Kojeg člana foruma bi ste poslali u Cirkus?

1. Дојаја тема! Прво себе, јер сам атракција, и кретен. После тога Пајка, јер је много висок. Њега би послао да хода по жици. ЈТУ-а, наравно, да буде најављивач. Џимија да наступа у тачки у којој се удара курцем у чело. Бурзума јер воли да јаше. Њему бих дао тачку у којој јаше неку Кинескињу. И наравно Милицу, јер је мали човек и леприкон :)

2. znao sam da sam ja tu dankane,

ja bih milicu poslao da se pakuje u one kutije kad probadaju sa machovima,

lemaju bih poslao neka tacka sa zmijom nesto kao cirkus for adult aka selma hajek

Dzimija bih stavio ispred ulaza sa sve sesirom i gitarom da iskoristi koncentraciju ljudi.

Dankane ti bi naravno bio zaduzen za nosenje stvari

3. Dankana,da močugom dresira lavove :)

4. Ja umijem da hodam na rukama, mislim da sam za tamo, pravi sam onaj cigo, samo ne umijem brejkdens da igram

5. У, каква сте ми задужења дали :))

Е, Маркана бих послао у циркус, због оне слике на којој удара потпетицама, као вилењак. Е, то бих му дао да ради јавно. И да јаше метлу.

6. Ja bih da neke šaljem na trapez al da im ja pružam ruke u skoku pa sad...ako me nešto zasvrbi u odsudnom momentu, jbg svrab je svrab...
    Je l' bio taj JTU na reviji sinoć?

7. Mylycu, naravno, kao brkatu ženu.

8. Био ЈТУ. Прерушио се у Пајка, стао на штуле. :))

Данкане, заборавио си тачку када Ћера пада на под циркуса.

9. Милица би била циркуски миџет, duh... :P

10. dzimi je jedini primetio zvuk stula xaaxa

11. Лолололо, мени ћера јутрос рек'о да је пао, а после прочитам твој пост. А ја се не сећам, јебено! Шта сам ја пропустио, сад чу да се рокнем.

12. Јбт, зајебаваш да ниси видео ОНАКАВ ПАД! :)) Не верујем! Удари се у вугла што си то пропустио!

13. Ја сам очигледно видео, јер сам био ту. Али ми је мозак пливао у Вињаку, знаш причу, седео си преко пута :)

14. Е, не сећам се добро... Је л' смо ми оно певали Бијело дугме? :))

15. Певали смо Осмог Путника. А можда и јесмо Дугме, немам појма...

16. Осмог путника смо певали преко нечег што су пуштале оне транџе иза мене. Или су то биле жене?

17. Јебите се , волим и ја вас :))

18. Ne znam, ja se sećam da smo pevali Jagode i Peperse. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.