Тема за курчење - колико можете да попијете?

1. Znaš ona gej pića što prodaju ženama, ali ih vole i oni flafičasti, nazivaju ih koktelima? E, to.

e jbg, Stefane, nisi dijete da tako pišeš. pročitaj džeka londona i njegovog barlikorna, ne znam šta drugo da ti kažem.

2. meni se bejlis sviđa na ukus, ali nije to piće, to je više za lagano pijuckanje u ozbiljnom društvu kad baš, ali baš nećeš da se urokaš - obično ga piješ sa nekom ribom prema kojoj imaš nemoralne namere :)

3. Ma zajebavam se, imam te dve drugarice koje samo koktele i piju, pa kada izađem sa njima, probam jedno 7-8 komada. Sprdnja, šega, zaJebancija. :)

4. eto vidiš, sve kako rekoh :)

5. kokteli su konačna granica za svakog alkoholičara.

6. mene su učili da je pelinkovac poslednje piće - kad samo njega smeš da piješ onda si pao najniže :)

7. Kao prvo, kokteli možda malo djeluju gej . Ipak, našao sam pozitivnu stranu u tome, tako da redovno pravim, kad prećeram doduše, svoj koktel bez stalnog recepta SAMRT TAJM.

Naravno, probao sam i ostale, krvava mara, seks on de bič, tekila sanrajz i slično. Volim šutere, pogotovo u kombinaciji sa bilo čim.

8. Kokteli su za pičke, šta laprdate vi?

EDIT:

TI SA BEJLISOM, DA NE BUDE ZABUNE.

9. Jedini pravi kokteli koji i muškarci mogu piti su bijeli i crni rus i mohito. Ovo ostalo je nekako mnjah.

10. e, paz'te sad ovo
    uzmeš pivsku čašu od po' litre, oni fensi
    naspeš deci votke, dopuniš sa 2 deci đusa
    onda naspeš deci tekile, i dopuniš sa deci kole
    razbija, a ima ukus kao dječji šampanjac

11. Не сери Скочко, једини коктел који прави мушкарци пију је шприцер.

12. bijeli rus je postao popularan sa lebovskim. a film toma kruza je krivac za ovo mišljenje da su kokteli gej. mada, neću se sa vama prepirati, svakome njegovo :)

13. udara u glavu ko šampaljac

14. Čuj, beli rus za muškarce - a mleko za bebe, a? :)

Danci imaju neki sistem alkoholnih pića sa sladićem, oni to zovu lakris - dobiješ paleticu saq deset šotova potpuno različitih pića, zvizneš dve palete i skontaš zašto su nestali vikinzi :)

15. Od čega se prave ta dva Rusa?
    Pošto u ova naša 2-3 koktel-bara nema, da makar sam napravim.

16. kalua, votka i mlijeko.

17. to ti je kao ZJ...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.