Samoubistvo

1. Е, не могу да читам претходних 7 страна, али да кажем овако.

Ја би извршио самоубиство само у једном случају - ако, не дај Боже, на неки начин будем осакаћен, типа, да останем без ноге, руке, ока, илити штатијазнам. Пу пу пу.

Убио би се јер стварно не би могао да живим тако. Који ће ми курац живот ако морам да се возикам около у колицима. Не би ја то могао, јебига. Свака част онима који то могу, и да плус нађу разлог да живот.

2. Ако је ико заслужио да има руке и ноге, то је овај човек.

3. Ако је ико заслужио да има руке и ноге, то је овај човек.

hahhhaahahahahahahaha kakav PANDAN!

4. Kad vidim ovako nešto, dođe mi da razdužim svoje ruke. Ne koristim ih dovoljno, lololo.

5. Između ostalog Džimi, stvarno su neverovatni. Onaj prvi je pričao kako voli golf, plivanje i još nešto, znači neverovatan je. Odgledajte još neki klip sa njim. Koliko psihički jak trebaš da budeš, to je neverovatno.

6. Ја се овом човеку дивим.

Pffff, meni treba o'kinut ruke....

Ako se oni nisu ubili, onda čije bi se samoubistvo moglo opravdat....

7. Цссс... Смарко, овај ногама свира боље од тебе. :P

8. Ako se oni nisu ubili, onda čije bi se samoubistvo moglo opravdat....

Baš to brate.

9. Смарко, овај ногама свира боље од тебе. :P

Najjače da ne svira :D
    Zato sam i reka' da mi treba o'kinut' ruke odma'

10. Meni je pickasto da se neko samoubije, jer koliki god da su problemi ako nema izlaza ubice te ti problemi ne moras se ubiti svojom rukom, znaci boriti se do kraja. Npr. nekom mafijasu dugujem nesto, ne bih se ubio, pokusao bih to da resim, i ako ne uspem on ce me ubiti tako da nema potrebe ja da intervenisem. Ne mogu se izrazim lepo jebiga.

11. Uzmes pistolj i skocis s mosta!

12. Uzmes pistolj i skocis s mosta!

Jes pa da zarđa pištolj. Ja glupog li predloga.

13. Premazes ga antifrizom i nece za'rdjat!

14. Uvatis kanap vezes oko vrata, odes na most i upucas se u slepoocnicu i gotova stvar. Ili odes kod al kaide da se prijavis kao volonter u ciscenju sveta od djubreta.

15. е овако, свака част оном амантину како већ, све му је на месту и у праву је кад каже да прдите овде о нечему о чему немате благе везе, међутим ок је то и добро је што је тако, јер то значи да никада нисте искусили такве ствари и да ни не можете да их разумете.
    Пичкасто није, чак треба имати муда и то каква да би неко себе убио.
    Постоји нешто што се зове депресија, што у великом броју случајева, ако је депресија тежа или ако је особа лабилнија, завршава се самоубиством. То да ли ћеш се убити зависи од две ствари: каква си личност и у каквој си ситуацији. Неко ће се убити јер му се мама и тата свађају и попусти у школи и остави га девојка и све крене наопако, а неко ће се убити тек ако избије неки рат и поумире му цела породица и сви око њега и још остане богаљ нпр.
    Е сад, депресија је болест психичка за коју су у неким фазама и горим случајевима карактеристичне суицидне мисли. Твој мозак крене да размишља о убиству, дакле то није нешто што ти рационално одлучиш. Ниво серотонина чини ми се (хормон среће) се смањи, немаш жењу ни за чим, не уживаш ни у чему, полако престајеш и да једеш, можда успут и физички оболиш услед тога, често је све то праћено несаницом, тугом, нервозом тј. анксиозношћу итд. и човек сам са тиме тешко може да се избори. Крену мисли о самоубиству и ти ако си одлучан и ако не скапираш шта ти се дешава ти ћеш то урадити.
    Дакле, нема везе да ли си пичка или не, то је болест која може да задеси било кога, и мудоње и не-мудоње, питање је само шта је коме и колико потребно да се деси да би до тога дошло. Што се тога тиче да ли су самоубице пичкице, постоји парадокс а то је да се често дешава да се оболеле особе убију на путу ка оздрављењу, а не у најгорој фази кад им је све црно. Кад крену да оздрављују они и добију муда да тако кажем, док када су у најгорем дну они су толико беспомоћни и не знају шта им је чинити, да не могу чак ни да се одлуче да се рокну.
    Шта рећи особи која вам се повери озбиљно да хоће да се убије? Да је вероватно болестан и да је то излечиво, и да треба да оде код психолога/психијатра.
    За више информација и за случај да не верујете у нешто од овога изгуглајте депресију.

16. slazem se sa prvim amatinovim postom.... ne mislim da su pederi, picke i kukavice.... da je tako mnogo vise samoubica bi bilo....

17. Da li smatrate samoubistvo kukavičkim potezom ako niste u životnoj opasnosti?

a sta, ako sam u zivotnoj opasnosti onda je samoubistvo okej i skroz prirodan izbor? samoubice jesu kukavice, nemaju muda da zive...

18. Ја сматрам да нико нема право никог да осуђује јер нико не зна како је бити у туђој кожи, у туђој глави, проживети туђе искуство, и даља расправа на ову тему је бесмислена поприлично...

19. Ја сматрам да нико нема право никог да осуђује јер нико не зна како је бити у туђој кожи, у туђој глави, проживети туђе искуство, и даља расправа на ову тему је бесмислена поприлично...

Jest'.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.