Internet mimi

1. Video sam tvoj post. Kako je moj nik zapravo uopšte nije bitno, ovde pričamo o memijima i kako se oni prave.

Komprehenzovati iliti com·pre·hen·sive si naučila šta znači i vrlo mi je drago zbog toga.

Postovao sam vam primer memija, nije teško da se nauči samo vi to očito niste u stanju.

2. Жив је Васлинарб умро није док је мемеа и Вукајлије!

3. E pa, Stanirsabe, neće to tako da može.
    Pa izazivaš nas da ti pariramo.
    Saću ja neki da stavim, a ti mi reci da li valja.
    I što kopiraš? Uradi sam neki jbg. Nije lepo.
    I ako može na srpskom. Ako ne može, ko ga jebe, ionako ne čitam šta piše.

4. Vlasirabe90, kako te ne mrzi da praviš tolko profila samo da bi objašnjavao ljudima da su im memeei sranje?

5. uništila si temu svojim smaračkim postovima! Nisam jedan meme video da si sama napravila a da valja. Vas par ste srozali memije.

6. U pravu je Živko....Dobijao sam transfere blama od nekih "meme-a" koje sam ovde vidjao....

7. Znači nisam sam. Samo su neki ovde toliko glasni da glas zdravog razuma od njih ne može da izađe na videlo do noramlnih poštovalaca memija.

8. Živinko
    gledam memije sto ste pravili. nemaju veze sa vezom. memi nisu neke fore koje samo vi znate.

razumete?

Ne vredi ti ovde da se raspravljaš.

Što nas ne pitaš da li komprehenzujemo?

AHAHHAHA!!

Živadinka, TVOJI memei su sranje. Molimo da napustiš temu i uživaš u blagodetima svoje samoće. Idu jebi.

9. An Internet meme is an idea that is propagated through the World Wide Web. The idea may take the form of a hyperlink, video, picture, website, hashtag, or just a word or phrase. The meme may spread from person to person via social networks, blogs, direct email, news sources, or other web-based services.

An Internet meme may stay the same or may evolve over time, by chance or through commentary, imitations, parody, or by incorporating news accounts about itself. Internet memes can evolve and spread extremely rapidly, sometimes reaching world-wide popularity and vanishing within a few days.

Their rapid growth and impact has caught the attention of both researchers and industry.3 Academically, researchers model how they evolve and predict which memes will survive and spread throughout the Web. Commercially, they are used in viral marketing where they are an inexpensive form of mass advertising.

Čitav svet i novo inernet društvo je prihvatilo koncept memija. Jedino izgleda ovde par autora muku muči i sprečava druge da shvate šta su memiji i da ih deli sa drugim poštovaocima memija.

10. An Internet meme may stay the same or may evolve over time,

I rest my case.

11. Ne.

Sranje je ono što vi postujete. Ovo je koncept memija u celosti i razumeli bi me na svakom sajtu.

12. Vlasisvrab90, daj bre, ne moguće da ne troluješ sa ovim tvojim memeima?

13. окнивиж нађи рибу брате. превише гледаш у монитор.

14. ocigledno vam je vukajlija istupela mozak.
    Ako neko hoće da se edukuje možda sa vidi kako se to radi na ovom sajtu: http://knowyourmeme.com/

15. Ne Živko nije im Vukajlija istupela mozak nego nisu upoznati sa meme tripovima i onda ne mogu da skapiraju sta je hteo pisac da kaze....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.