BAG : Favicon

1. A daaaj. :)
    Preterujes.

Kod mene ima, btw. (Firefox)

2. Не разумем... Шта је то?

3. Не разумем... Шта је то?

Ona mala ikonica što stoji pored url-a.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Wikipedia_favicon_in_Firefox_on_KDE.png

4. Мислио је, вероватно, на онај мали лого сајта у углу. У Гугл хрому га има, у Опери нема (код мене).

5. Ja koristim Mozilu, nema kod mene...

6. Ја то имам, користим Запаљену лисицу.

7. Kako bre kod tebe ima, a kod mene ne???
    :/ :D

8. I ja koristim firefox, i imam onaj presavijeni list, a pre je bilo ono slovo v, vidi se na ovoj slici ispod.

http://img29.imageshack.us/img29/3382/fullscreencapture122220.png

9. Stefane, duso, pa ko nam je to zaboravio da razmisli?:)

10. Чекај брате, јел ти видиш да ја имам овај црвени аватар, или ти је ово нека стара слика?

11. Stefane, duso, pa ko nam je to zaboravio da razmisli?:)

HAHAHAHAHA!

12. Pa koliko ja procitah- Black mu je rekao da nece da ga vidi. Mozda on i zeli neko dildovanje, ko zna...
    Nego, kad sam ovde- neka tema iz podforuma Igre je opet u Novim Temama.

13. Чекај брате, јел ти видиш да ја имам овај црвени аватар, или ти је ово нека стара слика?

Ma to je neka stara slika, našao je u onoj temi Printscreen.

14. Ово није његов принтскрин, ово је недавно принтскриновано на некој другој теми.

15. IIJUU! Oprosti, Vanzemaljcu! Ko li je to printskrinovao, Stefan ili EmoKlinac ili tako neki nick?:)

16. Stefankostic.
    Ali ne razumem u čemu je poenta?

17. Stefi je malo banovan i ne sme da se vraca sa duplih par dana, a ti si okacio sliku ocigledno njegovu.

18. Ja sam okačio da pokažem pekiju kako je izgledalo ovo, ako je problem obrisaću.

19. Nije, jebote, izvinih ti se!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.