U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zanima me ko kakvu sliku ima u svojoj svesti o ličnosti nekog člana koga sasvim dobro poznaje, ali virtualno - ovde na Vukajliji?
Naravno, većina zna ko kako fizički izgleda, slike su se često razmenjivale, ali pitanje je kako zamišljate njegovu ličnost, osobine, navike...što bi rekli na "Pink"-u, kakav mu je personaliti? ;-)
Za početak, kako mene zamišljate? :-)
ja tebe zamishljam kao nekog malog jebacha koji ne pije alkohol
E prsta zamishljam kao nekoga ko je jako strog i smotan,i da nosi vunene charape,i da je sav dlakav axaxaxaxa
Najzanimljivije mi je da zamishljam Barracudu,i sve sto zamislim me nervira :0)kao on je neki klinac koji pisha iza zgrade kada mu je veliki red u wc-u.ima malu sobu i razne stvari za rachunar.Svira harmoniku kao dete-chudo po svadbama i od toga daje da nabudzhi komp :O)
Ma imam 120 kg i veći sam za glavu od tebe, a jedno vreme se nisam treznio godinama, to zna 90% članova...nego pitam o karakternim osobinama.:-)
Daj da vidimo ko kako koga zamišlja, majke vam!:-)
ja imam 183cm pa sta ti mislis kur o mojim karakternim osobinama,meni je zanimljivije ovako,tesko je to sa karakterom
@sevast: Sve što zamišljaš o meni je pogrešno. xD
Pa jbg...ovako ti pošaljem sliku i gotova priča.Ali fora je kakav sam u stvari kao čovek...:-)
kako kurd ima 15000 deluje mi kao neko ko uteruje strah, mnogo pametuje i strog je, kad procita neciju definiciju u 90% slucajeva kaze : "Gle koji seljak, sta li lupaju ovi ljudi...kakvih sve debila ima..." E, kurde, nema ljutnje, a i dobar ti taj nakurnjak! :)))))
ili bolje nakurdnjak :)
a za sevasta bi stvarno trebalo da se potrudim, a da ne budem banovana hahaha
ja sam taman htela da kazem kako mislim da je sevast prdavac,kad ono...183 cm :O
ali dobro.i dalje mislim da ima shiljate usi i 3 nozdrve. x)
Osetio golgotu.Aj ba da zapalimo koju???????????????????????
Kurd je najverovatnije kao i svi Vranjanci, čovek sa neverovatnim smislom za humor, ostalo je manje važno.
Okle vam to ono popularnost 1200 ko vam dade to .
:D
swed, za svaku definiciju koju napišeš, ljudi glasaju, tako stičeš popularnost. svaki pozitivan glas ti povećava popularnost za 1.
Ali nije ovo mesto za to :D
pozz, i dobrodošao:D
Kurd je osoba sa istancanim osobinama, dakle, fleksibilan, ali samo do (tacno utvrdjene) granice. Granice neukusa. :)
Sad ja, sta mislite? :)))
Neo je skoro fenomen ovde, upravo zbog neverovatne iskrenosti. On je čovek koji se ponaša onako kako se tada u tom momentu oseća i nema nikakav problem sa time kako to nekome izgleda(ili ne izgleda).
Ukratko, nije folirant! :-)
Нео је мис'им, у ствари - обавештен, иако стално тврди супротно, само то још увек не зна... Воли да банује због оптерећивања чета сликама и клиповима што значи да можда има слаб интернет, а то даље значи да није баш у могућности ни да буде нешто обавештен... :)
Кад је био мали, сигурно никад није знао о чему се прича у друштву, и пошто је увек био последњи обавештен о томе да су сва деца већ на улици, никада није био у току са тим шта се игра, да ли рата или фудбал. :)
Курд је као мали упао у буре са ракијом. Остале су трајне последице. Чак ни после дугогодишњег испитивања, није доказано на који су тачно начин повезани упадање у ракију и прво место по популарности на Вукајлији.
Наравоученије - погружујте повремено своју децу (кад их будете имали) у буриће са ракијом, можда он њих једног дана буду неки нови курди.
Zar se ne piše kurdci Marijana?