Zanima me ko kakvu sliku ima u svojoj svesti o ličnosti nekog člana koga sasvim dobro poznaje, ali virtualno - ovde na Vukajliji?
Naravno, većina zna ko kako fizički izgleda, slike su se često razmenjivale, ali pitanje je kako zamišljate njegovu ličnost, osobine, navike...što bi rekli na "Pink"-u, kakav mu je personaliti? ;-)Za početak, kako mene zamišljate? :-)
- s
ja tebe zamishljam kao nekog malog jebacha koji ne pije alkohol
- s
E prsta zamishljam kao nekoga ko je jako strog i smotan,i da nosi vunene charape,i da je sav dlakav axaxaxaxa
- s
Najzanimljivije mi je da zamishljam Barracudu,i sve sto zamislim me nervira :0)kao on je neki klinac koji pisha iza zgrade kada mu je veliki red u wc-u.ima malu sobu i razne stvari za rachunar.Svira harmoniku kao dete-chudo po svadbama i od toga daje da nabudzhi komp :O)
- s
ja imam 183cm pa sta ti mislis kur o mojim karakternim osobinama,meni je zanimljivije ovako,tesko je to sa karakterom

Нео је мис'им, у ствари - обавештен, иако стално тврди супротно, само то још увек не зна... Воли да банује због оптерећивања чета сликама и клиповима што значи да можда има слаб интернет, а то даље значи да није баш у могућности ни да буде нешто обавештен... :)
Кад је био мали, сигурно никад није знао о чему се прича у друштву, и пошто је увек био последњи обавештен о томе да су сва деца већ на улици, никада није био у току са тим шта се игра, да ли рата или фудбал. :)Курд је као мали упао у буре са ракијом. Остале су трајне последице. Чак ни после дугогодишњег испитивања, није доказано на који су тачно начин повезани упадање у ракију и прво место по популарности на Вукајлији.
Наравоученије - погружујте повремено своју децу (кад их будете имали) у буриће са ракијом, можда он њих једног дана буду неки нови курди.- M
Zar se ne piše kurdci Marijana?