Ко последњи ником аватар (99)

1. čitaj još malo, pošto ja pišem :)

2. Pijem hedovinu hedova ispale mi oči, cvikere sam izgubio prekjuče u Borči.

3. само се едукујте ......

4. E Laki kad si naleteo da te pitam nešto.Koje su vežbe najbolje za ramena i grudi u nekoj kućnoj varijanti?

5. dižeš džakove krompira iz kreveta.

Kupiš brate šipku za zgibove, nakačiš je na vrate, dušu dalo za ramena

6. Склекови ...... ништа ново а? :)) па јебига ,то ти баш погађа и рамена и груди , пробај разне хватове видећеш који ти шта погађа.......

7. Ma imam šipku u dvorištu, nego zima brate. Samo još neku tuberkulozu da navučem.

8. to jeste, mada i šipka je dobra. :)

9. Nemam pojma, da probam sa širokima pa šta bude. A jebe mi se, streljana radi i nedeljom.

Ša pričaš bre reme, si video kakav biceps imam. Ja to onako zbog crne konfekcije.

10. Bla ble blu bla blo bli ble!

11. Бре ја знам да су згибови за леђа , можда рамена раде мало али незнатно ....... склекови па само нек пуца ...... или , узмеш балон од 5 литра , напуни водом , у сваку пуку по један и стојећи их подижи правом руком испред себе у висини рамена..... или било кои терет тако......... војнички потисак , импровизуј нешто па дижи стојећи иза главе............

12. Nemam pojma ja sam skontao da meni zgibovi urade biceps i triceps. Niđe veze, al ajde.
    Hahaha možda da teglim sanduke sa municijom, to je pravi kardio trening.

13. http://www.youtube.com/watch?v=kFM5VHH8wNA

слушај шта каже на крају , добар кардио .....

14. Da jbte džakovi cementa jebu što se toga tiče. Ma svaka fizikalija je dobra. Radiš više grupa mišića odjednom.

15. Каква црна физикалија , од тога могу само да ти пукну леђа и да пролијеш зној , да пропаднеш , али евентуално зарадиш неки кеш , то је једина добра страна.......

16. Ma može Laki, samo ne treba preterivati. Šleper džakova na dan i ni kilo više. Bitno je da dobro jedeš, inače stvarno propadneš. A jbga za streljanu treba samo mirna ruka za početak.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.