Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Јесте размишљали да укинете постере?
    ni slucajno :D

2. ovako.
    Da ne pomislite kako imam nesto protivU mrmuna odista nemam nista ali..
    Zameram im ovo ponasanje, to jest trolovanje koje rezultira blagim izvinjenjem. Trolovanja od strane modova ima vise nego od stranje Jericha u pms. To mi opako ide na kurac.
    Zameram im sto su me nepali sa svih strana na pvt onomad kad sam rekla mrmunu da cu haos da mu napravim na forumu i da je picka. Pa su mi svi lepo rednom na pvt objasnjavali kako to ne treba da radim ili kao kelt sto mi je objasnio "oladi" znaci zameram im na losem vodjenju sajta i jos losijem vadjenju kestenja iz vatre.
    Zameram im one idiotske recenice na "vecito zakljucanoj temi" informacije o banovanim korisnicima sajta
    tipa "banovan je zato sto je meni upao trn u oko nek me neko podseti da ga odbanujem ali vodite racuna da sam ga pre toga bacao tri puta pa cu mozda, u suprotnom necu. ma...necu nikad" to mi ide opako na kurac, jer nit su duhoviti nit daju ljudima da budu duhoviti.
    Zmiji zameram sto je previse kul prema svima. Surovom zamram sto ne modernise. Wojtek mi je prilicno kul (posle chevua najkulji mod) jer vodi racuna o forumu bas lepo i druzi se sa ljudima na forumu bas lepo.
    Lilabaj ne smatram za moda jer nemam pojma ko je ta zena eto vec par meseci sam u zbunu tako da njoj ovom prilikom necu zameriti nista. Mada vidim da je vama svima kul sto znaci da vam uglavnom ide uz dlaku i imitira shivu :)))
    Peki je veselo celjade on je meni sladak pa sladak. Slaba na njega i sta cu, njemu ne mogu nista da zamerim.
    ..nastavicu..

3. Ок Џими, не знам стварно одакле ми идеја ололол Ај сад буди фер па ми врати оне дефке које си ми обрисао, кад си већ расположен ЉОЉ

4. Na primjer? Ne mogu da se sjetim nečeg takvog, samo zato jer je bilo mnoštvo prijedloga; ajd navedi bar neke pa da vidimo možemo li i hoćemo li.

ne mogu sada da se setim ali evo mog predloga, ne mora naravno da bude usvojen ali niko da da bar misljenje. http://vukajlija.com/forum/teme/15022?strana=21#post_940881
    ako nađem još nešto pustiću ti na PVT, ne mogu sad da tražim ali biće. :)

5. Ок Џими, не знам стварно одакле ми идеја ололол Ај сад буди фер па ми врати оне дефке које си ми обрисао, кад си већ расположен ЉОЉ

Једну сад, другу за месец дана. Жемо, брате? :) Је л' фер?

6. Stvarno treba Fejzu vratiti defke... A Straja i Frenki za modove, ako uopšte nameravate da upošljavate još ljudi.

7. Жемо жемо, вазда је било ок, компромис је МАМА ! :)) ЛОЛ

8. Жемо жемо, вазда је било ок, компромис је МАМА

Ал да ме подсетиш, забораван сам. И немој више да пишеш у афекту. :)

9. Strajo, pa čini mi se da dnevno odu bar dvije sa te teme; možda su davno predložene pa si zaboravio, a onda post sa tim prijedlogom obrišemo.

Jedino što smo malo usporili stavljanje defki na naslovnu, da je ne zatrpavamo, a da se više čitaju dnevne defke.

10. Ћуне, па мора да будем фин да ми Сурови врати оне друге две! Ако ме разумеш :)

11. Ok lullaby. Ako nađem štogod javljam ti.

12. Skoro me pogodio ban od 5 dana jer sam napisao komentar da je definicija idiotska, nakon toga prijavim 2-3 autora koja su pisali da su neke moje definicije sranje, govna i ostalo i niko ih ne dira.
    Ako se neke stvari tretiraju kao uvreda onda neka se svima daje ban za to ili neka se prestane sa tim.
    Ima još mnogo propusta kod rada nekih moderatora ali neka tata riješava to.
    Džimi očekujem da riješiš ove likove što su vrijeđali mene, a definicije slobodno obriši ako su loše.

13. Приметио сам да се овде највише критикују модератори који највише раде и који се труде да аутори колико-толико не буду преплављени говнима на сајту.

Вероватно сви хоће модове као што је Ципленок. :) Само да постоје, а да их никад не видиш. :))

14. Džimi očekujem da riješiš ove likove što su vrijeđali mene

Баци линкове на ПВТ, па ћемо да видимо шта ћемо.

15. a zašto vi modovi, koji ste trenutno aktivni na ovoj temi kulirate članove kao što sam konkretno ja

zameram svim moderatorima, a naročito kaizenu to što je dozvolio otvaranje toliko duplih naloga. više se ne zna ko je ko ni sa kim imaš posla. i ne razumem ljude koje je sramota što vise ovde pa se kriju iza duplih naloga, pre ili kasnije svaki se ionako otkrije.
    to je sad kao neki trend, šta li, ali je generalno veliko sranje.

Niko ništa da prozbori

16. Када се открије да је неко дупли (боље речено, када се отклони свака сумња), ондак банујемо. Нема друге. Чак и када би Каизен увео бан ИП-а, било би дуплих налога.

17. zameram svim moderatorima, a naročito kaizenu to što je dozvolio otvaranje toliko duplih naloga. više se ne zna ko je ko ni sa kim imaš posla. i ne razumem ljude koje je sramota što vise ovde pa se kriju iza duplih naloga, pre ili kasnije svaki se ionako otkrije.
    to je sad kao neki trend, šta li, ali je generalno veliko sranje.

Па, и не толерише се то толико.
    Ако дупли налог постоји како би се провоцирало, наравно да ће бити банован.
    Међутим, постоје дупли налози који су дали генијелне дефиниције и који служе да се сајту подари нешто креативно. Ја немам ништа против таквих.

18. Вероватно сви хоће модове као што је Ципленок. :) Само да постоје, а да их никад не видиш. :))

Normalno je da će biti omraženiji modovi koji zavode red na sajtu (banuju). Ali su ti modovi i cenjeni od strane ozbiljnih autora jer da nema banovanja, na šta bi sajt ličio. Samo je problem nepravedno banovanje i naročito(!) brisanje dobrih definicija kao kazna. Nema ništa gore od toga.

19. Peki je veselo celjade on je meni sladak pa sladak. Slaba na njega i sta cu, njemu ne mogu nista da zamerim.

Јао бре Јано, па ја очекивао да ће људи да ме насеру на овој теми, а ја још и похвале добијам. :)) Хвала, шта да кажем. :)

Елем, неко је поменуо Литијума, Ножану и Малог Прста. Они су размодовани на сопствени захтев, тј. рекли су да имају превише обавеза да би модерисали.

20. Није Ножана размодована на свој захтев. Размодована је после оног инцидента. Фактички, размодована је због неодговорности у чувању модераторске шифре.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.