Internet mimi

1. Макице, душа јеврејска ме боли :)

2. Nije dobro.
    Meme ne sme da bude uvredljiv!
    Nisi pročitala uvodni post. Meme treba da zadrži "international meme concept".

3. Ahahahahahah!
    Mara i GM OBJASNILI!

4. Živinko
    srediću da se zatvori tema.

http://www.nooooooooooooooo.com/

5. Trol je postao žrtva trolovanja. Tako da -ne.

Živinko
    srediću da se zatvori tema.

AHAHAHAHAHAH!
    Thats a good one!

6. Проћи ће ко Осама. Само да се чујеш с Бараком. Лол.

7. http://farm4.static.flickr.com/3130/5705385494_2b0a1007ae.jpg

Živinko
    Nisi pročitala uvodni post.
    Meme treba da zadrži "international meme concept".

Smorio si na međunarodnom nivou. Strazbur će ti suditi...

8. hahahahahahhahahahahah.... VRATIJO SE VLBASINARMR!!!! ALL HAIL VALMISAMBRA!

9. Jebi se shanzame, sad mi nije dobro od kada sam pregledao sve tvoje postere :D

10. Posteri su mi opstipativni izduvni ventil... :D

11. 4chan će vam suditi!

12. Čitav svet i novo inernet društvo je prihvatilo koncept memija. Jedino izgleda ovde par autora muku muči i sprečava druge da shvate šta su memiji i da ih deli sa drugim poštovaocima memija.

Кад већ цепидлачимо :

Прво, каже се мем, множина је "меми". Мења се по падежима сходно свом облику. Моделовано по "ген" (енглески - "gene").
    Друго, меми се не ограничавају на сличице које пронађеш на memegeneratoru или неком сличном сајту. Мем је веома широк појам и ту улазе разноразне ствари попут оне клинке што пева о петку или Чака Нориса. Ово је прост имиџ макро (који као концепт спада у меме).
    Треће, меми варирају географски. Сличица мачке са капуљачом може означавати Хипстер Кет у Америци, али исто тако може представљати "Говногрожљиву курцогутачицу" у региону око Упсале. Није на људима да се прилагођавају мемима, већ обрнуто. Doing it wrong не важи у овом случају.
    Четврто, 95% имиџ макроа на Мемеџенерејтору је тешко говно.То ће ти рећи и они који блеје на Форчену.
    Пето, ово није Форчен, кога боли курац шта који мем значи.

13. Fak, nisam turio kao sliku.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.