nisam rekao da umireš, nego da ti bude dojajno, tipa malo se klackaš i tako to. Znaš kad imaš antigravity trip, misliš da ćeš da poletiš, a u stvari se spuštaš.
nisam rekao da umireš, nego da ti bude dojajno, tipa malo se klackaš i tako to. Znaš kad imaš antigravity trip, misliš da ćeš da poletiš, a u stvari se spuštaš.
Брате, ја после 5 литра добијам најинтересантније идеје...
e ja bre ko pravi pesnici, pišem na salveti, itd. Zajebavam se, uglavnom me stignu neke fiks ideje kad sam mamuran al' ajde. U suštini samo sam se jednom pijan logovao. Ih da sam ja svaku ideju koju sam pijan dobio realizovao, ja bih sada bio brate ko zna šta.
Славко брате, ја нисам пио, сада већ пуних 4 месеца. Али зато, боље да не причам шта смо радили прошлог лета...
И ја нисам рекао да је фора са Милом била добра, напротив, постер је безвезе.
Više nikad ne sedim pored tebe! :)
Haha, keruša Mila. A jebiga, ne možeš očekivati da ima ukusa čovek koji oduševljeno prihvata Valjevsko pivo. Šta ću kad sam bezukusan. Ali ipak vole da me grickaju, hihi.
Тај "мртво куче - најбољи поклон за мртво дете" постер је направио нечији дупли... Влексов ваљда...
Еј, ја се не питам, то знаш. Да се питам, качио бих неке друге. Ону нашу заједничку нпр. Јес' да није нешто посебно, ал' је наша. :)
Daj nadjite ga.
Какве сам ја болештије испропуштао, јбт.
Дај, Пеки, копирај то следећи пут, па качи на модфорум. :)
Имаш Џими на теми "гробље постера" на форуму.
Nije fer, dajte da svi vidimo!!
Па мени су кењали за ону жену и кајгану, побуниле се све феминисткиње Вукајлије. јбг.
Пих, па избрисао си је као последњи педер. ;) Али нема везе, ја сам је скратио и пропичио, набила пет пута већи резултат.
Брате, ја после 5 литра добијам најинтересантније идеје...
Како избрисао? Па ено је живе. Знаш наслов, нађи је.
što jes jes. Neke moje definicije su nastale u tako nekom periodu. :) Recimo buđenje nacionalne svesti.
Е јбг, сад видим да је жива, ја сам нешто побркао. ;)
И ја пијан добијем лудачку инспирацију али све заборавим док се отрезним.
Ма какви, ја брате кад пијем, не би смео да се улогујем. Причам ти овако уопштено.
Пеки брате, тако млад а тако порочан. :)
Повуци реч! :)
Добро, први педер, ае.
e ja bre ko pravi pesnici, pišem na salveti, itd. Zajebavam se, uglavnom me stignu neke fiks ideje kad sam mamuran al' ajde. U suštini samo sam se jednom pijan logovao. Ih da sam ja svaku ideju koju sam pijan dobio realizovao, ja bih sada bio brate ko zna šta.
Славко брате, ја нисам пио, сада већ пуних 4 месеца. Али зато, боље да не причам шта смо радили прошлог лета...
Više nikad ne sedim pored tebe! :)
Haha, keruša Mila. A jebiga, ne možeš očekivati da ima ukusa čovek koji oduševljeno prihvata Valjevsko pivo. Šta ću kad sam bezukusan. Ali ipak vole da me grickaju, hihi.
Пеки пије руске петолитре на екс.