Internet mimi

1. valsinabr, u just don't learn, do you?

forum vukajlije je interna stvar jer se vrte jedni isti ljudi pa je mnogo zanimljivije praviti šale svima poznate nego staviti vuka na meme i na engleskom jeziku napisati da može krv da se koristi kao lubrikant.

a sada ponovi da se uverim da si shvatio?

2. to ti kažem, nadji neki meme sajt pa tako kači globalne memije, ovde idu interni. Jel uspevaš da me povataš?

3. :šapuće da se onaj ne vrati:
    Izgleda da te povato konačno

4. hahahahhaha... koji je car ovaj Vlasnibar!! Čemu prikane tolika negativnost? Vlnasibare, oraspoloži se čoeče!!

5. Caro, sorry što moram da ti kažem, ali glup si i failuješ na tako mnogo nivoa. Mem ne može da bude mem ako je interni (!), i pod dva, ovo što vi postujete NEMA APSOLUTNO nikakve jebene veze sa fenomenom zvani MEM, ok? Ponovi da vidim da li si shvatio.
    U to ime da se malo globalizujete i civilizujete:

http://static02.mediaite.com/geekosystem/uploads/2011/02/food-goes-in.jpeg

6. ahahahahahaha, koji car!

7. Što nam Vlansiranbe rušiš sneška? Pusti nas da se igramo. Ako tebi nije lepo nama jeste! :)

8. hahhahahhaha mem veka jbt
    hshshhshshshshhshshshhshshshsh

Kolko sam dobra jbt. Smejem se samo da bi Vlasuljar bio srećan, a nem pojma šta je ovo okekečio ođe.
    NE SKRNAVI MEME BRE!!!!

9. NE SKRNAVI MEME BRE!!!!

10. Како су усрали сајт маму им јебем, неће да ми копира на "копи имиџ УРЛ"...

11. jbt, meni jeftinije cepati psotere

12. Како су усрали сајт маму им јебем, неће да ми копира на "копи имиџ УРЛ"...

Jbt, sad moraš da sačuvaš sliku pa da aploaduješ na neki drugi sajt...

13. Jbt, sad moraš da sačuvaš sliku pa da aploaduješ na neki drugi sajt...

Безвезе... онако је било много боље.

едит: ЈЕБЕНИ ИМИЏ ШЕК И ОСТАЛА ГОВНА!

14. kakao je do jaja ova baba, ne sećam se da sam nekad video ovako nepto retardirano ahahahahha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.