Kako izgleda u realnosti?

1. Vule - dokaz da lepota i pamet idu zajedno, vaistinu :D

2. izgleda da ste pomesali malo teme......

3. L@ki ima da bije nevernike, kao pop će masovno vratiti veru u Crkvu, i to ženskom delu kako već vidim...

4. nee, l@ki je pop u stilu Van Helsing koji se bori protiv vampira i vukodlaka...

5. Tako je Christina... :)

6. Munju zamisljam plave kose kratke i ogromnog nosa. debela je jer stalno jede i ima cukljeve. ČD

7. Jana...
    Zena duge divlje kose,nabildana i istetovirana... Na ramenu joj istetovirana "Zenica"... Voli sve sto vole mladi... pije pivo i jede čips,ima pivsku stomacinu! :) Nosi pocjepane pantole... Omiljena boja joj je je crna :))

8. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    sale:
    1.56 debele kratke noge i velika guza :D
    ima usta ko slavko stimac i stipka devojcice za sisice i guzu.. :D

9. jana: oko 1.75,63kg.. crnacko dupe,sise ko moje,kratki prsti na rukama,brineta,promuklog glasa,pusackih usta i pogleda madjionicara

10. haahhaahahhahahahahhha jebacu vam mamicu
    zevonja
    1.43
    mala usta
    glupave oci
    ide ulicom i cacka nos :P

11. jano,ne opisuj momka iz snova!!!

12. Surovi
    Plavaa kosa
    veliko dupe.
    Izbacena prva dva zuba.
    Plave oci i klempave usi :D

13. I sise!!!! :D:D:D:D:D:D

14. Ne znam zasto,ali Voju (vojadjusa) sam uvek zamisljao kao malog (163cm to sam utuveo u glavu jebem li ga zasto) zivcanog ali opet smirenog hiperaktivnog leskovcanina jebaca,celavog,koji voli da .......dobro necu dalje :)

15. Krupan,veoma krupan.Srednjeg rasta(oko 180cm).Snazan,jak,nepoznato poreklo.Velika glava,nosis naocare,nosis hemijske olovke u dzepu od kosulje.Pantalone ko u Mr.Bina.Dzabe ti snaga ako se tako oblacis.Al kad skines sve sa sebe onda ti definicija dolazi do izrazaja,jer si neki Supermenov rod verovatno. x)

16. Ha,glava mi nije velika (bar mi tako majka kaze :)),kosulje reetko nosim a hemijske nikad.Mr.Bin nema nikakve slicnosti sa mnom.A za ostalo si manje vise u pravu.

17. Visok, najčešće neobrijan, odavno podšišan. Ima ukusa, neformalan u oblačenju.
    Sve u svemu, mislim da je L@ki jedan zgodan dasa.

P.S. L@ki, treba da opišeš osobu iznad tebe, a ne sebe!!

18. srednje visoka
    braon kosa, paz frizurica.
    verovatno neke fensi naocare.
    Lepo i umereno sredjena
    Braon oci (mudre) i lepe jagodice.
    e tako ja zamisljam majav :)

19. Veliko poprsje, smeđa ravna kosa, vesele, žive oči. Možda čudan nos i lep osmeh

20. greska kosa mi je valovita :D
    tihi
    lep ko andjeo.
    plava kosa
    vesele oci
    divni, prekrasni beli zubi. Ten kao u bebe. Steta samo sto mu narav nije andjeoska

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.