Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Пеки, Питај Војтека колико пива може да попије. Тај пије к'о три модератора одједном. А сви модови су познати по томе што имају добар цуг.

Прелол, али препрелол. Па он је десети у крају по циркању. Ај направите модови екипу за циркање, направићемо ми, па да видимо.

2. Ае, Уго, ае. Пиво може увек.

3. Ахахахах назив теме. :)

4. odgovor na naziv: ja :D

5. Christine, mnogo si luda.

6. Dzimi jebi se.Znaš zbog čega.Poslao mi Dzanki ptv.Koja sam ja paljevina...

7. Због чега?

8. ХАХААХХАХАХАХААХХААХАХАХАХАХ

9. Dzanki šibni mu ptv mene ponos boli...

10. Dok sam procitao sta su drugi napisali,ode tema u majcinu....Eto vam zamerka.

11. Моја највећа похвала мод тиму је чињеница да нам дају ваке теме да пљујемо по њима и да то раде само да би нас смирили. Ко оно место у парку у Енглеску где мож да пљујеш по краљици. Теби лакше у тренутку, а њу заболе пичка са све кожу и длаке. Браво за трол за смирење народа.

12. Ma kurac, ovo je klasicni fishing for compliments;)

13. Ма само да макну малог прста и могу да мирно спавам. Остали ме не интересују.

14. Džimi je svinja od čoveka, ali realno bez njega bi se ovo mesto raspalo. Ave Džimi i ostali!

15. Ма само да макну малог прста и могу да мирно спавам. Остали ме не интересују.

Како то мислиш? Па он већ неко време није мод...

16. Моја највећа похвала мод тиму је чињеница да нам дају ваке теме да пљујемо по њима и да то раде само да би нас смирили. Ко оно место у парку у Енглеску где мож да пљујеш по краљици. Теби лакше у тренутку, а њу заболе пичка са све кожу и длаке. Браво за трол за смирење народа.

Рек'о сам ја ово исто у старту на модфоруму. И пре него што смо отворили тему:

http://img227.imageshack.us/img227/6272/pemzija.jpg

17. Pazi ovo čovek je i vizionar. Nemam reči.

18. Лоло!
    Чеко сам да сами кажете, али нисам мого да истрпим више лололо.

19. "Bolje na odgovarajucoj temi nego da podjebavaju modove po defkama..."
    Big Brother syndrome.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.