Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Peki je uvek spreman da čuje autore na četu, njemu stalno i možemo da kažemo šta zameramo, ne mora ni da piše na ovoj temi, on i previše poznaje "glas naroda".

2. ja sam pomenula Litha.. ne mogu da verujem da me je tek tako ostavio.. eh.. toga :/

3. mene peki jednom banovao što sam napisao na temi niški lobi 'niš jebe' a zaista mislim da isti jebe! samo sam se nesrećno izrazio...ma dobar je d džem samo treba malo da se opusti.

4. Запата, јебига, дао сам ти минималца, 24 сата, није друго, него си улетео у неки ситнији разговор, а ја сам баш алергичан на то јебање, јебига. :)

5. ali moraš da priznaš da niš jebe...jes da sam vranjanac ali niška studentarija!

6. alergičan na jebanje? oo čedno dete moje :D

7. Алергичан на јебање у смислу јебање на теми јебање, и на сајту, не јебање као јебање, конташ? :)

Запата, нишки студент? Па што не кажеш бре, дај на неко пиво да изађемо, мајкуму. :)

Џими, јебига, заборавио сам за Ножану, мај фолт.

8. a ja mislio peki kul lik, kad ono! nejebač. strašno. :D

9. Korleone vec neko vreme nije na nivou. Bez obzira na ova skorasnja desavanja. Nista licno.
    Takodje, nikada mi nije bilo jasno koja je Ivanina funkcija i sta to ona tacno radi kao mod.

P.S - Oprostite zbog osisane, do racunara je, ne do mene.

10. Septička jama se preljela. :)
    Da nije Jane na temi...ne znam.
    Lično, kao član im ništa ne zameram, jer su mi uvek svi maksimalno izlazili u susret i banovana sam svega 4-5 puta za dve godine obitavanja, a bilo je situacija da sam trebala i više. Stoga, ne bi bilo fer da ih popljujem pristrasno i bez konkretnih primera, na osnovu sopstvenih zaključaka, jer su prema meni bili i više nego korektni. Što naravno ne znači da je to njihova zasluga, već moja, što odajem takav utisak i što sam podjednako korektna u odnosu s njima.
    Generalno, ovo nije sajt za 20 ljudi koji se međusobno druže i poznaju i to je ono što prvenstveno ne valja. Klanovi, separatisanje, previše internih fora, neko reče...
    Naravno, htela bih da me ne shvatite isuviše lično, govoriću samo o vašoj moderaciji, nevezano za vaše ponašanje u ulozi autora ovde. Neki koje ću predložiti za penziju su mi gotivni i dragi privatno i verujem da sam im to stavila do znanja, dovoljno da me shvate što manje lično u ovim zamerkama.
    Za penzionisanje:
    - Цыплёнок prvenstveno, jer deluje nezainteresovano za sajt totalno, ne mogu da navedem nijedan dobar razlog zašto bi ona i dalje bila moderator.
    - Džimi, zato što čovek prosto ne ume da bude objektivan, pravi klan moderatora oko sebe (Mrmun, Peki i verujem da je predlagano još autora, ali ajde, da ne pretpostavljam), zato što ponekad, a sad sve češće u nedostatku argumenta protiv ljudi - banuje ih. Mišljenja sam da je ban kazna koju zaslužuju najprimitivniji, kojima baš ne možeš drugačije i na fin način objasniti. Zakuva čorbu, kao onomad sa Šanom i njenom definicijom na naslovnoj, a posle jebe ljude u usta i služi se lošom demagogijom. Nedokazan. Ne znam da li je ikada na sajtu priznao da nije u pravu i da je pogrešio. To je što se tiče moderisanja, prosto nije za to, jer mu manjka objektivnosti.
    I mislim da Zezator nije u pravu, što se tiče toga da sajt ne bi bio isti bez njega. To je prosto taj utisak koji on nameće o sebi, da je bi bez njega sve bilo sranje i da je on taj koji vuče konce. Nije tako, prosto ne ostavlja dovoljno prostora drugima da se pokažu.
    - Mrmun, jer je previše dobar i naivan inače, a pogotovo za tu funkciju. A onda kad ispadne ovčica i kad ga svi tretiraju kao ovčicu, onda reaguje nepromišljeno i u afektu, kakvom god akcijom, samo da dokaže suprotno. Ne ume da troluje. Sujetan isuviše.
    To je to što se tiče penzionisanja.
    Što se tiče zamerki, upućujem ih:
    - celtu, jer je previše liberalan, to je bilo okej dok je aktivno moderisao, ali koliko vidim, opalo mu je interesovanje i sad je ostao samo taj naglašeni pacifizam, koji se ponekad pretvori u impulsivnost i 'e dosta ste se iživljavali, saću da vas deknem na mesec dana, a u kurac' i onda opet odbanuje ranije, ne ostane dosledan. :)
    - Pekiju, jer je u početku, dok je pratio pravila bio i više nego koristan moderator, kasnije se to pretvorilo u imitiranje Džimija. Predlažem da se vrati pravilima, jer i nema baš nešto osećaj da moderiše po sopstvenom nahođenju. U suštini, bezopasan, ali bilo bi lepo da koriguje ovo.
    - Lullaby, što gleda isuviše da svima izađe u suret i udovolji, a u isto vreme poštujući striktno pravila, pa ponekad mora da bude i drska kad to ne želi i da zavredi prezir od nekih članova od kojih to ne želi i ne može da podnese.
    - Surovom, što sve manje moderiše, jer je možda i najbolji i najobjektivniji mod.
    - Marijani, Korleonu, što su se umorili od sajta, a neće to da priznaju i promene nešto.
    - wojteku što se druži s Hugom.
    - Black Holu, što stavlja Krešimirove definicije u odabrane.
    - Che-Vu što mi linkuje najgore ocenjenu definiciju na čet.
    - Urošu, što uopšte više ne dolazi na čet.
    - kaizenu, što se ponaša kao da ga interesuje samo tehnički deo oko sajta, a manjka mu odgovarajućih ljudi da ga predstavljaju i regulišu ostale segmente sajta.
    Zamerila bih, generalno, što zapostaljate čet, jer tamo vrvi od uvreda i sranja, dok su bili prst i nož, to je funkcionisalo ko sat, nije bilo fejda koji napravi 7 naloga i izdrkava se sa sisama.
    Zamerila bih što se branite argumentima poput 'nismo mi plaćeni za ovo, ne moram da ti titram jajca', u suštini ne moraš, ali onda nemoj da se uzbuđuješ i banuješ ljude jer upućuju kritike i osećaju se nezadovoljno.

11. Запата, нишки студент? Па што не кажеш бре, дај на неко пиво да изађемо, мајкуму. :)

pa ajde birhaus me dugo nije video.

12. Zameram Džiminu što me banovao čim sam se registrovao jer sam naslov napisao kaps lokom i nisam hteo da promenim. Ustvari sam mislio da ne možeš sam da odlučiš šta ćeš definisati, već da su najnovije definicije koje izlaze gore desno zadati pojmovi za definisanje.

Cepnula me sisa 12 sati! Nikad mu neću zaboraviti. :)

13. Ивана више није мод....

14. Ивана више није мод....

Vidi stvarno.

15. Skontala sam sad, eto, vidiš kako mi titraju jajca na sajtu, tek što sam okačila post :))

16. Имам замерки. Много је педерски што треба да се спамује по сајту да би се добио неки одговор од вас, ако се и добије уопште. Скоро сам питао на теми за питања нешто и ладно сте искулирали, док је неки лик пет минута после питао и одмах су му два модератора одговорила. Мислим, који курац? Нисам питао нешто што се не пита, или је то само јер сам ја питао? По некад својим понашањем терате људе са сајта, а да при том они нису прекршили ниједно правило(онај лик од пре неки дан са оном дефком). Требало би да усагласите критеријуме око брисања, али што је још важније око одабирања дефки и постера, да се не дешавају онакви испади. Не бих анализирао сваког модератора посебно, само ћу да кажем да ми Војтек делује кул, а Џими се понаша можда и најзрелије од свих (мада сам са њим имао ону препирку тамо на оној теми, и реко му да је првокласни хејтер. Било је у афекту, надам се да ми није замерио) , али некад, вероватно из досаде, воли да ''закува'' ствари.

17. Милице, и за тебе сам мислио да ћеш да ме искритикујеш више. :)

Елем, није ми јасно зашто ме стално стављаш у исти кош сас Џимета, стварно не покушавам да "личим" на њега. Узео сам пар добрих фора за модовање од њега, али ништа више. :)

18. Ne znam da li je ikada na sajtu priznao da nije u pravu i da je pogrešio.

Е, то је лоша демагогија. Има чак и на овој теми. А на 100 места на многим другим темама. Немој тако.

19. Izaberite onda novog moda, ako ste nju razmoidovali. Nema aktivnijeg u čitanju i komentarisanju definicija od Straje (Frenki odmah do njega), mislim da se on u to super razume, a od žena mylyca.
    I da je Džimi odabrao Pekija i Mrmuna, mislim da nije pogrešio mylyce... Mada se nekad pitam odakle ti izvalačiš sve te informacije... ako si uopšete mislila da je on lobirao da budu moderatri.

20. PEki, kontam, ali to je zato što se ja zajebavam, pa inače delujem kao hejterčina koja nije objektivna. Trudila sam se da budem maksimalno objektivna, primer je Džimi, koji mi prvi najviše izlazi u susret, ali to je prosto jer imamo okej komunikaciju, ne zato što je on inače realan i objektivan. Znam to, jer dok nismo komunicirali, ponašao se vrlo drsko, banovao me s potpuno besmislenim i glupavim razlogom, zato što sam delovala kao da nisma od onih koji će mu ići niz dlaku. Dok mi sad toleriše i veće gluposti, to je super osobina, ali ne za moderatora. Ta pristrasnost, jer oštećuje ostale članove.
    Što se tiče ove teme, Džimi, i tvojih izvinjenja, eventualno i ako radiš to, radiš zato što je to neko iforsirao, nikad ne bi sam izanalizirao svoje postupke i samostalno shvatio da si preterao ili pogrešnio.
    Eto, prst, na primer. Uvideo je da je stvar izmakla kontroli i sam se predložio za penziju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.