Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@rnrt-rain slažem se da svaki pravac ima svoje čari, ali pošto sam ja najmlađi akter cele priče, mislio sam da je moj put neograničavanja pogrešan... očigledno nije >.<
@MentallyDisturbed pobedio komentar xD
@Др Јанковић Pa... vodeći i prateći gitarista/vokal su '92 a bubnjar i ja '94 godište, sa tim da sam ja mlađi par meseci od bubnjara. A ja sam inače i išao na dve svirke koje smo imali u šorcu i nikada nisam nešto preterano ozbiljan xD
@ХААВАРИА potpisujem odmah
А и надимак ти је по песми Оверкила... ма ти си ТРВЕ :)))))))
Шала мала... Ти који само форсирају спику о музици нису ништа бољи од ''фудбалских стручњака'', осим ако се заиста не баве музиком (актовно), као ти... Што не значи да не треба сваког смарати о томе.
http://www.youtube.com/watch?v=zKXFycxrnsM&feature=related
Pusti im taj snimak! Pobeda totalna! :D
EDIT: I mozes recimo u svoju takoreci odbranu da kazes da Tom Araja voli i kantri muziku.