U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
e jbg, Stefane, nisi dijete da tako pišeš. pročitaj džeka londona i njegovog barlikorna, ne znam šta drugo da ti kažem.
meni se bejlis sviđa na ukus, ali nije to piće, to je više za lagano pijuckanje u ozbiljnom društvu kad baš, ali baš nećeš da se urokaš - obično ga piješ sa nekom ribom prema kojoj imaš nemoralne namere :)
Ma zajebavam se, imam te dve drugarice koje samo koktele i piju, pa kada izađem sa njima, probam jedno 7-8 komada. Sprdnja, šega, zaJebancija. :)
eto vidiš, sve kako rekoh :)
:)))
kokteli su konačna granica za svakog alkoholičara.
mene su učili da je pelinkovac poslednje piće - kad samo njega smeš da piješ onda si pao najniže :)
Kao prvo, kokteli možda malo djeluju gej . Ipak, našao sam pozitivnu stranu u tome, tako da redovno pravim, kad prećeram doduše, svoj koktel bez stalnog recepta SAMRT TAJM.
Naravno, probao sam i ostale, krvava mara, seks on de bič, tekila sanrajz i slično. Volim šutere, pogotovo u kombinaciji sa bilo čim.
Kokteli su za pičke, šta laprdate vi?
EDIT:
TI SA BEJLISOM, DA NE BUDE ZABUNE.
Jedini pravi kokteli koji i muškarci mogu piti su bijeli i crni rus i mohito. Ovo ostalo je nekako mnjah.
e, paz'te sad ovo
uzmeš pivsku čašu od po' litre, oni fensi
naspeš deci votke, dopuniš sa 2 deci đusa
onda naspeš deci tekile, i dopuniš sa deci kole
razbija, a ima ukus kao dječji šampanjac
Не сери Скочко, једини коктел који прави мушкарци пију је шприцер.
bijeli rus je postao popularan sa lebovskim. a film toma kruza je krivac za ovo mišljenje da su kokteli gej. mada, neću se sa vama prepirati, svakome njegovo :)
udara u glavu ko šampaljac
Čuj, beli rus za muškarce - a mleko za bebe, a? :)
Danci imaju neki sistem alkoholnih pića sa sladićem, oni to zovu lakris - dobiješ paleticu saq deset šotova potpuno različitih pića, zvizneš dve palete i skontaš zašto su nestali vikinzi :)
Od čega se prave ta dva Rusa?
Pošto u ova naša 2-3 koktel-bara nema, da makar sam napravim.
kalua, votka i mlijeko.
Ovo prvo neki liker od kahve, a?
to ti je kao ZJ...
Fala!