Test: Koliko ste podlegli zaglupljivanju?

1. Promenite ime temu u "koliki ste kosmota"

2. Jovičić saves the day.

14. Beogradski univerzitet ima dugačku akademsku tradiciju sličnu zapadnoevropskim ili američkim univerzitetima.

Ovdje sebi dajem pola poena. Beogradski univerzitet IMA dugačku akademsku tradiciju. To stoji. Nismo ni mi baš levati. Ali, činjenica je da se ta tradicija ipak NE MOŽE porediti sa tradicijom najstarijih evropskih i američkih univerziteta.

Kako možeš da kažeš tako dve potpuno oprečne stvari u istoj rečenici. To je kao da si rekao: "Ja sam Amiš i ustručavam se od korišćenja tehnologija 20. i 21. veka, ali imam iPhone, laptop i džip."
    Lepo piše "slično kao američki i evropski univerziteti". Nema. Kraj. Zašto imaš potrebu da racionalizuješ: "nismo baš levati"? Kakve komplekse ima ovaj narod...

16. Slovenci su tradicionalni srpski neprijatelji, koji pre raspada SFRJ nikada nisu imali svoju državu.

Ovdje si dodjeljujem 0,25 poena. Slovenci nisu naši tradicionalni neprijatelji, ali ako se izuzme srednjovjekovna Karantanija, činjenica je da do 1991. nisu imali nezavisnu državu.

A zašto bi izuzimao tu činjenicu? Čuj, tradicionalni neprijatelji... Dodajte to na turističku ponudu Srbije: "Iskusite tradicionalnu kujnu, tradicinalnu nošnju i tradicionalne neprijatelje Srbije". Weeeee, ludilo mozga.

Međutim to ne znači da u nju ne treba ulagati, i inače treba ulagati u obnovljive izvore energije - a test bi mogao navesti neopreznu osobu da misli kako je sunčeva energija glupost.

Siguran sam da to nije ni mislio. On kao futurista, tako nešto ne bi trebalo da misli. Izvlačenje iz konteksta.

Međutim, ne daje uvijek adekvatna i potpuna objašnjenja.

Reče stručnjak za evoluciju. -.-

Srpske škole ne, a vjerovatno ni prosječni srpski učenici. Ali da naša talentovana djeca postižu sjajne rezultate na raznim svjetskim tačmičenjima, to je takođe istina. Matematička gimnazija je sjajna obrazovna institucija. Iako je tvrdnja iz testa nominalno netačna (dodijeljujem si 0 poena) ona može da navede nekoga da misli da su srpski učenici go kurac, što nije tačno.

Opet potreba da se racionalizuje. Ako pogledaš rezultate PISA testa Srbija nije ni među prvih 30. Naši učenici, nažalost jesu go kurac. 40 posto stanovništva je funkcionalno nepismeno.

ZAISTA je hrišćanstvo nespojivo sa ženama sveštenicima

LOL, sviđa mi se objašnjenje za Isusa, naročito kada imaš u vidu da je Isus živeo u vreme kada su se žene smatrale hodajućim vaginama, tj. mašine za rađanje beba. Ali hrišćanstvo je spojivo sa ženama sveštenicima. Na primer, provali ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Ordination_of_women_in_the_Anglican_Communion

Savremena fizika i kosmologija potvrđuju postojanje Tvorca.

Fizika i kosmologija ne mogu ni da potvrde ni da opovrgnu postojanje Tvorca. To je metafizičko, a ne fizičko pitanje. Pola poena.

Čemu onda pola poena?! -.- Ne dokazuje, to si i sam rekao, nula poena.

Eto. To bi bilo to.

3. Ja sam podlego skroz. Da li to znači da sam glup?

4. Длакава особа, космата.

лол... ал можда оправдава професију на другим пољима
    http://www.balkanwriters.com/broj13/Milan%20M%20Cirkovic.jpg

5. osoba koja je pravila test je jedan ogranicenko i bukvalista. necu da obrazlazem sve, 6 pojena sam dobijo. najgore je sto lik lupa neke stvari koje nemaju nikakve veze sa bilo cim. kake veze bre saobracajne nesrece i grip i ko je uopste uporedjivao ta 2? sa kime li je on to u kafani razgovarao. otkud on zna kako se tesla izjasnjavao? msm nebuloze, i krivo mi sto procitah.

6. Profesor je sa RGF-a. :D

7. i dajte, zar ovaj lik sto je nabacao ove gluposti na gomilu zasluzuje dalju diskusiju?

8. Ma ceo sajt je sprdnja pogle ovo haha http://www.pescanik.net/content/view/5542/165/
    edit naslov

9. @ne_moj, ne znam, nisam pametan, pitaj Valsinarb90a, on i arcer dzankee su polozili bez greske

@Valsinarb90, a kako si ti uspeo da budes tako izolovan od nacionalsocijalističkog režima 1990-tih i njegovih paravojnih, paramedijskih, paranaučnih i parakulturnih formacije, od kojih mnoge i dalje rade punom parom pa si resio test bez greske?

10. Valsinarb90
    ...Reče stručnjak za evoluciju. -.-

А ти си дакле И за еволуцију стручњак? И ЗНАШ да је став аутора Јовичића нестручан?
    Видим, по твојим постовима на форуму да си углавном за све стручан. Мој дубок наклон.

11. GM, zašto spemuješ? Nisi ič zanimljiv. :(

12. @Valsinarb90, a kako si ti uspeo da budes tako izolovan od nacionalsocijalističkog režima 1990-tih i njegovih paravojnih, paramedijskih, paranaučnih i parakulturnih formacije, od kojih mnoge i dalje rade punom parom pa si resio test bez greske?

13. zamrzao se ko dizni

14. @Valsinarb90, a kako si ti uspeo da budes tako izolovan od nacionalsocijalističkog režima 1990-tih i njegovih paravojnih, paramedijskih, paranaučnih i parakulturnih formacije, od kojih mnoge i dalje rade punom parom pa si resio test bez greske?

Krv, suze i znoj.

15. Valsinarb90 je dokazana trolčina, ne znam što se zamajavate.

16. Nego šta mislite o ovom linku što sam okačio jel jesu il nisu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.