Ко последњи ником аватар (99)

1. MA, BRE, JA BIH RAZGUZIO OVO ROZEKOSO DETE.

2. Онај први јесам , обај други нисам....

Брате кои је ПЕДЕР и ЏЕНТЛМЕН онај лик што је јебо тек на крај филма , брука!
    Снебива се нешто ко пичка , да је тај филм сниман по мојој режији , лик би је јебо 10 пута у првих десет минута , и његов ортак и његов ћале и режисери и њен бивши дечко и Лекс Стила би убацио да зачини мало...................... ал то би већ био порнић :))

3. HAHAHAHAHAAAAA, KOJI SI CAR!
    SEĆAŠ SE ONOG LIKA ŠTO GLEDA BICEPSE DOK JEBE ONU?

4. Аха , Кристијан Бејл - Амерички психо , луд је ко струја ,али ја сам ухватио себе да то радим , несвесно , ако има неко огледало морам да се гледам ........ шта ћу , болесан сам :DD

5. hahahahahaaaa. Pazi foru: ja sam uradio nešto slično. Kad sam je zakivao zguza, krenuo sam da se udaram pesnicama po grudima.

6. Ијао кад рекох болесан......слушајте виц

-Милааааааааанеееее, ај напољеее да играмо фудбалаааа!
    -Нееее могууу, болестан саааам!
    -Шта ти јеееееее?
    -Јеебеееем сеструууууу!

7. Obojica ste nenormalni. :)

8. Ahahahahahaaaaa, vic nad vicevima! Mada sam ga znao i pre, ali me je opet nasmejao!
    Staklena, kako nismo normalni? :)

9. Bolje da se ipak ne izjasnim, pomisliće neko da se nisam sačuvala za onog pravog. :))

10. Ja sam pravi, dokle da govorim?!

11. Hahahahahahahaha to Nato! :))

12. Šalabajzeru, ti si četvrti koji mi to kaže! Kako da ti verujem? :)

13. Hoćemo li da se bijemo sad??

14. Ево и петог, ја сам прави!

15. Staklena, mene možeš da brišeš sa spiska. Ja nisam pravi. Ja ću da jebem Đinu!

16. То значи да сам ја сад четврти, тек са дошао, а већ напредујем. јуууухууу

17. Нешто и неверујем у то , лепше је са кривим ,више убада у зидове , чини да изгледа да је шири , тако бар кажу ......

18. Нешто и неверујем у то , лепше је са кривим ,више убада у зидове , чини да изгледа да је шири , тако бар кажу ......

LAKI ZA PREDSEDNIKA!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.