Parkur

1. ал се клинци труде :)

2. Месс ако ти научиш како да скочиш са 10 метара висине и дочекаш се тако да можеш да наставиш да трчиш, остало неће бити проблем. Бар ја тако мислим :)

3. Знам да сам гледао неки клип, чини ми се да су клинци са Вождовца... Која је то спрдња, ови нису ни упола смешни. :) Само сам ово нашао на јутјубу.

Мени је то глупо, зато што ће неки наложени клинац да поломи врат... Ови што то раде профи, њима свака част, мада не видим поенту...

4. Meni je ovo kul.Dobro ne ovi klinci jedina stvar koju oni znaju da urade je vault.Mislim da na zeznutije stvari kao b-kick i ta sranja.

како да скочиш са 10 метара висине и дочекаш се тако да можеш да наставиш да трчиш

Dočekaš se na ruke i uradiš kolut naprijed...

5. Брате, ово смо и ми радили као клинци, само тад то није имало овај кул урбани назив који асоцира на курчину, него се звало напросто џилитање. Мислим, ајд сад и да дркање курца левом руком озваничимо као неку спортску дисциплину.

6. Месс ако ти научиш како да скочиш са 10 метара висине и дочекаш се тако да можеш да наставиш да трчиш, остало неће бити проблем.

Nisi skontao :)
    Skok sa dva metra visine, na gredu. Bez ikakvog trčanja. Brate, lako je da napraviš kolut i sropoštašt se, ustaneš i nastaviš da rkćeš. Ali zaustaviti se... Stani tu gde jesi, ne mrdaj, ne padaj, baš na tu gredu.
    To kad budem naučila... 'bem li ga, će pošaljemo Mariju Šerifović da nas predstavlja za Mis Sveta.

7. Burzum

Брате, ово смо и ми радили као клинци, само тад то није имало овај кул урбани назив који асоцира на курчину, него се звало напросто џилитање. Мислим, ајд сад и да дркање курца левом руком озваничимо као неку спортску дисциплину.

Левкур, рецимо :)

8. Mogu oni to zvat' kako 'oće, al' to je u suštini vežba za bežanje od kerova, likova koji 'oće da te biju i muževa čije si žemske trsio, samo na fensi način. Ono, istrčavaš polu go iz zgrade, preskačeš ograde i prepreke i usput napraviš koji kolut i tako to čisto da ljudi ne bi mislili da si neki poremećeni manijak što 'oće u ludaru. I ja postanem treker kad vidim komšikinu kerinu odvezanu.

9. kao adrenalinski zavisnik kako da se susdrzim i ne napisem da je extra trip pogotovo zbog toga sto ti netreba nista jek sve imas i samo trci i skaci,nema termina nema placanja samo dobra volja i zelja..a evo i jedan extra video

http://www.youtube.com/watch?v=VowlLq196-w

10. ja se PK-om bavim..ono moze se reci 4 godine mozda malo vise..
    napaljen sam kao crnac..znaci jedva cekam da prodje zima i da opici malo sunce..
    --
    e sad..mozete vi sve i svasta da pricate ali dok ne probate nije to to
    znaci jeste brate,naziv je njesra do bola i asocira na kurcinu!
    jeste i to da napaljeni klinci pokusavaju i nesto rade pa se lome i kace klipove na YT
    jeste sve,ali brate da je sranje,nije...

11. Kako glasi augmentativ od parkur?

12. jebote ja mislio tema o nekoj zivotinji egzoticne prirode..

13. Mogu oni to zvat' kako 'oće, al' to je u suštini vežba za bežanje od kerova,

Напротив, то је вежба брдске пешадије ако се не варам и до јаја је за савлађивање нелагодног терена.

14. Eto .. pokusaj ozivljavanja teme!
    Glupo da propada, ima zainteresovanih!

Ja opet poceo aktivno da treniram pa reko da vidim sta se radi na temi.

Uzgred budi receno, naso sam naj parkour klip koji sam ikada video!

https://www.youtube.com/watch?v=dHy9W9LpvlQ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.