Ко последњи ником аватар (99)

1. MA, BRE, JA BIH RAZGUZIO OVO ROZEKOSO DETE.

2. Онај први јесам , обај други нисам....

Брате кои је ПЕДЕР и ЏЕНТЛМЕН онај лик што је јебо тек на крај филма , брука!
    Снебива се нешто ко пичка , да је тај филм сниман по мојој режији , лик би је јебо 10 пута у првих десет минута , и његов ортак и његов ћале и режисери и њен бивши дечко и Лекс Стила би убацио да зачини мало...................... ал то би већ био порнић :))

3. HAHAHAHAHAAAAA, KOJI SI CAR!
    SEĆAŠ SE ONOG LIKA ŠTO GLEDA BICEPSE DOK JEBE ONU?

4. Аха , Кристијан Бејл - Амерички психо , луд је ко струја ,али ја сам ухватио себе да то радим , несвесно , ако има неко огледало морам да се гледам ........ шта ћу , болесан сам :DD

5. hahahahahaaaa. Pazi foru: ja sam uradio nešto slično. Kad sam je zakivao zguza, krenuo sam da se udaram pesnicama po grudima.

6. Ијао кад рекох болесан......слушајте виц

-Милааааааааанеееее, ај напољеее да играмо фудбалаааа!
    -Нееее могууу, болестан саааам!
    -Шта ти јеееееее?
    -Јеебеееем сеструууууу!

7. Obojica ste nenormalni. :)

8. Ahahahahahaaaaa, vic nad vicevima! Mada sam ga znao i pre, ali me je opet nasmejao!
    Staklena, kako nismo normalni? :)

9. Bolje da se ipak ne izjasnim, pomisliće neko da se nisam sačuvala za onog pravog. :))

10. Ja sam pravi, dokle da govorim?!

11. Hahahahahahahaha to Nato! :))

12. Šalabajzeru, ti si četvrti koji mi to kaže! Kako da ti verujem? :)

13. Hoćemo li da se bijemo sad??

14. Ево и петог, ја сам прави!

15. Staklena, mene možeš da brišeš sa spiska. Ja nisam pravi. Ja ću da jebem Đinu!

16. То значи да сам ја сад четврти, тек са дошао, а већ напредујем. јуууухууу

17. Нешто и неверујем у то , лепше је са кривим ,више убада у зидове , чини да изгледа да је шири , тако бар кажу ......

18. Нешто и неверујем у то , лепше је са кривим ,више убада у зидове , чини да изгледа да је шири , тако бар кажу ......

LAKI ZA PREDSEDNIKA!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.