U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
@rnrt-rain slažem se da svaki pravac ima svoje čari, ali pošto sam ja najmlađi akter cele priče, mislio sam da je moj put neograničavanja pogrešan... očigledno nije >.<
@MentallyDisturbed pobedio komentar xD
@Др Јанковић Pa... vodeći i prateći gitarista/vokal su '92 a bubnjar i ja '94 godište, sa tim da sam ja mlađi par meseci od bubnjara. A ja sam inače i išao na dve svirke koje smo imali u šorcu i nikada nisam nešto preterano ozbiljan xD
@ХААВАРИА potpisujem odmah
А и надимак ти је по песми Оверкила... ма ти си ТРВЕ :)))))))
Шала мала... Ти који само форсирају спику о музици нису ништа бољи од ''фудбалских стручњака'', осим ако се заиста не баве музиком (актовно), као ти... Што не значи да не треба сваког смарати о томе.
http://www.youtube.com/watch?v=zKXFycxrnsM&feature=related
Pusti im taj snimak! Pobeda totalna! :D
EDIT: I mozes recimo u svoju takoreci odbranu da kazes da Tom Araja voli i kantri muziku.