Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
То је чисто злочесто нагађање.
А Јовичићеве теме су генијалне. Ја 20% због његових тема долазим на сајт.
Пеки, какав ти то ник, бре. :)
Тренутна зајебанција. :)) Погледај шта ми пише у профилу. :)
Јовичићеве теме су генијалне. Ја 20% због његових тема долазим на сајт.
Ма дај. На његова питања човек нема одговарајући одговор, сваки има неку ману. А и само се питам одакле му онолико инспирације, човече?
c c c, pizde jedne manipulatorske...da je ovo otvorio obican clan odma bi zakljucali
Не постоје глупе теме.
Није тачно. 60 посто Јовичићевих тема су глупе. Бар мени. Али, каквих има, он је златан.
Ma daj! Debilniji post nisam procitala na ovom forumu! Ako se izuzmu oni malopre.
А шта, Сосе, ја сам као необичан?
Па, и ја см од криви и меса, ало.
И ЗАШТО НЕ ВОЛИТЕ ЈОВИЧИЋА?
skss ks sks
Нико не каже да га не воли, само да има превише слободног времена. :))
Ne, Peki, nego ti provodis svoje slobodno vreme igrajuci Hexball, ako sam dobro napisala, a on razmisljajuci o stvarima koje su mu bitne. Jebiga. Ja gotivim Jovicica, i kad se ne slazem sa nekim stavovima.
http://nova-agora.forumotion.com/
pogledajte ovaj sajt, jovičić ga je postavio ovde, mislim da je njegov, teme su vr'
a vi ste ljubomorni na čoveka :P
Jel to neka trka za popularnost u toku mozda? :)
Postere ste ukinuli da oslabite neke autore, a sad i ovo...dalj bolje pisite nesto kvalitetno, uzizite sajt, nego sto se ovde proseravate...:)
Пуфнице, поглешан Пеки. :)
*uzdizite
E kurac, zbunih se;) Okej, on provodi slobodno vreme slusajuci jebenu DM.
Пуфи, то је друга ствар. То је музика. Музику слушаш ти, слушам ја, слушају сви, то је нормална ствар. ;)
Jebote. Htedoh reci ovo- covek trosi svoje slobodno vreme kako trosi. Zapravo trosi ga kvalitetnije nego dobar deo autora.
Ма Јовичић је опичен.
ma jovicic je kul lik...al malo puno prica
Ау пуфнице, колико те сад не волим.