S obzirom na veliki broj posteraša, tj. posterdzija i na hiperprodukciju veoma glupih definicija predlazem da se vrati dugme za brisanje, kako bi smo moderatorima olakšali posao da ne moraju da pregledaju bas svaku defku i da se zamore na nekoj 50. strani do koje su stigle definicije u proteklih sat vremena.
EDIT: A ako se baš plašite da ce da krene hejt i da se napadaju odredjeni autori, napravite sistem obaveštavanja moderatora gde bi njima definicije mogle da se poredjaju po broju puta koliko je pritisnuto "za brisanje" pa nek oni odluče.
Nemam pojma. Brišemo mi dosta i bez tog dugmeta i bez te liste. A uvijek vam ostaje i tema za prijavu onog što se propusti. Ne znam, mislim da je to imalo smisla u paru sa "omiljenim", a sad ko bi ga znao...
Lullaby
Nemam pojma. Brišemo mi dosta i bez tog dugmeta i bez te liste. A uvijek vam ostaje i tema za prijavu onog što se propusti. Ne znam, mislim da je to imalo smisla u paru sa "omiljenim", a sad ko bi ga znao...
Razlika izmedju teme za brisanje i dugmeta (na definicji ) je velika jer ko će stalno da traži temu i još da linkuje i da se jebe s tim... uz svo dužno poštovanje prostite na jeziku :)
S obzirom na veliki broj posteraša, tj. posterdzija i na hiperprodukciju veoma glupih definicija predlazem da se vrati dugme za brisanje, kako bi smo moderatorima olakšali posao da ne moraju da pregledaju bas svaku defku i da se zamore na nekoj 50. strani do koje su stigle definicije u proteklih sat vremena.
EDIT: A ako se baš plašite da ce da krene hejt i da se napadaju odredjeni autori, napravite sistem obaveštavanja moderatora gde bi njima definicije mogle da se poredjaju po broju puta koliko je pritisnuto "za brisanje" pa nek oni odluče.
ZA!
Nemam živaca više čitati definicije redom, smorim se za 5 minuta, pa se desi da i dobroj zavalim minus.
ili da se omoguće 2 defke dnevno, i vozdra....
ZA!!! hoću nazad "za brisanje"!
Za! Nekad minus nije dovoljan. :D
ЗА !
Ako ne ni to,ukinite ogranicenje,a i ocene na posterima.
Za.
И ја сам ЗА!
Али ја бих допунио овај предлог, под условом да тако није било пре:
Да модератори имају неку топ-листу дефиниција које имају највише ,,за брисање" кликова.
Ја верујем да је ауторима свеједно да ли та опција постоји или не, али ваљда је свима у интересу да читамо што више добрих дефиниција.
Кад сам ја дошао на сајт, а то није било давно, квалитет деф. је био много бољи него што је данас.
za naravno za
Ne znam koliko je uopšte koristilo to dugme prije... Hiljadu puta sam lupila "za brisanje", a defka je preživjela i još defka dana postala.
Oću reći, ne razumijem po kojem principu je to radilo. Ni koji tačno princip sad predlažete. Obavještavanje moderatora?
Pa vjerovatno i imaju listu ono... Prijavljene za brisanje...
Ja sam za ovo uvijek, pa čak i na postere da se uvede
Да модератори имају неку топ-листу дефиниција које имају највише ,,за брисање" кликова.
Ово је и програмерски лако направити, мислим.
Da, kao pandan najomiljenijim. A bila bi fora da to i autori vide. :D
Evo ovo što kaže CUPIC, moderator pod sredstvima za smirenje dobije listu sa definicijama koje je neko predložio za brisanje i polako...
ЈА мислим да би то била фора, али не треба тако, јер би довело до злоупотребе духмета.
Иначе пишем књигу с тим насловом ,,Злоупотреба дугмета", биће нешто као Тишмина ,,Употреба човека".
Razlika izmedju teme za brisanje i dugmeta (na definicji ) je velika jer ko će stalno da traži temu i još da linkuje i da se jebe s tim... uz svo dužno poštovanje prostite na jeziku :)
De-set-ka! Ahahha!