Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
И превише размишља. Боље да ради нешто конкретно. Да јебе нпр.
Јовичић је легенда. Да се ја питам, био би мод.
Еј, ти се не питаш? :)
Зар тамо немате тему где предлажете нове модераторе? Нисмо ми од јучер. :р
Па, имамо. Али не поставља мод нове модове. :)
Ау пуфнице, колико те сад не волим.
Steta, ja pocela da se primam na tebe bas malopre.
Meni je Jovičić OK tip...
Pa što, ljudi, ako otvara teme?! Forum i služi za to, a ne služi da se postavi pitanje modovima što je obrisana defka ili poster i da se psuju modovi ili članovi i ko god bio.....
Svaka tema koju je on otvorio je bila započeta njegovim postom koji je jako opširan, i za to mu svaka čast... Ovo što Đimi kaže za moda, što da ne....
Svaka tema koju je on otvorio je bila započeta njegovim postom koji je jako opširan, i za to mu svaka čast...
Тако је.
Па ви сте Јовичићи. Све сам вас ја лепо класификовао у дефиницији. :))
Nisam zadovoljna, Peki.
А где су ти у тој првој групи Амантино, Бурзум, Фаца и Френки? Мени си бедника метнуо :)
Квалитетно утрошено време:
1. Троловање
2. Хахбал или Ат&Шјечиво са дебилима са вуке
3. Игрице
4. Дркање
Шта је ту неквалитетно???
2. i 3. su nekvalitetna. Ova druga dva su kvalitetnija;)
Нисам читала све. После овог:
...све је речено. Управо тако. Керуша Мила и спрдање на тему пса коме је неко посекао све шапе? АХахахахахахахахах како јебено смешно!
Читала сам коментаре и јеботе, било ми је мука. Од себе. Због тога што сам толики морон да проводим време на сајту на коме ће модератор тако нешто да стави међу одабране.
Нисте сами овде. Постоје људи који вас читају. Осим оних који су нашли да ејакулирају по коментарима на постеру и уздижу свој его, постоје и други чланови сајта, а богами, и они који то нису, али прате Вуку. Једна велика срамота.
Ja mogu dosta da popijem, možda i najviše u kraju. Verujem da je tako.
Их, за керуше није смешно, а за попове је смешно. Чак и онда кад није смешно. Бар је Тулум убо риму.
П.С. Тек сад видим ово горе. Пуфнице, врати сееее, све ми је опроштено...
Mislim da bi trebalo da češljate definicije od manje poznatih autora, a ne da se držite Vukajlijaškog svetog trojstva za biranje definicija - Francky, Slavk0 i Reservoir dog. Samo njihove definicije vidim tamo, maltene.
Е, дајте линк за ту керушу. Не знам да ли сам видео то.
Obrisano je.
Пробај ово:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/60432