Prijava

Svi znamo da nije, ili možda i jeste čitao ali ga nije sprečavalo da podeli minuse na gomilu definicija a tek na svaku 10u da da plus.

Koja je svrha ulaženja na tuđi profil ako će da se lupaju minusi? To je u suštini pametan hejt jer hejter maskira svoj hejterluk pod izgovorom da je čitao defke.

Čitao je malo morgen, ako su već defke ostale u životu a samim tim u plusu nemoguće je da se nekoj personi (naravno ukoliko ima objektivan a ne subjektivan prsitup ocenjivanju) ne sviđa 90% defki od nekog autora.... Ova vrsta ljudi vrlo dobro zna šta je hejt i koristi 'rupu' prilikom hejtovanja pa ispada da nije hejter a stvar radi vrlo smišljeno i podlo...možda i pročita defke ali ipak na kraju da minuse na iste jer je sa tom namerom došao na tuđi profil.

Dakle, moj predlog je sankcija autora koji ulaze na tuđe defke, dele minuse na većnu defki i kriju se pod izgovorom da su iste defke "čitali". Mogu da ih čitaju i bez ocenjivanja ako su već došli zbog čitanja...

ps jutros me je posetio takav jedan pa molim modove da provere...

mazohizam je to Caro!

Caro, pa ko te dirao?

Mislim da svi manje više imaju problem sa ovim tipom hejta jer je vremenom hejt 'evolurao' :)

Pa i ne baš. Ti prednjačiš :)

Caro, a da prihvatiš da se ljudima ne svidjaju? :)

Ok, možda sam subjektivan jer me izluđuje kada gledam kako se brojač svakim klikom smanjuje za po koji poen i kapiram kakva se podlost odvija u glavi tog što ocenjuje, ali verujem da nije retka pojava :)

Znam, ja sam hejter ipo i sve tajne hejtovanja su mi manje više poznate :)

Da, Caro, ti evoluirano pandanises hejtere.

Tako ti je to u životu , ko tebe kamenom, ti njega parčetom temelja.

@gamby,

nije frka da se nekom ne sviđa neki kompletan autor, ali defke nemaju veze sa tim, ok je ako mu dopadne pod ruku defka autora kojeg ne voli pa zalepi minus i skonta ad je to taj autor... nikakva frka...

ali ovaj tip autora dolazi na profil drugih revoltiran nekim razlogom, najčešće komentarima i onda prelazi na fazu "sada ću da ti isčitam defke pavijane glupi videćeš ti šta se zove kriterijum". :)

caro, podeli to znanje ovde :P

Pa, ne možeš im ništa. Nemamo svi isti kriterijum, pa zato i ne može da se provali. Gomila ovih novih pajvana bi Gvozdenoviću ili Burzumu izlupala sve minuse (dugačko, ko to da čita), a isplusirala profil na primer Slavku.

Sad, svako normalan da pogleda, pomislio bi da su oni hejtovali Burzuma i Gvozdena. Ali nisu. A i da jesu, kako to možeš da znaš?

Ja sam skoro otišao kod Einsteina na profil da doživljavam transfere blama. Po tvojim merilima sam hejtovao, ali problem je što sam ja stvarno realno ocenio. :)

ahhahahha pa jebiga, ima Cara poentu, ovi što očigledno hejtuju su neki bombaši samoubice nubovi i nije nikakva mudrost provaliti rupu u zakonu i zloupotrebiti je. Ali zanimljivo je da ima mali broj tih naprednih hejtera zaista.

Zmio, ima i toga. Doživljavao sam i sam. ALi ipak mislim da je bolje ne ograničavati, jer nemamo svi isti kriterijum. Jbg.

eto caro, a kad si ti hejtovo onda je bilo zanimljivo? :)) vidis sta ti je karma
osim toga verovatno ti je neki moderator obrisao lajk pa se sad pravi lud

Uzmimo da kreneš da čitaš nekog autora, i recimo pročitaš 5, ili 10 defki, i daš minuse na sve jer su ti loše. Pa pročitaš još 20, i isti slučaj: sve minusi bez ijednog plusa - po valjda onda ne treba da čitaš više tog autora, jer to već prelazi u hejt: znaš da ćeš dati minuse, ali nastavljaš da čitaš. I da daješ minuse. Ili jednostavno čekaš koji minut između minusa, ko to zna, na kraju krajeva.

Vidjela sam slučajeve da se autori zalete na nečiji profil pa krenu da čitaju i, jer im se ne sviđa, minusiraju, pa odustanu nakon 10. ili 20. defke. Ne idu do kraja, do 80, 150. ili 312. defke. Valjda je to normalno.

Ukratko: ja ne odobravam "pametni hejt", ali mišljenja su podijeljena. A zavisi i od toga ko i kakav je dotični hejter, i kakve su mu inače navike ocjenjivanja itd itd.

gamby aj da je jedan put, nego ovo je vec 7 put u 2 dana koliko sam ja zapazio a garant je bilo i ranije, to je veliki hejt, e to zmio, samo da dodamo ruzne posterdzije koje uvek moraju nesto da izmisljaju jer su ljubomorni :) taj talas hejta su dupli nalozi i posterdzije

Ja imam profile koje svaki dan čitam "Pratim nečiji lik i delo"...Za ostale kako natrčim, al imam običaj da upadnem na profil nekog ko me zainteresuje, al realno ocenjujem. I pročitam mu bar 20-30 definivcija i svaku ocenim... A i inače sve definicijew koje sam pročitao sam i ocenio.

Gamby ne pričam o hejtovanju jedne defke nego o hejtovanju rada kompletnog autora.... dakle upad na defke i maksimalno kritičko ocenjivanje nečijih defki. AKo je već to u pitanju red bi bio da se ostavi komentar i tako to....

Jedno je hejt prema nekom autoru a drugo je hejt prema autrovim defincijama. Ako ne voliš nekog gasi ga kroz komentare i kroz postove na forumu itd... dokaži mu da nije u pravu, da ne valja....

Ali ovi likovi upadaju na definicije i redom šibaju minuse a samo poštuju rokove ocenjivanja kako bi ispalo da su čitali. Da mi sad recimo Korleone podeli X minusa i ostavi jedan 2 komentara kapirao bi to, ili recimo Danakan, ili recimo ti... ALi to obično rade likovi za koje nikada i nisam čuo, i koji su verovatno tek otvorili dupli jer im je upravo prethodni nalog ugašen zbog hejta ili vređanja... jednostavno oće da zajebu sistem!

Ali zanimljivo je da ima mali broj tih naprednih hejtera zaista.

oni su kao virus, mutirali su

STA NAPRAVIH!?!??!??