Sajt neće raditi 5. februara od 01:00 do 05:00 ujutru

1. Sada sam probala da pošaljem ponovo odgovor nekome, i radi.
    Ali i dalje nema celog pvta od 3,500 postova na koji sam jutos odgovorila!!! :(((

2. I privatne poruke, ne pise naslov! I ljudi mi ne odgovaraju, Kaizene, 'leba ti, sredi i to da mi odgovore!

3. Ни мени не ради то срање за пвт-ове. Ил' ме људи игноришу, у шта чисто сумњам.

4. E, pvt zvanicno ne radi! Proverih sa jednim autorom preko gtalk-a, nije mu stigao!

5. Зашто не би ово Јавне теме у којима сам учесвово било Све теме у којима сам учествово?

6. Зашто је Палма дебео?

7. zmijo ja imam jebanje u toj kartici a ono je u igrama ne znam što piše javne teme
    kajzene jes ti to namerno skino sebe sa liste moderatora lololo

8. Dušane, ja nemam. ?

9. Zato sto si ti ucestvovao u toj temi, a Zmia nije, zaboga!

10. http://oi53.tinypic.com/wcinvd.jpg
    nije i zmija je učestvovala pufnice evo trojka a novo ne mogu da nađem nešto nije u redu

11. Ne, ova kartica izbacuje samo teme u kojima si skoro ucestvovao! Zato njoj ne izbacuje!

12. Ali i dalje nema celog pvta od 3,500 postova na koji sam jutos odgovorila!!! :(((

Исти случај, мени фали један повелики пвт...

13. Dobro da bar nisam jedina, da je bag, pa da se vrati nekako, greota bre :D

14. I meni je mnogo teško, molim da se vrati favicon, ne mogu da snadjem...

15. aa постови на форуму
    кул

16. moze lok? tema je odradila svoje, imate BAG teme tamo pisite :D

17. nije pufnice klikni na to sve teme u kojima si učetvovao i izbaci dosta tema ne samo poslednjih 5

18. Da, znam, ali ona nije rekla da nema Jebanje kada se klikne, vec ovako na originalnoj strani Foruma.

19. pvta od 3,500 postova

о.О.о.О.О

20. Иста ствар, и мени се пвт избрисао кад сам покушала нешто да пошаљем, а нови ми не стижу.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.