Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
свештеник... Џанки, свештеник...
Милутин, мислио сам на име..
Ajde pope pope, ajde pope popeeee
аха... е сад...
A kako se zvala keva, ja već zaboravio? Znam da je imao i mačku.
Ja bila na nekoj svadbi letos u selu. Svi se okupili u dvorištu crkve, samo popa nema. Kad je konačno naišao, jedan matori rođak polupijan se razdere - Desi bre pope jebo te bog?
јесте јебавао мачку електрицитетом... какав садиста...
Ма кога БОЛИ КУРАЦ
Ahahaha nat ja sam na jednoj svadbi gledao red komunista ispred ulaza u crkvu.
E što se tiče mačke, čitao sam da kada mačku dobro protrljaš po leđima počne da svetli.
E jebiga kume, pa nije mačka jegulja!
Majka mu se zvala Georgina. A to za mačku, pa to bi ti najbolje trebalo da znaš, ipak si u tom poslu, mislim elektrika i tako ti bakrači ;)
Pa to je Tesla radio sa svojom mačkom, valjda je bila specijalno pravljena za to. Mislim kad kreneš sporadi sebe u šljivik, protrljaš mačku i imaš svetlo.
Dugoglaka mačka zlata vredi...
Newcastle FOREVER
NEVER SUN'LAND
NEVER SUN'LAND
NEWCASTLE FOREVER
NEVER SUN'LAND
NEVER SUN'LAND
Ja ipak mislim da kratka dlaka bolje funkcioniše. A i lepša je za češkanje.
јашта, јеби сандерленд 2-4
ДА !
Misliš, da je oštrije svetlo? Pa moguće...
Dugodlaka mačka daje samo 20 vati, dok ova ošišana izgura i do 40 ako se pravilno koristi.
A da li bolje svetlo daju crne ili bele mačke?