U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ahahahhaha koji si ti ludak :)
Možda će Brynkyca da odgovri oma, ko zna
Ко се крије иза ника Могша?
Ко стварно јебе?
Ко је плагијатор?
Хугочавез, највећи шмекер, ипак?
Каизен је суров(и)?
Сазнајте у четвртак у 22.
Сазнаћете и ко је све противзаконито прибављао плусеве и ко је умешан у аферу са Златаном.
Za to specijalno dovodim istraumiranu katiju u emisiju. I wojteka, kojeg je dotični obljubio u kasnim satima u blizini Vidikovca. Insajder OBAVEŠTAVA
То за војтека није истина, сам је тражио! И није близина Видиковца него Жарково, Бракице опет клевећеш!
Ко стварно јебе?
Ко је плагијатор?
Каизен је суров(и)?
Сазнаћете и ко је све против законито прибављао плусеве и ко је умешан у аферу са Златаном.
Пичка, средство за прибављање плусева или ипак нешто више?
:koka kokice i čeka emisiju:
Napraviću i ja dobar poster.
Hahaha u borbi za istinu i pravdu!
Ne mrem dočekat novi serijal
Ко стварно јебе?
Ко је плагијатор?
Каизен је суров(и)?
Сазнаћете и ко је све против законито прибављао плусеве и ко је умешан у аферу са Златаном.
Сељак Весељак живи у центру града - и то Београда?
Цара је уствари Краља?
Pare! O parama vi meni pišite, o mitu i korupciji, jebeš ovo ostalo.
Kako doći do para na Vukajliji? Kojim tajnim kanalima se kreće organizovani kriminal i udružene grupe. Keep your dream just gimma my monay.
Краља :Д
Ljudi, stvar se otrgla kontroli, i ja sam morao to da prijavim...
http://img718.imageshack.us/img718/8444/30742575.png
Ко стварно јебе?
Ко је плагијатор?
Каизен је суров(и)?
Ко је све противзаконито прибављао плусеве?
Ко је умешан у аферу са Златаном?
Ко штити Фатал Ерора?
Сељак Весељак живи у центру града - и то Београда?
Трговање налозима који имају 50+ поена, Цара умешан?
Цара је уствари Краља?
ЕДИТ: Тандрчак, ахахахахахах!
мулуца бранкучу!!!!1
Мегалол за постер. :)
pandanski lol
Sva krivična dela koja su izvršena, a od strane policije otkrivena, u Tužilaštvu će se na adekvatan način procesuirati.
Postoje sumnje da se iza imena Hugočavez krije lezbejka stara između 35-40 godina, koja se predstavlja kao muškarac privlačnog izgleda, u cilju da namami mlade devojke i izvrši čin seksualnog zlostavljanja. Više o tome, reći će vam Brynkyca.
Као што смо навикли од Бранкице и њених помагача, да се користе разним инсинуацијама, то је и овде случај. Подсећам судију да је дотична Катија, видела слике Хугочавеза, и крајње непримерно одреаговала.
:показује катији слике ОПЕТ:
Катија: ух,ух, ах, ох, ам камииинг.....
Preokret u izjavi koji je katija iznjela.
U studio budisava92 upravo se javilo preko 50 djevojaka koje tvrde da im je Hugočavez lično oduzeo ono malo nevinosti što su imale.
Da li ova izjava ujedno znači i pad diktatorsko-režimske medijske kuće budisava92 saznaćemo u nastavku.
Катија: ух,ух, ах, ох, ам камииинг.....
Potvrdjuje ove navode Hugočaveza.
Dotična Katija je meni dahtala na pvt razularena i pohotna nemajući, muda da dahće njemu, jer zna kakav je frajer, i da takvim pokušaj ribama lupa čvrge na ulici.