Prijava

i po pravilu se pronadju debili medjusobno.

Ovo je pretačno! Čast vrlo vrlo vrlo retkim izuzecima koji su podlegli spletu okolnosti.

Ne mogu da shvatim likove što tuku žene, a još manje žene koje se udaju i posle vraćaju takvim imbecilima.

Brate, neki ljudi vole batine šta ti t nije jasno... ipak je manji greh to nego narkomanija i ostale pošasti... sad će te mi još reći i da je pušenje veći greh od mlaćenja žena lolo

Ima kod mojih u selu neke komšije, taj deda voli da popije, a kad pretera onda ga baba mlati. On samo zakloni glavu rukama i kaže: Ako, Darinka, ti me voliš, ti me i biješ!

O екстренмим случајевима, типа да крене секиром на мене, не бих, то би била рефлексна реакција песнице по лабрњи.
Али, што се тиче оних малих чарки....Е, сад зависи пуно тога од околности. Да л' су актери у вези месец дана, или у браку пет година. Ако девојку после месец дана удари момак, треба да отера у сто пичке материне. Опет, зависи од разлога.
Али, ако су у браку, или у дужој вези, онда је ту не захвално причати о разлозима и оправдањима. Јебига, неког много волиш, живиш с њим, и одједном приметиш нешто сумњиво, да гледа другог или да мастурбира ноћу, а да ти је пре тога рекла да нећете ноћас. Свашта пада човеку на памет.
Рука МОЖЕ сама да крене, поготову од оног ко није навикао да се носи са проблемима сличне природе.
Да батине нису решење, то стоји. Али некад шамар може да је призове памети. Шта јој може бити ако је опаучи једном у афекту, она ће се исплакати, он охладити па ће разговарати ко људи.

Cara
Nikad ne znaš na šta beštija može da bude spremna tako da sam ja stava nešto kao i kod dece: Batina je iz raja izašla lololololololo

Ćuti majke ti. Pošto sam upoznata sa situacijom, kontam da tebe tvoja samo tako ćuška, klepa, šamara, a da ti ne smeš ništa osim " da draga" da kažeš :)

Ćuti majke ti. Pošto sam upoznata sa situacijom, kontam da tebe tvoja samo tako ćuška, klepa, šamara, a da ti ne smeš ništa osim " da draga" da kažeš :)

Ahahahahah, pusti me bar da na netu budem junak :)

Ако ме ,када се увече вратим са посла , не дочека вечера на столу сервирана. ПЉАС!!!Пичка ти материна е се тако дочекује глава куће!?!
То је први а има их још мали милион .............

Цара је папучар? :)) Аааааа! :P
Добро дошао у кљуб!

šta kaže šta radiš to čoveče... bijeee xD

ТО огњетина, лепо сам ја оставио клип на првој страни, него нико се не обазире.

Цара је папучар? :)) Аааааа! :P
Добро дошао у кљуб!

PobediJo. Svi postanu papučari, kad-tad. Samo je pitanje vremena. :)

Papučar!:-)

Nikada nisam digao ruku na ženu, a i na žensko uopšte, ako se klinačke makljaže sa sestrom ne računaju!

Потребно је да затури сексуалне реквизите за млаћење, па да будем принуђен на ручну обраду.
Озбиљно, не бих могао да кажем да никад не бих ударио жену, али то држим отворено за неки катастрофалан ујед за душу, немам појма, никад нисам помислио на тако нешто...

leela
pa zavisi....
imala sam jednu drugaricu teskog kretena koja je sve u fazonu-imam metar i pedes, sva sam slatka i mala i mene nece niko pa onda uzme i odvali nekoga martinkom u cevanicu, cisto iz zabave i zato sto zna da joj nece niko nista....bez ikakvog povoda, cisto kao pozdrav
licno smatram da je sasvim ok takvim pacijentima zalepiti samarcinu da se pusi...

Milice sta mislis ako neki lik klepi ovako nesto?

Svirate kurcu. Kao neka je razlika udariti ženu ili muškarca. Dingele kontakt, pljas pljas i gotovo. Ne kažem sad neko krvničko prebijanje, ali ono, mogo bih da joj zalepim šamarčinu.

Ako baš mora.

ako uvredi moj ponos, inteligenciju ili čast mog'o bi da je ošamarim oko da mi ne trepne. to je maksimum.

МПНЧ...

Свако јутро ударити жену. Ако ти не знаш зашто, знаће она.

никад у животу моме нећу ударити жеснко, и свако ко то ради је за мене мањи од говнета на скали поштовања! Тј поштујем га мање него говно, и то не моје говно!