Plazma keks = veseo dečak kog ne shvata okolina : njegovu lucidnost protumači kao zlovoljnost, njegov štos-kao sitnu pakost i sl. Ima dužu kosu ( do ramena), svetle okice, ne spava puno, ali zato sanja neprekodno. Svadja se sa ukućanima jer neprekodno zaposeda komp.
@ jny-znam da me svi zamisljate kao neku nadrkanu tetku koja samo zanoveta,ali istina je drugacija,nit nosim pundju,nit vezujem kosu,trenutno imam frizuru ''a la ravne siske+ravna kosa do pola ledja''))))),visoka sam 1,81(nema zajebavanja sa mnom):PP
JTU ovako ga ja zamisljam... ljubicasta odeca, sav je fensi, lep decak, ekstravagantan, dobro bi mu stajao pirsing i neka istocnjacka tetovaza...ima ostar pametan pogled...nosi neke dobre naocare za sunce i cudne cipele:)
Tasmanijska djavolica
Devojčica, krhke gradje, ima smedju ravnu dugu kosu vezanu u rep, ima pegice na nosu, krupne oči, mozda rupice na obrazima. Sedi u sobi punoj plisanih igracaka i Barbika. Razmazena je i vodi duge razgovore telefonom sa drugaricama. Slusa domaci pop i voli romanticne komedije...
Tako ja nju vidim. Izvini, djavolice,ako sam omasila:))))
e, ne da ste omašile obe, jedina je istina da sam plavuša, nemam pegice, ne razgovaram telefonom sa drugaricama, kuku:), nisam razmažena, a plišane igračke obožavam, tu si pogodila.
ps, inače sam devojčica od 27 god:)i 168cm
Jes' imam ludački pogled, ljudi se samo pitaju kada ću sve da ih pobijem kad ih tako gledam...
Kad vidim kako sve ovde ljudi pišu ja pre mislim da ovde sve neki srednjoškolci ili studenti, a ne i da ima starijih ljudi. Mada ovde stariji ljudi više podetinje nego deca...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mirjana ne pogađaš.. Euglena nije crnka :D
Plazma keks = veseo dečak kog ne shvata okolina : njegovu lucidnost protumači kao zlovoljnost, njegov štos-kao sitnu pakost i sl. Ima dužu kosu ( do ramena), svetle okice, ne spava puno, ali zato sanja neprekodno. Svadja se sa ukućanima jer neprekodno zaposeda komp.
Nadlanu.mom = zadovoljna žena, postigla je više i dalje od svojih vršnjakinja. Ima sklad tamo gde joj je neophodan.
Mara munja = lucidna, retko pospana, vrti gde burgija neće. Ima šiške, smeđu kosu i nosi naočare. Ne voli da telefonira.
@ jny-znam da me svi zamisljate kao neku nadrkanu tetku koja samo zanoveta,ali istina je drugacija,nit nosim pundju,nit vezujem kosu,trenutno imam frizuru ''a la ravne siske+ravna kosa do pola ledja''))))),visoka sam 1,81(nema zajebavanja sa mnom):PP
ma ja sam najtacnije opisao Kurda pa vi sad vidite :)
nekako kad vidim sonoftomorow ja se setim filma "dan posle sutra"...
meni ponekad padne na pamet da je L@ki kao onaj pop iz Hellsinga koji se stalno tuce s Alucardom :)
Pa Lotos je visoka! Ne može da bude loša devojka. :)
Ja vas sve zamišljam totalno drugačije nego što zapravo izgledate. To sam zaključila kad sam stvarno videla pojedine slike. :-/
JTU ovako ga ja zamisljam... ljubicasta odeca, sav je fensi, lep decak, ekstravagantan, dobro bi mu stajao pirsing i neka istocnjacka tetovaza...ima ostar pametan pogled...nosi neke dobre naocare za sunce i cudne cipele:)
elenna je smeđa, stavlja maskaru , zgodna, voli da flertuje
tasmanijski djavo je plavusa! i to visoka nekih 160, uvek nosi neke slatke mindjuse.
ovaj. da.... heh, zanimljivo, kad sam dosla na sajt, mislila sam da si zensko, jtu :)
@Mirjana The Great
A ja bih najviše voleo da ličim na Alukarda...
I ja isto mislio da je JTU žensko, čak sam tako nju oslovljavao...
Tasmanijska djavolica
Devojčica, krhke gradje, ima smedju ravnu dugu kosu vezanu u rep, ima pegice na nosu, krupne oči, mozda rupice na obrazima. Sedi u sobi punoj plisanih igracaka i Barbika. Razmazena je i vodi duge razgovore telefonom sa drugaricama. Slusa domaci pop i voli romanticne komedije...
Tako ja nju vidim. Izvini, djavolice,ako sam omasila:))))
e, ne da ste omašile obe, jedina je istina da sam plavuša, nemam pegice, ne razgovaram telefonom sa drugaricama, kuku:), nisam razmažena, a plišane igračke obožavam, tu si pogodila.
ps, inače sam devojčica od 27 god:)i 168cm
Jaoooooo:))))))) A ja sam bila sigurna da imas oko 16,17 godina:))))kukuku:))))
ali jesam devojčica:))
sonoftomorow- a ja bih najradije izgledala kao integra xD (kao da ne)
nagadjam da si crn i imas opasan pogled
Jes' imam ludački pogled, ljudi se samo pitaju kada ću sve da ih pobijem kad ih tako gledam...
Kad vidim kako sve ovde ljudi pišu ja pre mislim da ovde sve neki srednjoškolci ili studenti, a ne i da ima starijih ljudi. Mada ovde stariji ljudi više podetinje nego deca...
pa sad, ja jesam srednjoskolac... cekaj koje si ti godiste??? ja reko 85o, tako...