Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:maše kutijom šumećih tableta:
Infarkt. Bio mator, imao preko 10 godina, i neki kerić uleteo u dvorište. On pojurio za njim, i posle par metara se samo izvrnuo na leđa. Odmah smo ga odvezli kod veterinara, ali jbg. Sirotan. :(
Eeeeee... Stvarno mi ga je žao...
Storma, baci 'vamo te tablete.
:baca tablete tamo, oseća se kao diler:
:'vata tablete, guta ih i sada mu je mnogo bolje:
:razmišlja da je trebalo da kaže da se tablete rastvore prvo u vodi:
Des Storma! :) Hoćemo li na koncert? :)
'Oćemo, ukradi mi kartu i stižem! :D
Storma, znam nego glumim retarda. :)
Samo ti glumi, pa kad te krene ujedati kiselina ima da kukaš. :)
SAMO DA NE ZABORAVITE MOJE DELO!
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs268.snc6/179690_196198843726316_100000086043185_753750_3031321_n.jpg
Ma kakvu kartu, upadamo na lepe oči. :)
jel to CECA definitivno svira u zagrebu
Jašta, staklena. Kad mi vide podočnjake, odma' će me puste. :D
Hahaha Buri, mi pričamo o koncertu Blind Guardiana. :)) Hoćeš i ti s nama?
Staklena, kad je koncert?
šta će storma na tom koncertu????
neću, fala vi na pozivu, ja štedim za cecu i srpsku zastavu pa da se kurčim po lijepoj njihovoj :D
Poneću ja korektor! :) Ne znam, Kiko, u aprilu neki dan. Nema više ulaznica u prodaji, jedino ako uspemo da upadnemo.
Ne seri da su već prodate?!
Ko mi nabavi karte, ima moju večnu zahvalnost!