Kako izgleda u realnosti?

1. au sto nagrdi tako nemanju? :)

2. Nisam ga nagrdila samo sam rekla istinu!:)

3. Ma dobar je on ko lebac(star sedam dana)!

4. Lako je vama da zamišljate, moju sliku vidite

5. Ivana me podseca na Rapunzel, Shana tj. Rockangel na neku Japanku iz Anime filmova. Kaizen je garant neki jebač, šef informatike u nekoj firmi, sa naočarama i torbom za lap top. Celt je neki doktor u laboratoriji. Jny se predstavlja kao jebač a u stvari je debeo XD Slavko je kosmati lik koji svira gitaru u lokalnom bendu. Marijana me podseca na neku i previše smirenu ženu sa mužem i decom. Korleonea zamišljam kao Fernanda Kolungu -.-

6. Hvala za Kolungu. Inače, on je najveći šmeker od svih gorepomenutih:)))

7. Daj da opletem i ja. :)
    -medicus, kratka crna kosa, blistavo belo lice, interesantan, flegmatičan
    -Korleone, zajebant, crne kose, gustih crnih obrva, večno u crnoj kožnoj jakni i elegantnim bež pantalonama, obavezno vozi mercedes, leti se može videti u naočarima za sunce i La Coste majicama
    -Heller, omiljena devojčica među klincima u svom odeljenju, mnogo voli da priča i voli da bude u centru pažnje, voli zeleno i ljubičasto
    -Surovi, proćelav, brkat, zatvoren, natmuren, ljut tip uvek spreman da vam odbrusi osim ako je vanserijski dobro raspoložen, u suštini dobar lik koji ne voli puno da priča
    -MarijanaP, porodična žena koja će svoju decu sigurno vaspitati kako treba, previše pedantna
    -Kurd, mislio sam da je visok, mršav lik, duge kose, ali kad pročitah negde tvoj opis videh da sam napravio kardinalnu grešku :)
    -kaizen, jedini čovek kojeg zamišljam u obliku zmaja :(
    -LotusovCvet, ima punđu
    -celt, sigurno kratka kosa, večno arogantan pogled i podignuta obrva
    -Zmia, kratka plava kosa, zarazan osmeh, plave ili zelene oči, superharizmatična, nimalo dosadna, nosi gomilu narukvica i voli žuto
    -Puer A. visok, džigljav, mršav, nosi široku odeću i pije pivo

Dosta za danas, ovo su neke stvari koje me asociraju na vaše nickove, nemojte da shvatate pogrešno ili da primite sve ovo k srcu. I mene Heller prozva da sam debeo, a stvarno nisam. :)

8. ..divno.. a jedino sam ja žbun. čim dohvatim ovog celta, videće on!

9. Kris, podsećaš me na plavušu iz američkih tinejdžerskih filmova xD
    Džoni, ja sam metalikaaaa (msm xD) i imam jednu drugaricu u odeljenju od nas 30, mada je ostalo tačno x))

10. Da, da.. Ja sam ona zlobna plavuša, glavna čirlidersica, (samo što mi u školi to nemamo, i mislim da je dvostruka predsednička funkcija solidna zamena), a ti si ona dobra brineta sa kojom uvek glavni baja (sevi u ovom slučaju) završi. :P

11. l@ki- neki mnogo zajebani baja, kratke smedje kose (kec ili malo duze od toga), mozda ima urednu bradicu, mozda i ne, kad mu dune, on je obrije pa opet pusti.... najmanje 80kg misica :)

shana (rockangel)- ne mogu da je zamislim s prirodnom bojom kose (koja god da je) :) ubedjena sam da je ofarbana, najverovatnije u crno, crveno ili ljubicasto, stagod, samo da nije plavo.... pada mi na pamet da je bucmasta i da je dosta niska :)

selenijum- cura koja voli da oblaci kratke majice i kratke jakne iako je zima... moguc pirsing... na pupku :) e da, obavezno ima siske i neretko nosi rajf

sevast - mora biti plav :) visok i fino popunjen, s nesto bubuljica na licu

vukasin95- klinac u svakom smislu te reci :)

a da cujem kako mene zamisljate? :)

12. Euglena : crna, svetle oči , razigrana
    Nikola SS 240 : prosed, niži rastom, grub glas, voli da čita novine
    Jana : upadljiva
    Energija : niska, voli svetle boje, kosa do ramena
    Predražinjo : bubuljičav, ali srediće se to
    Insolent Def.tiha, druželjubiva, uzdržana, svetla kosa
    virus15 : večni oportunista, kad hoda deluje kao da skakuće
    Iskusni I. verovatno prilenj, ali uživa da čita

13. Mirjana The Great - fino devojče iz komšiluka, vozi Harlija i kožnu jaknu i bije se svim muškima
    Majav - slatka mlada devojka
    Euglena - slatka mlada devojka
    Shana - slatka mlada devojka
    Sevast - sladak mladi dečko
    L@ki - Švarceneger u povoju, čuo sam da ide na teologiju pa me živo zanima da ga vidim kao popa
    Kaizen - Morpheus

14. sonoftomorow- dvometras duge kose - metalac :) (nisi pogresio... nemam harley, nego keeway (jebaga), imam koznu jaknu i kozni prsluk, ne bijem se s momcima, vec se rvem, odnosno igram, posto mi je cale bokser, a vecina drugara trenira borilacke sportove, te cesto idem na njihove treninge :) svaka ti cast)

euglena- slatka crnka

heller- veoma upadljiva, brbljiva osoba koja voli da zabavlja drustvo

15. Mirjana pogodila si za visinu al' ne i za kosu. Ne deklarišem se kao metalac, al' volim da slušam neke metal bendove koji imaju dobar prizvuk.

Ja sve živim u uverenju da je Korleone neki mafioza od trideset godina u odelu...

16. sonoftomorow- e bas zvucis kao neko s dugom kosom. aj pusti malo da ti izraste, pa da mogu da se hvalim okolo kako imam vidovnjacke sposobnosti... jesi li siguran da se ne poznajemo? :)

17. ja vas ne zamisljam, ja znam kako vi izgledate!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.