Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
MA, BRE, JA BIH RAZGUZIO OVO ROZEKOSO DETE.
Онај први јесам , обај други нисам....
Брате кои је ПЕДЕР и ЏЕНТЛМЕН онај лик што је јебо тек на крај филма , брука!
Снебива се нешто ко пичка , да је тај филм сниман по мојој режији , лик би је јебо 10 пута у првих десет минута , и његов ортак и његов ћале и режисери и њен бивши дечко и Лекс Стила би убацио да зачини мало...................... ал то би већ био порнић :))
HAHAHAHAHAAAAA, KOJI SI CAR!
SEĆAŠ SE ONOG LIKA ŠTO GLEDA BICEPSE DOK JEBE ONU?
Аха , Кристијан Бејл - Амерички психо , луд је ко струја ,али ја сам ухватио себе да то радим , несвесно , ако има неко огледало морам да се гледам ........ шта ћу , болесан сам :DD
hahahahahaaaa. Pazi foru: ja sam uradio nešto slično. Kad sam je zakivao zguza, krenuo sam da se udaram pesnicama po grudima.
Ијао кад рекох болесан......слушајте виц
-Милааааааааанеееее, ај напољеее да играмо фудбалаааа!
-Нееее могууу, болестан саааам!
-Шта ти јеееееее?
-Јеебеееем сеструууууу!
Obojica ste nenormalni. :)
Ahahahahahaaaaa, vic nad vicevima! Mada sam ga znao i pre, ali me je opet nasmejao!
Staklena, kako nismo normalni? :)
Bolje da se ipak ne izjasnim, pomisliće neko da se nisam sačuvala za onog pravog. :))
http://www.emoticones-avenue.com/emoticones/Doll_Bride_01.gif
Staklena se čuva za pravog ;)
Ja sam pravi, dokle da govorim?!
Hahahahahahahaha to Nato! :))
Šalabajzeroid!
Šalabajzeru, ti si četvrti koji mi to kaže! Kako da ti verujem? :)
Hoćemo li da se bijemo sad??
Ево и петог, ја сам прави!
Staklena, mene možeš da brišeš sa spiska. Ja nisam pravi. Ja ću da jebem Đinu!
То значи да сам ја сад четврти, тек са дошао, а већ напредујем. јуууухууу
Нешто и неверујем у то , лепше је са кривим ,више убада у зидове , чини да изгледа да је шири , тако бар кажу ......
LAKI ZA PREDSEDNIKA!