Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ahoj! :)
Šta mu sad znače ovi NaN dani?
Ne mogu da verujem da se stalno dešavaju neke bezveznjačke promene,čemu to?
Bag, Gogo. Popraviće, kažu. A do tad možeš koristiti Operu, ovde funkcioniše. :)
Ćao Gogo :)
o čemu ti to?
Jbmmu Operu,nema šanse da se sad i sa tim drndam..
Ništa,madafaka,moja Mozila se ne brani od bagova.. :/
Idem da odgledam "Musketare" do kraja.
Gogo, a možeš i samo da staviš kursor na taj NaN, ne klikneš ništa, i pojaviće ti se za koji trenutak tačna satnica, sa sve sekundama. Tako sam se ja snalazila. :)
Smrt Operi, ja kkk oristim Hrom samo za Vu kkk ajliju, a za ostalo Moziliju Vatrenu Ljisicu!
Ćao sta kkk lena!
i ta kkk o, šta ima Gogo, nisam te video dugo? :D
Veče :))
Kako volim svoju Operu...
Madafaka, što kuckaš k po 3 puta? Koja je fora? :)
'Бар вече, добри људи..
Hrom? Taj browser mi ne otvara nekad stranice iz čista mira. Ne znam koji mu je.
http://www.google.rs/#hl=sr&source=hp&biw=1024&bih=653&q=amerikkka+most+wanted&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=amerikkk&fp=7f7309bd860333b5
kad može on mogu i JA!
imas viruscic
Sipaj čajić u kućište i nacedi limun, proći će za 7 dana, kao i svaki virus... :)
Pa šta da mu radim? Ja skeniram i apdejtujem, ali ništa. :/
ПОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
lololoolllolololo
kkk oji antivirus kkk oristiš? pe kkk kkk y
eDIT: ćao reme, ćao Dzan kkk ee
МОРАМ ВИН