U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ahoj! :)
Šta mu sad znače ovi NaN dani?
Ne mogu da verujem da se stalno dešavaju neke bezveznjačke promene,čemu to?
Bag, Gogo. Popraviće, kažu. A do tad možeš koristiti Operu, ovde funkcioniše. :)
Ćao Gogo :)
o čemu ti to?
Jbmmu Operu,nema šanse da se sad i sa tim drndam..
Ništa,madafaka,moja Mozila se ne brani od bagova.. :/
Idem da odgledam "Musketare" do kraja.
Gogo, a možeš i samo da staviš kursor na taj NaN, ne klikneš ništa, i pojaviće ti se za koji trenutak tačna satnica, sa sve sekundama. Tako sam se ja snalazila. :)
Smrt Operi, ja kkk oristim Hrom samo za Vu kkk ajliju, a za ostalo Moziliju Vatrenu Ljisicu!
Ćao sta kkk lena!
i ta kkk o, šta ima Gogo, nisam te video dugo? :D
Veče :))
Kako volim svoju Operu...
Madafaka, što kuckaš k po 3 puta? Koja je fora? :)
'Бар вече, добри људи..
Hrom? Taj browser mi ne otvara nekad stranice iz čista mira. Ne znam koji mu je.
http://www.google.rs/#hl=sr&source=hp&biw=1024&bih=653&q=amerikkka+most+wanted&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=amerikkk&fp=7f7309bd860333b5
kad može on mogu i JA!
imas viruscic
Sipaj čajić u kućište i nacedi limun, proći će za 7 dana, kao i svaki virus... :)
Pa šta da mu radim? Ja skeniram i apdejtujem, ali ništa. :/
ПОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
lololoolllolololo
kkk oji antivirus kkk oristiš? pe kkk kkk y
eDIT: ćao reme, ćao Dzan kkk ee
МОРАМ ВИН