Ко последњи, нема плача испод покривача (100)

1. Лаки, брате, риба ми је 92 :))

2. Meni je električar skroz kul, čak i ovako. :)

3. Neka. Ček da te vidim na okupljanju, pa ću ti kažem. Da ja vidim da ne nosiš neko hladno oružje. I tako to. A još si i stariji...

Nego, čuo sam da fin. A da si na netu tako sav ladan.

4. НИЈЕ бре ладан, електро је до јаја лик

5. Pa jesam ladan ko kalašnjikov. Verovatno zato što sam prestao da stavljam smajliće. A i koji će mi.
    Ozbiljno ko ti je napričao sve to, pitam čisto onako bez veze?

6. Čuj ovo, ladan na netu... hahahahahaha grohotom se nasmejah :D

7. Ладан си као ШПОРЕТ НА ТРОЈЦИ

8. Kum je zakon! Nema boljeg!

9. ЛАДАН ХААХАХАХА

10. Dzankee ja imam šporet koji piči do 6, tako da se može reći da sam ladan.

11. Шестица аууу

12. Jo Električar, glupo mi da pričam...izlanuo sam se na početku, i jebiga. Ispašću nemoralan i nedostojan poverenja ako ti kažem. Zajebi, glava je u pitanju.

Izvini, al ništ od toga. Dosta ti da znaš da poneko misli da si uživo kul. Dovoljno ti to. :)

13. Pazi glava je u pitanju i ako mi ne kažeš, pa ti vidi. Možeš na PVT.

14. Електричар је дизелаш као ја

15. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

16. Али електричарева изјава на теми са сликама.........

Sve su legalne kad im nabiješ glavu u ćebe.

АХАХАХАХАХАА

17. Bio nekad, prešao na benzin.

Pa zar nije tako Laki? Nije da sam to radio, ja se još čuvam za pravu. Ćebe mi je stalno u kolima.

18. хаахахахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахах

19. Kume, ja te podržavam!
    I JA SE ČUVAM ZA PRAVOG! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.