Samoubistvo

1. U tome je poenta. To su oni očajnici koji ne vide izlaz iz svoji problema, nemaju hrabrosti da se ubiju, pa žele da naprave neku javnu pompu kako bi drugima ukazali na svoje probleme. Nije ni njima lako.

Jebiga,Cule,'ajde onda svi da se poredjamo na most :)Kome je lako?

2. Culle, ti vise govoris o necemu slicnom eutanaziji. To je vec druga prica. A, Vujaklijasi, imate li misljenje o tome?

Pazi, to je ljudski sa jedne strane. Ali moraš se roditi sa tim da nekom iz milosrđa oduzmeš život. Ja ne bi mogao nikoga da nosim na duši makar on grcao u nekoj boleštini. Pička sam. Nazovite kako hoćete. Jebi ga.

3. Ок је, ако је из радозналости :D
    Шалу на страну, врло је пичкасто јер пљујеш у фацу свима којима је икад стало до тебе.
    Са друге стране ако си довољно глуп да то урадиш можда си и заслужио.

4. Šta te boli kurac da li je meni pičkarski što ćeš ti da se ubiješ?

Brate, ako ti nećeš da komentarišeš i da pričaš o ovome ima ko oće, ja sam samo pitao za mišljenje...
    Da svi sve komentarišu, postojala bi jedna tema i tu bi se sve raspravljalo...

Риспект за људе који су се разнели бомбама и спалили.

Da, ovo sam zaboravio reći, npr oni koji su ulećeli u STC avionima su mi kul, ono heroji su ili su nenormalni

5. Ово што Сос рече. Треба бити у много дубоким говнима да пожелиш да се више не играш. Некако јесте "кукавички", ал није ни лако одлучити се на тако нешто. И једно и друго.

6. Ja ne bi mogao nikoga da nosim na duši makar on grcao u nekoj boleštini. Pička sam. Nazovite kako hoćete. Jebi ga.

Ma daj, meni je dan-danas žao što sam mog psa udario nogom i kako je zacvilio, a ne da oduzmem nekome život... Prije bih sebe ubio nego nosio nekoga na duši

7. Ma daj, meni je dan-danas žao što sam mog psa udario nogom i kako je zacvilio, a ne da oduzmem nekome život... Prije bih sebe ubio nego nosio nekoga na duši

Isto brate.

8. Ја кад бих хтео да се убијем, скочио бих у вулкан. А ви?

Zagrizao bih cev.

9. Jebiga,Cule,'ajde onda svi da se poredjamo na most :)Kome je lako?

Da, to stoji, svima je teško danas, loše se živi, teško se obezbeđuje puka egzistencija, a kamo li nešto više, ali ipak mislim da su to neki problemi koje pravazilaze svakodnevicu ili su svakodnevni ali su samo pali na teret labilnim osobama. Nemaju svi jaka leđa, svi smo različiti.

10. Peculiar subject, indeed.

11. Ја кад бих хтео да се убијем, скочио бих у вулкан. А ви?

Pročitao bih neki Jovičićev uvodni post.

12. mislim da ljudi žele previše.

ja sam srećan sa jako malo.

ekipica dodje na pivu, zezamo se, ja sam srećan.
    odem sa devojkom u bioskop, srećan.
    kupim nekom neki poklončić, srećan.

fora je u tome što su ljudi postali preambiciozni i previše su materijalisti...i ne vide da imaju mnogo. to je problem.
    ja se nikad ne bih ubio. ne zato što je to pederski, nego zato što sam budista. patnja je sastavni deo života. da nema patnje ne bi znali šta je sreća.

13. Kameno ti ja vjerujem u sudbinu....
    Prije bih se vodio onom SAM KROJIŠ SVOJU SUDBINU...

Recimo jedan lik u mojoj školi se ubio jer ga je otac maltretirao VALJDA, i kao nije se okretao prema njemu, nije ga bilo briga...

14. li ipak mislim da su to neki problemi koje pravazilaze svakodnevicu ili su svakodnevni ali su samo pali na teret labilnim osobama. Nemaju svi jaka leđa, svi smo različiti.

Naravno,ali batali teatralnost. To sa mostovima je cisto proseravanje.

15. čitao sam malo ispočetka, pa vidim da svi kažu da trebaju muda... kakva muda, kakve pičke materine, to je pitanje trenutka u kome mozak ne radi i aj zdrao...

evo jedan primjer...

moj kum, dječko od 23-24 godine, se objesio... najvrijedniji momak u selu, sposoban, nije imo tih problema sa dugovima, drogom i slično... čovjek je stavio prase da se peče za slavu, otišao popio pivu u kafani i vratio se na tavani i objesio se... tako da nema tu mnogo filozofije....

ja lično nikada to ne bih mogao sebi učiniti, pri ovoj svijesti, ne zbog sebe, već zbog ljudi kojima je stalo do mene...

16. Da se nadovežem na ovo što kaname veli...
    Kako neko može da se ubije recimo ko ima neke probleme koji njemu djeluju tako veliki, zar ne vidi ljude koji su invalidi, koji su bolesni itd?

17. Kako neko može da se ubije recimo ko ima neke probleme koji njemu djeluju tako veliki, zar ne vidi ljude koji su invalidi, koji su bolesni itd

Ne vidi. Sopstveni problem koliko bio mali, veći je od i najvećeg tuđeg.

18. ja lično nikada to ne bih mogao sebi učiniti, pri ovoj svijesti, ne zbog sebe, već zbog ljudi kojima je stalo do mene...

Ja zbog oboje.... i plus ne bih imao muda, brate...

to je pitanje trenutka u kome mozak ne radi i aj zdrao...

Ali opet, buri, zar ne bi bilo bolje da je stao i razmislio? Djeluje sad kao proseravanje, ali to je pet minuta prije ili kasnije...
    Jer je pretpostavljam imao ljude koji ga vole?!

19. SMarko,neke stvari mogu gore da te povrede psihicki nego fizicki.Znam coveka koji bi trampio deo tela za jednu stvar koja mu je nepravedno uskracena.

20. Nije to za mene pickasto, jer trebaju muda i za to, ali jeste egoisticki, zamisli kako je svim onim kilometrima picaka koje ce plakati za tobom, ili bar blizoj familiji ako nist'...

A kad bi se rokao uzeo saku nekih tableta za spavanje i da izgleda kao da sam zaspo, da sve dalje bude san... ;P

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.