Prijava

Хаха, ја ти исправљам, не знам да цитираш...

Kris, nisi murširala odavno. :P :)

Ајде и ја без зајебанције и шале да напишем како је било....

Дошла она код мене, нисмо били заједно него сам се ја пред њом јебено правио искусан са мојих 17 лолололо и она стварно помислила да сам неки зајебани јебач! Шта ћу вазда умем да се фолирам... И тако ја некако организујем да све то уредимо, и она лепо цава дође, крене ту нека стандард спика, нема јебене предигре ома смо се бацили на посо... и онда ја лепо метнем кабаницу и легнем а она скочи на мене! И ја тако нуиђем и после јебених 3 минута, да се тако духовито изразим, свршим! У глави мојој расуло, она ме онако тужно гледа, а ја испиздим толико да је отерам напоље и чврсто решим у својој глави да никад више не јебем! То је био смак света за мене, размишљао сам како онај баја у порњави може три сата а ја јебено само три минта!! Наравно нисам дуго издржао у тој мојој одлуци да не јебем ништа, али ми је остала траума, и дан данас кад ми се деси то да пребрзо свршим умем страшно да испиздим на себе, само ми жао девојке која је поред мене тад јер јбга, нисам успео да је задовољим како ваља... Срећом само што данас не одустајем после тога већ наваљујем ко коњ, па се на крају флеке изваде! Ето..

Fejz, vidi se da si čito Zapatine defke.

Сад прочитао, добра је лолололол ал ово је ИСТИНА!! АААААААА НЕ ЛАЖЕМ лололололо

алиии стварно, Френки веруј ме!:)))

...prvi put sa kuravom, drug i ja, svaki po 15 min, 30 evra i mašala.

Ajoj... Je l' ste zaradili neku boleštinu usput?

Makar genitalne bradavice za uspomenu! (^o^)y

Фејзбукманијак

Онда се јебу на начин на који су то радили чланови бенда ЕКВ, на високоинтелектуалном нивоу где физика нема неки пресудан значај за доживљавање задовољења!

Ахахахахаха, који си ти цар! :)

fejz, ne opiri se istini! pogledaj je u lice!

Ajoj... Je l' ste zaradili neku boleštinu usput?

nismo...veruj mi te kurve vode racuna o tome više nego i ti i ja zajedno. Nema šanse da joj metneš bez kurtončine.

fejsmanijače, ja imam isti problem, samo što ja taj prvi put nisam svršio spermi i onda mi se nabio kompleks pa posle jedno vreme nisam mogo svršavati ič.

Uroš
Па нек дрка пичку.

Uroše? Ustadoh upravo i ovo bi prvo što pročitah. Zabezeknuta sam :)

bejade to pre 3-4 godine, ja mlad,neiskusan, glave lude ona zena u cetrdesetim, sitna, nejaka dusu dala za gubljenje nevinosti. Pridjem ja njoj s ledja, izvadih ga i neverovatnom brzinom joj ga zabih u vrat, poce da siklja krv ko gejzir, ja se uspanici naice neko i pobegoh.

Eto tako sam ja izgubio nevinost ali otad nisam to vise radio jer sam reko na sudu da necu vise kako ne b iso u zatvor

seljak koliko ja znam nevinost se gubi kad ga zaturis dole ne gore :D