Stvari koje imate ili običavate da imate pri sebe i po džepova

1. Stvari bez kojih ne izlazite napolje, pa i do vecea. Ja eto mobilni nosim svuđe sa sobom, jako korisna stvar, nikad ne znaš kad ti može zatrebat', kad imaš njega znaš kol'ko je sati i koja je godina. Znači nosim svuđe.

Orbit žvake. Manje smrdu usta. Ako nema njih, onda bilo koje bez cukra.

Pare (kad imam). Papirne ako je moguće, metalne zveckaju i odaju ti položaj. S njima se osećam manje gladno i trijezno.

Vlažne maramice. Jer sam slino slinavi do daljnjeg.

Krš. Služi mi ka' ključ od prozora ako neđe izgubim ključ od kuće.

Vi?

2. Мобилни, паре и торбу за то двоје :)

3. Кључеви са швајцарским арми најф привеском! :)

4. sminku i ogledalo, bez toga ne izlazim iz kuce

5. ja mob, maramice, neka sica i slusalice

6. pare(kolko se ima) cigare,upaljac,mob,ERVEJZ crni :P

7. Džepovi mi služe kao male korpe za smeće - konzumirana žvaka umotana u papirić, fiskalni računi, sitniš i sličn đubre... Sve drugo nosim u torbi. :)

8. pare(kolko se ima) cigare,upaljac,mob,ERVEJZ crni :P

Naranžasti je bio keva. Šteta što ga nema više.

9. U džepovima labelo i telefon, u torbi sve ostalo (novčanik, ključevi, ogledalce, krema za ruke, žvake)

10. Фајв жваке, паре, пропали тикети, мобилни.

11. Углавном марамице, мада најчешће ништа.
    ЕДИТ. Ово се односи на џепове.

12. Torbu prepunu. U ruci eventualno jedan telefon.

13. Згужване паре, слушалице, телефон, кључеве и неко неидентификовано труње. У последње време и хемијску.

14. Mobilni, pare i slušalice u desnom džepu, a u levom mesečnu kartu i čudo koje je u stvari kao švajcarski nož samo što umesto svih tih sranja ima nož, otvarač za vino, pivo i hemijsku olovku.

15. Milice, ti si jos fina. Ne dao Bog da pocnem da nabrajam sta je sve u mojoj torbi;)

16. U džepse idu: mobilni, pare, maramice, slušalice, ključevi, pokazna, lična, maltene sve što može da se utrpa, samo da ne bih vukuljala torbu sa sobom.

17. nestale osobe

- gde je maja?
    - ček da vidim da nije kod mene u džepu
    - jedi govna majmune, šta me zajebavaš...

ali ono u većini slučajeva STVARNO budu u džepu

olakšao sam ovde dušu, da ne bih završio na temi de su najglupše definicije
    ja mislim da je to pošteno.

18. U torbici mi je najcesce: Mobilni, usb, cigar, upaljac, nesto kesa, isprave, kondom (mada ni sam ne znam zasto), slusalice, otvarac za pivo, svajcarski noz i kljucevi od kuce i auta.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.