Ко последњи ником ништа (98)

1. Staklena, ove mi se loknice ne sviđaju baš toliko. Ima dosta ispucalih dlaka. :)

2. Ma meni se ovo uopšte ne sviđa... Ja volim ravu kosu...
    Nema veze ni što imam vaške... :)

3. Ова тема више није занимљива. :/

4. Meni jeste zato što pobeđujem. :D

5. To je od pre par godina. Skenirano na zahtev jedne specijalne osobe. Posle je dobio i pelcer. :)

6. nem0, ne voliš nas kad nema Uroša,a? :)

7. Како знаш. :Д

8. Sve ja znam... :)

9. ČINI MI SE DA MOJA KOSA RASTE GUŠĆE!

10. Ма дај оно ми изгледа више од 6 удараца а мање од секунде .....
    Мислим да сигурно могу 6 .....

11. Veoma je ovo aktuelna tema, ove nedelje idem kod frizera... Da me istretira kako dolikuje. :)

12. Кад смо већ код косе , вечерас сам се шишао , на нулу :))

13. Е и ја морам да скратим косу...

14. Ма дај оно ми изгледа више од 6 удараца а мање од секунде .....
    Мислим да сигурно могу 6 .....

Ne znam, znam samo da je dosta brzo.

Kad smo kod šišanja, došao Šiba kod mene da ga šišam, a meni se pojebala mašinica... :)

15. A ja moram da se farbam... A da se šišam bogami neću....
    Prošli put mi fiknula sigurno 6,7cm... Mnooogo :)

16. Ovako je izgledalo 2008. kad sam je ispravila zbog nekog maskenbala. :) Sad je porasla...

http://www.dodaj.rs/f/n/S2/1N1S1Uxl/kosa1.jpg

17. Ја то сам радим , и радим веома добро .... зато ми је сад мало ладно по главе ,носим капу :))
    Види ово Кика
    http://www.youtube.com/watch?v=AgQh8uoFtNU

Требало би да легнем , сутра ћу да се грувам......... знаш Кика да више не тренирам у клубу , немам времена јебига , сада сам тренирам .....да ли и ти сам или у неком клубу , школи?

18. Добро је и Кика једном да победи :Д

19. Jel ovo frizura za maskembal ili za folklor? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.