИЏИТ МОЖЕ ДА ЈЕБЕ.
Хохохохохохохо. :)
ne_moj el ti dobro?
Zamerke:
Čudni kriterijumi izbora odabranih definicija i postera (pod čudni mislim da su ponekad potpuno neobjašnjivi).
Sporo i nedosledno reagovanje na plagijate (čak sam naišao na slučaj da moderatorka ostavi komentar na plagijat, nešto u smislu "kakav plagijat, sramota!" a da isti ne obriše).
Inače, ništa drugo mi ne smeta, nekada me je boleo mali prst ali je sad amputiran pa je sve drugo uglavnom dobro.
Ампутација никад слађа. лоло
Svi moderatori su super, samo ne pustajte mylycu da se dovati funkcije. Sve je dobro dok je ona van igre.
E da, i imate avatare do jaja, al ono bas, bas. Mnogo mi se svidjaju.