Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jana : graciozna, niska, ne šminka se, svetle okice, negovane ruke, izražena gestikulacija, glasno se smeje, esteta i ima uvek upadljiv detalj na sebi.
Gospođa intelektualka, naočari koji joj idealno stoje i čine je mlađom za razliku od ostalih. Uvek pristojno obučena, doterana, higijenski perfektna. Vodi računa o ishrani, i čita "Gloriju" :)
Njena jača polovona (ako je ima), je jedan srećan čovek...
Smeđokos,kratka kosa, krupne oči, izražajno lice. Velike šake i debeljuškasti prsti. Nosi dukserice sa kapuljačom. Sigurna sam da ima karakterističan hod. Voli da je namirisan. Glas mu je prijatan. Strpljiv.
Osrednjeg rasta, kosa malo duži paž, kao na iglama 100 stvari stigne da uradi, ležeran stil oblačenja, vedrina na licu :-)))
Високи смајли. :)
@Majav
sjajan si profajler. Jedine greške su za velike šake i strpljenje. :)
Predražinjo?
Visok, lep, inteligentan momak koga sve interesuje, i koji se u sve relativno dobro razume. Voli sport, posebno basket. Kratka, svetlo braon kosa, prati trend u odevanju. Nosi uvek neke poluduboke patike za basket...
Hipnos?
Simpatična, povučena devojka, pravi izazov za mladiće. Nikada se ne ističe, govori samo kada ima da kaže nešto pametno. Kratka muška frizura, idealan odnos visine i težine. Visoka od 1.65 - 1.75 m. Izlazi u pabove i rock klubove.
Ming je visok,srednje misicav i popunjen,kose oci i obrve,kratko sisan ima dva cveta.
Pametan,mudri govornik i pripovedac.
mlad, duhovit, vedar, jak, optimista, toliko znam...a izgled...da se zamisliti.. XD
:))))
Pogodila si sve,al ozb. pogotovo ovo za duhovitost i optimista
@citizen
Ti si bila malo dosadna i tvrdoglava u pocetku,pa si se popravila tj. navikla na Vukajliju :P
Srednjeg rasta sa izrazenim atributima ;) brinieta,pricljiva,pozitivna energija,volis skupocen nakit i volis/postujes prvo sebe pa druge i tako...valjda sam nesto ub'o?
samo ne znam odakle ti ovo za skupocen nakit..al...ajde nek ti bude....X)))))
a na prvi pokled svi misle da sam takva dosadaa.....
i da ne volim sebe... samo drzim do sebe... postujem sebe... al se nikad ne postavljam na prvo mesto...:)
@Ming
Пола си омашио. С друге стране, пола је тачно. :)
ima jako lepe plave oči i mudar pogled. jedna od najlepših stvari na njoj
...с тим што мењају боју понекад. :)
Мрзи оклевање.
Visoka, vitka, riđokosa. Bled ten. Voli nakit. Nosi ranac. Ne svađa se. Tera pos svom.
Srednjeg rasta,ozbiljna.Ozbiljnost joj ne smeta da se kvalitetno našali i da tačan i "ubitačan" komentar.Racio izražen,ispred emocija koje čuva i iskazuje samo ljudima koji su stekli njeno poverenje.Nije hladna,ali je odmerena i tačna.Voli da sve uradi u potpunosti,ne trpi lenjost,izgovore i prostakluke.
Ton smiren,ali odlučan.Ne gubi vreme na osobe koje smatra nadobudnim.Sigurno ima neki mali porok,tipa-cigare ili pedantnost(ako je to porok) :)
Kratka,stepenasto ošišana kosa,mladalački,prodoran pogled,koji"pročita" u momentu.Stvarno bih volela da je upoznam.
nabildovana:)
Nebesa,Zeko,nikad dalje od istine:))))))))))))))))
Plava,zujava mala mršavica poganog jezika i dobrog srca! ;))))
hehehehee
ej, bezveze, pročitah juče stigla sa treninga, reko' aj da nagađam:))
;))))Srce si,Zeko :)*