Бре ја знам да су згибови за леђа , можда рамена раде мало али незнатно ....... склекови па само нек пуца ...... или , узмеш балон од 5 литра , напуни водом , у сваку пуку по један и стојећи их подижи правом руком испред себе у висини рамена..... или било кои терет тако......... војнички потисак , импровизуј нешто па дижи стојећи иза главе............
Nemam pojma ja sam skontao da meni zgibovi urade biceps i triceps. Niđe veze, al ajde.
Hahaha možda da teglim sanduke sa municijom, to je pravi kardio trening.
Каква црна физикалија , од тога могу само да ти пукну леђа и да пролијеш зној , да пропаднеш , али евентуално зарадиш неки кеш , то је једина добра страна.......
Ma može Laki, samo ne treba preterivati. Šleper džakova na dan i ni kilo više. Bitno je da dobro jedeš, inače stvarno propadneš. A jbga za streljanu treba samo mirna ruka za početak.
JA SAM CEO DAN ČITAO
čitaj još malo, pošto ja pišem :)
Pijem hedovinu hedova ispale mi oči, cvikere sam izgubio prekjuče u Borči.
ahahahahah, čitaj čitaj. :)
само се едукујте ......
E Laki kad si naleteo da te pitam nešto.Koje su vežbe najbolje za ramena i grudi u nekoj kućnoj varijanti?
dižeš džakove krompira iz kreveta.
Kupiš brate šipku za zgibove, nakačiš je na vrate, dušu dalo za ramena
Склекови ...... ништа ново а? :)) па јебига ,то ти баш погађа и рамена и груди , пробај разне хватове видећеш који ти шта погађа.......
Ma imam šipku u dvorištu, nego zima brate. Samo još neku tuberkulozu da navučem.
to jeste, mada i šipka je dobra. :)
lolololo električar oće da darvinuje.
Nemam pojma, da probam sa širokima pa šta bude. A jebe mi se, streljana radi i nedeljom.
Ša pričaš bre reme, si video kakav biceps imam. Ja to onako zbog crne konfekcije.
Bla ble blu bla blo bli ble!
Бре ја знам да су згибови за леђа , можда рамена раде мало али незнатно ....... склекови па само нек пуца ...... или , узмеш балон од 5 литра , напуни водом , у сваку пуку по један и стојећи их подижи правом руком испред себе у висини рамена..... или било кои терет тако......... војнички потисак , импровизуј нешто па дижи стојећи иза главе............
Nemam pojma ja sam skontao da meni zgibovi urade biceps i triceps. Niđe veze, al ajde.
Hahaha možda da teglim sanduke sa municijom, to je pravi kardio trening.
http://www.youtube.com/watch?v=kFM5VHH8wNA
слушај шта каже на крају , добар кардио .....
Da jbte džakovi cementa jebu što se toga tiče. Ma svaka fizikalija je dobra. Radiš više grupa mišića odjednom.
Каква црна физикалија , од тога могу само да ти пукну леђа и да пролијеш зној , да пропаднеш , али евентуално зарадиш неки кеш , то је једина добра страна.......
Ma može Laki, samo ne treba preterivati. Šleper džakova na dan i ni kilo više. Bitno je da dobro jedeš, inače stvarno propadneš. A jbga za streljanu treba samo mirna ruka za početak.
е