Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Evo, već pola sata jedna defka ima duplikat, niko nije odreagovao...

edit: Vidim sređeno. Pardonirajte što sam prekinula raspravu.

2. Трошимо своје речи узалудно. Неко ће схватити о чему се ради, неко не. Ако је поента спрдати се са свим и свачим, ставићу онда слику лешева из неке од масовних гробница српских људи, да се исмејемо јуначки.

3. Suštinski ja sad mogu da razglabam o tome ko koliko može popiti, a da nije spem. Mnogo je, za sve preko merice je potreban kontinuitet. Ili menstruacija, a Džimin to nema.

4. Реме брате, дај не њајке, па дволитарку сам својевремено из два цуга лешио. Правите ме овде на предшколца, а могу да попијем богаоца, даснелажемо...

5. Да, и реално, коју пичку материну пиздите? Јесте, мени је искрено жао тог кучета јер ниједно живо биће не заслужује да му се нешто слично деси, али јесте сморило. Гледајте своја посла већ једном, не глумите осећајце кад нисте. И да, сваки дан умире огроман број паса луталица од хладноће и ништа. Али да, њих није председник усвајао инису били на тв-у. Извините, молем вас.

6. Moguće Frenki, pa ti Peki reče da možeš 5 litri da iscepaš, ja zbog računanja zaokružih na 2 dvolitre, ako me razumeš. Evo ako će ti bidne lakše. Ti na 5 litri izbačiš 500 đunti, a Đimi ispljune soma. Pa ti vidi. Imaš i za taksi i za burek.

7. Ако је добра фора и са лешевима, што да не. Хипотетички. И ја нисам рекао да је фора са Милом била добра, напротив, постер је безвезе.

8. Јесе сећате кад је онај неки краљ ставио слике покојне бабе на фејс? Оне што држи фиге ногама. Самхаин се сећа сигурно. :))

9. Грешиш брате. Ја сам хард-кор про. Узмемо гајбу Зајечарско, 800 кинти гајба, 20 пива од по пола литра, 400 кинти по особи.

10. И ако вам је стваааарно до сентименталности и озбиљности, мрште на неки верски форум.

11. lololololol Džimi sećam se ja, ja se frapirao. Lik je totalno moderan.

12. Јесе сећате кад је онај неки краљ ставио слике покојне бабе на фејс? Оне што држи фиге ногама. Самхаин се сећа сигурно. :))

Сећам се и ја, као кроз маглу :)

13. Џими

Јесе сећате кад је онај неки краљ ставио слике покојне бабе на фејс? Оне што држи фиге ногама. Самхаин се сећа сигурно. :))

Idi, bre, ne podsećaj me, nisam mogao tu noć da zaspim. o.O

14. Јесе сећате кад је онај неки краљ ставио слике покојне бабе на фејс? Оне што држи фиге ногама. Самхаин се сећа сигурно. :))

Хахаха јао плачем и сад кад се сетим. Јевреј луди. А Славку због тог коментара и даље опраштам све срање дефиниције које му гурате на насловну. ;)

15. Najbolesniji poster je bio onaj sa rasporenom mrtvom ženom sa obdukcije ili čegaliveć. Brzo ste ga obrislali, ali srećom sam stigao da ga kopiram.

16. pa ne menja se stvar. Vas dvojica uzmete 10 litara piva i iscepate gi ko mače mršljak. Znači po 5 litara. Još pijete zaječarsko koje je jeftinije od jelenka. Sve u svemu Đimi je u minusu. E da i zovni nekad, da i mi pijemo.

17. Ма не брате, ја од 5 литара умирем, залепи ми неко етикету већ...

18. А онај постер: мртво куче за мртво дете или како већ? Кидање од коментара.

19. Koji je to poster mrtvo kuce za mrtvo dete?