Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Za 5 februar sns je zakazala mirni miting koji ce rezim da isprovocira da ispadne sns ono kao fasisti,huligani itd pa ce da krene ustanak prvo na policiju pa potom ds vs sns i tu krece jos jedno razaranje i pljackanje prestonice i naravno prolivanje krvi u borbi protiv rezima.opet ce policija da tuce sopstveni narod za dobrobit vladajuce elite....dalje znate i sami kako ce situacija da se razvija.mi optimisti se nadamo da ce konacno doci neko ko ce da sredi ovu zemlju i da se zna neki red a mozda u fotelju gurnemo i nekog grdjeg od ovog sto je danas.
Kod mene u sobi je vec haos, a kad starci vide tek ce onda da BIDNE haos!
http://www.youtube.com/watch?v=hdZFp0lnewg
kakvo pitanje, pa opšti haos traje od 1914. godine i još se nije smirio.
Mi se nadamo da će doći neko..Mi ga čekamo..Mi smo optimisti i verujemo u bolje sutra.......Sve se to gradi danas - gradi, ne čeka. Nikad neće biti bolje, a znate li zašto? Jer se ne borite za bolje. Sedite na vukajliji i serete. Ništa niste zaslužili. I kad se digne takozvani ustanak, neće doći niko pametan da vlada, pola grada će se porušiti a mnogi mladi Srbin će da krade patike i kompjutere, kao što se i naviklo :)
Već je haos, u čekanju og nekog trećeg svetskog svet je lagano oboleo i osiromašio.
melkijades OBJASNIJO
http://knowyourmeme.com/i/2120/original/Epic-LongBattle.jpg
MILISAV USTAO, znači biće sjebano... ja ne znam kako se boriti protiv svega toga ako ne sa vukajlije, Mislim da je vuka idealan plejs da se štobse reklo zakuva i sruži vlast!
jer najpametniji ljudi sajta su na vuki...
http://4.bp.blogspot.com/_RQGFm9IU5SI/TP58Xo5VhRI/AAAAAAAACn0/ojLRBOiVxGQ/s1600/MP%2B1%2B6.jpg
APOKALIPSA LJUDI, das grosse cat atackishe our siti
Za slobodu i promenu na bolje se život daje. Neko bude Gavrilo Princip pa prvi zapuca, neko ode na front u nadi da će se ipak vratiti. Za ideal ove zemlje i naroda se gine vekovima, časno, hrabro, u panici i muci, u slavi..Od metka, mača, mraza, tifusa - borilo se i umiralo za Jedan san koji se zvao moja voljena domovina.
Danas moja domovina ne vredi mog života, kao ni moj narod, svadljiv, neobrazovan, lenj i nekulturan, narod koji sedi skrštenih ruku i veruje da se stvari same od sebe menjaju.
Narod koji je dozvolio rspad jedne lepe zemlje, dozvolio sebi da od gospode postane jeftina radna snaga, koji toleriše turbo folk, korupciju kojoj je i sam vičan, narod pun velikih reči koji je bleda senka onoga što su naši dedovi u bitkama i rovovima sanjali.
I kao i uvek - doći će nova vlast, od nje će se očekivati i nadati, i opet će biti kriv vasceli drugi svet jer nas mrzi i sistematski uništava. Ne zaslužujete ništa i ništa nećete dobro ni dobiti.
Мелкијадес усто јутрос на патетичну ногу :р
Ti u stvari oćeš da kažeš da se septička konstantno prelijeva ali nikako da dođu iz komunoga koliko sam shvatio...
Ne znam, glup je ko se bavi politikom a od nje ne planira da živi, isto važi i za sport i za druge profezije osim onih u kojima uživa hobi i tako to...
Oću reći, nek radi svako svoj posao najbolje što ume, ne živi se od metka i puške već od ostvarenog profita i novostvorene vrednosti...
Jok, došao sa posla, ja sam više u kontaktu sa narodom nego većina na sajtu ;) Ko nas jebe kad smo nesložni i nesposobni. Tako ide - u dva rata izginuli asu najhrabriji, oni lukavi i kukavice su bežali i izdajali, pa su preživeli. Danas je 70% naroda potomst vo baš od tih velikomučenika, nije ni čudo što smo ovakvi.
pa to je to, prelijeva se konstanto a nema ko da počisti
Stvarno smo jama. Smrdljiva i puna govana :)
http://www.youtube.com/watch?v=zJJ_mQpKx7w
lolo
Tako se to radi,samo strogo i rigidno....
ma da, treba razjebat govna, kao fino ćemo dogovorom, oćemo kurac...
DOK KUKA I MOTIKA NE KRENE SVE JE KURAC
kuka i motika se dize 5-og xD verovali ili ne xD