Sankcija hejtera "ČITAO SAM TI DEFKE"

1. i da, smatram da bi fenomenalno bilo da zbir svih pluseva i minusa na vukajliji bude jednak nuli

Ovo bi i bilo ako se defke ne bi brisale. Dakle, ako uzmeš i groblje verovatno ukupan odnos i jeste izjednačen...

HEJTOVANJE JE ZABRANJENO, DOK LAJKOVANJE NIJE!!!

A jednako su losi za precizno merenje kvaliteta definicija...

E sad mi recite,ko su vece stetocine ako zelimo da Vukajlija ne bude samo zbirka viceva i prastarih fora sa ulice?

Da se hejt NE sankcioniše onda bi borba bila ravnopravna i zanimljiva, ali nisi ti stvorio pravila ovog foruma. Polazna pretpostavka kreatora igre je zasnovana na pozitivni a ne na objektivnosti lolo

2. btw caro, koj ti je ovaj dupli nalog, nadjoh ga dok sam ti trazio hejt.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/20413

onlyyou - odnos prema drugima
    168 Cara™
    7 Darkman030
    6 StrajaKg
    5 Jurodivi

molim moderatore da reaguju po propisu, ja mora idem.
    i nemoj se bunis sto ces izgubis 168 poena, nije hejt, da znas :)

3. Nije moj dupli, nemoj da nagađaš!

4. jedini hejt koji bih ja skidao (osim ociglednog) jeste kad imas 100 pluseva na neku defku i par minusa...mislim samo hejt sa tih defki...i te ljude bi preispitao kaki su sa glavom sto su minuse dali

5. joj sad ces me iznerviras, da nadjem isti ip pa da te banujem i okacim na stub srama :)

6. MOže, ako ne uspeš samobanuj se na par dana lololo

Uključi logiku i ukapiraćeš da ne postoji dobar razlog zašto bi ja Straju lajkovao! Uostalom, nikada se nisam lajkovao...

edit u stvari jesam jednom za nekih 30 poena ali to je sve pobrisano još negde u martu, ali to je na onom starom nalogu koji je uveliko mrtav!

7. Celte, khm khm. Ja mislim da je to obrisan hejt, znaš da se tako manifestuje :)

8. celte, jesi mu obriso lajk?

9. nisam. glem samo da vidim dal je dupli.

10. ja prelistah na brzinu pozitivne glasove prema drugima, ne videh caru nigde

11. @Celt,

Da se izvineš kada skontaš da nije lololololo

12. zaebano je što tako prebacuje glupo, samo presipamo iz šupljeg u prazno ahhaah

13. hocu.

samo mi cudno sve ovo zmio. jel provaljujes da mu stoji +168 za caru, a kad mu izlistas glasove, nigde care?

14. opet neki bagovi...

15. zato što kad obrišeš hejt pojavi se kao lajk u ODNOSU, a glasovi se brišu svi

16. ZMIA OBJAŠNJAVA lololololo

Dakle sose idi pravi korpu bolje :)

17. od kad to?

btw, ocigledno, izvini caro :)
    ovo ti bio hejter :)

18. dajte nam sifru da pogledamo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.