Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa niste trebali ni da otvarate temu ako će da živi samo ovo popodne :P
Ima valjda još autora da kažu nešto.
I slažem se sa Samhainom/ne mogu sad da mu tražim post/ više obzira za totalne novajlije. Znate li kako deluje sajt kad tek uđete u njega? Stvarno treba vremena da se čovek prilagodi, kontam da je zato što je živ sajt, ali verujte mi jako konfuzno prvih dana.
Pre neko veče sam tražio neku pesmu da skinem(narodnjak naravno) i elem zapadnem na neki sajt sa četom, i napišem "opiči po prašini". Mod na tom sajtu mi ozbiljno zapretio sa banovanjem i ja sam se uplašio kao da će da mi da otkaz i kao da ja dobijam platu od toga što sam na četu.
Dobri su naši moderatori, nije ni njima lako sa nama.
Edit: Nije njima lako ni sa njima!
E, ja moram da prokomentarisem to jer sam i ja bila uzasno ljuta i bucna- sad mi je duhovito, zapravo. Cak se osecam bezveze sto napljuva ljude onako, ali se izvinih;)
Jebem mu misa, moj prvi poster je bio neki print skrin sa fejzbuka, golo govno. A kako sam skontala da je golo govno? Tako sto me je Focho spustio samo tako. I zahvalna sam mu na tome.
Па него шта него стрејт, нисам ти ја за те геј акције. :)
Zamjeram onome ko banova nju!
http://vukajlija.com/recnik/autori/34579
Самогаговала се:)
ma strejt kao živi bez psihoaktivnih supstanci :D
peki, dok ne omandamo jednu gajbu zajedno neće od tebe biti čoveka xD
Tachkize maj lov, vrati se.Vi stil lov ju...
Па неће, после пет литра тешко да ће бити човека од мене. :)
Пих, Пеки.
Сад си ме разочарао.
хахаа Цено паљевина
Ш'о? Јел срамота да неко буде свиња после 5 литра? :)
Сад си ме разочарао.
komšo.. i mene.
Peki, siso, Zmia popije kanister piva na eks.
Pet litara...čega? Mleka, soka? Hajd ljudi ne spemujte sopstvenu temu. Pustite ljude da komentarišu. Glupo što uopšte ovde pišete. Na modove mislim. Izdignite se iz svega, čitajte, utefterite negde, posle zamerite, banujte ovo ono...
Пеки, Питај Војтека колико пива може да попије. Тај пије к'о три модератора одједном. А сви модови су познати по томе што имају добар цуг.
А тек Змиа...
Што рече Блек, углавном.
Nego oće li taj odgovor brzo...
http://vukajlija.com/forum/teme/1439
До'ро б'е сисе, једне, направисте и мене на сису. Па нико не каже да не могу да попијем више од тога, само кажем да се усвињим на 5, онако људски.