Ко последњи ником аватар (99)

1. свештеник... Џанки, свештеник...

2. Милутин, мислио сам на име..

3. Ajde pope pope, ajde pope popeeee

4. аха... е сад...

5. A kako se zvala keva, ja već zaboravio? Znam da je imao i mačku.

6. Ja bila na nekoj svadbi letos u selu. Svi se okupili u dvorištu crkve, samo popa nema. Kad je konačno naišao, jedan matori rođak polupijan se razdere - Desi bre pope jebo te bog?

7. јесте јебавао мачку електрицитетом... какав садиста...

8. Ма кога БОЛИ КУРАЦ

9. Ahahaha nat ja sam na jednoj svadbi gledao red komunista ispred ulaza u crkvu.

E što se tiče mačke, čitao sam da kada mačku dobro protrljaš po leđima počne da svetli.

10. E jebiga kume, pa nije mačka jegulja!

11. Majka mu se zvala Georgina. A to za mačku, pa to bi ti najbolje trebalo da znaš, ipak si u tom poslu, mislim elektrika i tako ti bakrači ;)

12. Pa to je Tesla radio sa svojom mačkom, valjda je bila specijalno pravljena za to. Mislim kad kreneš sporadi sebe u šljivik, protrljaš mačku i imaš svetlo.

13. Dugoglaka mačka zlata vredi...

14. Newcastle FOREVER

NEVER SUN'LAND
    NEVER SUN'LAND

NEWCASTLE FOREVER

NEVER SUN'LAND
    NEVER SUN'LAND

15. Ja ipak mislim da kratka dlaka bolje funkcioniše. A i lepša je za češkanje.

16. јашта, јеби сандерленд 2-4

17. Misliš, da je oštrije svetlo? Pa moguće...

18. Dugodlaka mačka daje samo 20 vati, dok ova ošišana izgura i do 40 ako se pravilno koristi.

19. A da li bolje svetlo daju crne ili bele mačke?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.