Kojeg člana foruma bi ste poslali u Cirkus?

1. Дојаја тема! Прво себе, јер сам атракција, и кретен. После тога Пајка, јер је много висок. Њега би послао да хода по жици. ЈТУ-а, наравно, да буде најављивач. Џимија да наступа у тачки у којој се удара курцем у чело. Бурзума јер воли да јаше. Њему бих дао тачку у којој јаше неку Кинескињу. И наравно Милицу, јер је мали човек и леприкон :)

2. znao sam da sam ja tu dankane,

ja bih milicu poslao da se pakuje u one kutije kad probadaju sa machovima,

lemaju bih poslao neka tacka sa zmijom nesto kao cirkus for adult aka selma hajek

Dzimija bih stavio ispred ulaza sa sve sesirom i gitarom da iskoristi koncentraciju ljudi.

Dankane ti bi naravno bio zaduzen za nosenje stvari

3. Dankana,da močugom dresira lavove :)

4. Ja umijem da hodam na rukama, mislim da sam za tamo, pravi sam onaj cigo, samo ne umijem brejkdens da igram

5. У, каква сте ми задужења дали :))

Е, Маркана бих послао у циркус, због оне слике на којој удара потпетицама, као вилењак. Е, то бих му дао да ради јавно. И да јаше метлу.

6. Ja bih da neke šaljem na trapez al da im ja pružam ruke u skoku pa sad...ako me nešto zasvrbi u odsudnom momentu, jbg svrab je svrab...
    Je l' bio taj JTU na reviji sinoć?

7. Mylycu, naravno, kao brkatu ženu.

8. Био ЈТУ. Прерушио се у Пајка, стао на штуле. :))

Данкане, заборавио си тачку када Ћера пада на под циркуса.

9. Милица би била циркуски миџет, duh... :P

10. dzimi je jedini primetio zvuk stula xaaxa

11. Лолололо, мени ћера јутрос рек'о да је пао, а после прочитам твој пост. А ја се не сећам, јебено! Шта сам ја пропустио, сад чу да се рокнем.

12. Јбт, зајебаваш да ниси видео ОНАКАВ ПАД! :)) Не верујем! Удари се у вугла што си то пропустио!

13. Ја сам очигледно видео, јер сам био ту. Али ми је мозак пливао у Вињаку, знаш причу, седео си преко пута :)

14. Е, не сећам се добро... Је л' смо ми оно певали Бијело дугме? :))

15. Певали смо Осмог Путника. А можда и јесмо Дугме, немам појма...

16. Осмог путника смо певали преко нечег што су пуштале оне транџе иза мене. Или су то биле жене?

17. Јебите се , волим и ја вас :))

18. Ne znam, ja se sećam da smo pevali Jagode i Peperse. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.