Smrt osobe koju iz nekog razloga mrzite

1. Ево, бури је потенцијални. :P

2. Biće masakra u grešnim mislima. :D

3. Kod nas u domu ima neka devojka koja nosi klompe sa plastičnim đonom i neverovatno brzo trči uz i niz stepenice, gore-dole po spratovima, uglavnom u ranim jutarnjim časovima, dok mi ostali, normalni, spavamo.

Probudila me je 652167 puta. U početku sam joj samo jebala majku, a kasnije sam počela da zamišljam kako bi bilo lepo da se saplete, zapne, oklizne i padne i slomi vrat. Zamišljala sam te scene. Krv, otvoreni prelomi, slomljen vrat, njena namučena faca, iskrivljene usne od bolove, krici, jauci. I smejala sam se.

Onda sam ja jednu noć ostala dugo onlajn na sajtu, i nameravala da spavam duže popodne. Ona je naravno to jutro sprovodila svoje uobičajene aktivnosti trčeći gore - dole i uz to ih je oplemenila i nekom neartikulisanom skikom i vriskom, kao da je čamuge prangijaju i meni je dozlogrdilo da samo zamišljam njenu smrt. Ustala sam, otišla kod upravnika, uvukla mu se u rč i od tada, devojka nosi cvičke i ne čuje se da je živa.

4. Па , да одговорим на први пост ....

Неколико пута ми је падало на памет да неколико ликова унаказим од батина.Да их сачекам у некој мрачној уличици да сломим све кости у телу.
    Овако бих почео:
    све прсте на рукама , рулни зглоб , подлактицу , лакат , надлактицу , раме
    стопало , ножни зглоб , цеваницу на минимум 2 места , колено , бутну кост(то би ишло баш тешко)
    ребра колико год могу
    нос ,аркаде

мисли да би му то било довољно да се опамети али авај , човека прође бес и уразуми се ................

5. Samo sam jednom imala taj trip. Mnogo gadan. Al' ta zena me strasno namucila, bila mi "gazdarica" u Nemackoj, cuvah njeno sestoro dece i jos svasta nesto, samo sto nisam pusila njenom muzu kolko je bila zahtevna. Zamisljala sam kako je gazim, bas onako, skacem po njoj i pod nogama cujem kako krckaju kosti. Onda sam dala otkaz, jednostavnije je.

6. Kod nas u domu ima neka devojka koja nosi klompe sa plastičnim đonom i neverovatno brzo trči uz i niz stepenice, gore-dole po spratovima, uglavnom u ranim jutarnjim časovima, dok mi ostali, normalni, spavamo.

Probudila me je 652167 puta. U početku sam joj samo jebala majku, a kasnije sam počela da zamišljam kako bi bilo lepo da se saplete, zapne, oklizne i padne i slomi vrat. Zamišljala sam te scene. Krv, otvoreni prelomi, slomljen vrat, njena namučena faca, iskrivljene usne od bolove, krici, jauci. I smejala sam se.

Onda sam ja jednu noć ostala dugo onlajn na sajtu, i nameravala da spavam duže popodne. Ona je naravno to jutro sprovodila svoje uobičajene aktivnosti trčeći gore - dole i uz to ih je oplemenila i nekom neartikulisanom skikom i vriskom, kao da je čamuge prangijaju i meni je dozlogrdilo da samo zamišljam njenu smrt. Ustala sam,

Дотле ми се свиђа. Очекивао сам наставак: ''Узела сам металну шипку, сакрила се испод степеница и провукла је кроз ограду у тренутку кад је ова трчала низ исте, ова је пала, поломила руку и пала и несвест. Али ниј еумрла. Онда сам је однела у своју собу, завезала за столицу и пеглала јој јебену фацу пеглом за косу. На крају сам јој ставила огледало испред, да може да се види кад дође к себи.''

Аха! Шта кажеш на то, Катија!

7. ahahahahah, kakav car ovaj Džimi. Ljolj.

8. Могло је то и графичкије да буде. Сликовитије.
    Са шикљањем крви из увета, јер је дошло до прскања лобање.

9. Шта кажеш на то, Катија!

Kažem da nisu ljudi džaba govorili da sam ja tvoj dupli. Prilično isto razmišljamo osim što tebi raste (dokle će više? ) onaj, sada već na sajtu legendarn organ, a meni ne raste ništa, hvala Bogu, ali je takođe fin organ.

Nisam smela da je unakazim, ona me fenira i sređuje nokte.
    Inače, iskoristila bih ja onu oklagiju, što mi služi da radim vežbe za kičmu, u neke druge svrhe.

10. Искрено, нико ми се није замерио до те мере да му пожелим смрт, а и боље што није. Ако би неко тако нешто и урадио, стварно не знам како би се то завршило по ту особу, али сигурно не добро.

11. Jeste li ikada zamišljali najbolnije, najgore, najstrašnije načine da ubijete osobu koja ves iz nekog razloga mrzi, povredila vas je, bilo šta vam učinila na žao što vas toliko jede da želite da je ubijete, makar na tren?

Ako jeste, kakve su vam ideje padale?

Ja sam imao pregršt ideja, ali sada ne mogu ni jedne da se setim trenutno, biće brzo. Ko se seća neke okrutnosti, neka kaže, baš me zanimaju te podmukle ideje

Jesam. Npr davljenje koncem za zube sa ukusom mentola. Ili secenje jednog po jednog prsta, zatim prisivanje istih na vudu lutkicu kao ekstremiteta i ples lutkicom pred njim. Ili drogiranje iznova i iznova dok mu pustam najodvratnije horor filmove, nesto poput Ludovikovog tretmana, samo uz tezu vrstu droge. Imah tako zloceste jako misli. Jebiga. Zasluzio potpuno.

12. Cupicu, ne rece KAKVU smrt bi zeleo?:)

13. Nisam zaboravio na temu, nego nisam mogao da je nađem....

Kao pravo poznavao sam čoveka, http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2002&mm=07&dd=28&nav_category=16&nav_id=61391. Stvarno fin i vredan čovek i razumem ga u potpunosti, čak sam neko vreme njegovu sliku imao za avatar.

Kao drugo, hteo sam da ubijem čoveka... neću da ga imenujem.
    Javljao sam se i ja u komšiluk svima..... ali opet se vraćam na misao... koja prvo počne da vam smeta da vam je strana jer gde da ubijete nekog.

primer misli koje vam se motaju po glavu:
    "Uzimam nož ili sekiru i dolazim do njega i počinjem da ga udaram ili bodem dogle god bude mrdao!"

E takva misao kad vam dođe... onda možda i bude ubica od vas, to se u medicini zove opsesivno kompulzivno ponašanje.... te misli vam dolaze ne voljno.

E posle određenog vremena... počinjete da se naslađujete tim mislima i onda ih širite!

primer proširene misli:
    "Uzimam nož ili sekiru i dolazim do njega i počinjem da ga udaram ili bodem dogle god bude mrdao! Onda idem da mu ubijem i sestru ili još bolje pobiću mu decu pa da umre od tuge za njim!"

I tome nema kraja ili ćete da ubijete džukelu i da ležite do 40 godina u zavisnosti koliko džukela ubijete ili da promenite način života.

A možda i smislite bekstvo u ceo taj plan... znači bitno je planirati....

I još nešto ako ubijete više njih... milicija vas ne juri... nego čekaju da dođe žandarmerija i specijalne jedinice.... tako da tu treba tražiti prostor za bekstvo!

14. Nisi mastovit. Samo si ludak.

15. O načinima sam pisao na prvu stranu... mislim da je prva... eventualno druga....

A ovo ludak da svatim kao kompliment ili nešto drugo ? :)))

16. Kompliment, ofkors. Sad cu pogledati, oprosti.

17. Dusane, ne vidim. Moraces da se citiras.

18. Не видим зашто смрт... Радије бих ту особу подвргао тешком психосоцијалном смрћу него физиолошком...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.