Дићи руке од жене

1. Боли ме курац да ли има пичку или курац. Ако је дебил треба тући. Ако лепо објашњаваш сто пута да нешто не ради онда батина мора да ради. Шта сад, ако је женско може да ме јебе, а ја да стењем? КУРАЦ

2. Чекај а кој курац се ти не покупиш и одеш из те заједнице била то веза или не и отерати то у пичку материну него да је бијеш?? Да ли си толико ограничен јебем му матер!

3. Фејсе, лакше мало.

4. Закључај леба ти ове теме и за мушке и за женске нећемо прочитати ништа паметно осим прича како ће неко некој жени да одшрафи главе! Ајде, боље...

5. Нема закључавања тема док се не претворе у чисто спамовање. Коме се не свиђа тема... Шта да кажем. Има још 1000 тема на форуму, постоји и чет, постоје и коментари на дефиниције.

6. Ne treba tuci zenu, jebote ja dozivim transfer blama kad jedan ortak u zenskom drustvu samo pominje: Kurac, picka, svrsavanje, govno, prskalica. Ako ti ne odgovara zena/devojka lepo se razvedes ili raskines i gotova rabota.

7. Jel to znači da možemo da spamujemo Dzimi?

8. Можеш ти да спамујеш. :) Право је питање колико дуго.

9. :zviždim i češem se po ćili:

10. Јел се тема односи на своју или туђу жену?

11. uroše, ne odnosi se na dejzi.. ili se odnosi? o.0

12. То је слободно време, то је друга категорија.

13. ali ako naškodiš dejzi dolazi brižit bardo.. i onda si najb'o.

14. Donekle razumem, ako se udarac desi u afektu, kao posledica baš žestoke rasprave i ako je žena zaista pogrešila, mada nisam za to fizičko rešavanje problema i mislim da to ničemu ne vodi.

Ali ne kontam muškarce koji tuku žene jer su alkoholičari, ljubomorni, nezaposleni, neuspešni, iskompleksirani, nezadovoljni životom...

Takođe ne razumem žene koje ostaju u zajednici ili vezi sa takvim muškarcima. Mada sam čitala negde da se radi o nekom psihičkom poremećaju i da njima zapravo "prija" ta uloga mučenice. Ali to je baš komplikovana tema.

Ja sam jednom udarila dečka. Šamar. Mislim da je zaslužio. A i to je bio neki moj pubertetski period. Ne bih tako nešto ponovila. Mislim da su reči bolje oružje.

15. Ala se ovdje kvalitetno kenja...

Čuj na ženu, nije žena sve što pičku nosi...

Dakle karleuši bi puko šamar opušteno... Svakoj glupači koja krene mene da tuče u najmanju ruku bi je odgurnuo,,,

Na kraju krajeva, u ekstramnim prilikama, prebio bi na mrtvo svaku ženu koja bi pokušala da me ubije... a i VI bi samo serete!

Covjek, iskren, realan i objasnio...

16. A, pa to je običaj u nas! Zato i neki kao svoj kvalitet navode da im je princip da ne udaraju ženu.
    Udariti ortaka je već nešto što zavisi od situacije, pre svega da li je ortak jači i da li postoji opasnost da se u tom slučaju izblamiraju.
    A udariti oca ili majku je totalni tabu, bez obzira na jačinu besa.
    Muškarci su uglavnom naučeni da u situaciji besa ili očaja, udaraju, a žene da plaču. Žena je slabija, i to je onda vrlo povoljna okolnost za muškarca da olakša svoj bes. Zaista, neki u duhovnom smislu ceo život ostanu blentavi...

17. Kakva suptilnost... :)))

18. Ахахахахах, Сосе!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.