Kako izgleda u realnosti?

1. imam veće srce nego sise:))

2. Ne poznajem dosta ljudi sa vukajlije ali mogu reci za Sergious odlicna, pozitivna i promisljena osoba. Lavanda glumi nedodirljivu princezu, sva je ona u svom nekom tripu nedodirljivosti, a nikada ozbiljno nisam ni pomislio da imam nesto s njom. Ne znam koji joj je k.

3. nisam ti ja lavanda i sergious:))
    ja sam zeka!

4. Nevezano za temu (a mozda i jeste).

Ovde mozete da opisujete kakao zamisljate osobe sa sajta.Bilo koju i bez ikakvog reda,bilo da je ili nije iznad vas.Pogledajte prvih nekoliko strana.

Tako da ne morate da cekate nekoga da postuje da biste ga opisali :)

Udrite......

5. Nisam ni ja Sergious!
    Brat Bol je jedna dobra dušica koju mnogo zajebava to što kuca iz podsjesti i pod dejstvom lakših opijata.
    To mu stvara probleme, jer je ovde neopterećen društveno prihvatljivim ponašanjem i pustio se da bude u slobodnom stanju.
    Aye aye, i budem ga safatao prvi put kad budem u Sarajevu.
    Bude li normalan, jeb'o je ježa u leđa:)

Laki je malo neurozan kad mu ortak preuzme nalog, jednom sam se isfurao i poželio da ga izlupam, tek da mu pokažem da veći obim mišice ništa ne znači :)

Tasmanijska đavolica je zeka (nemam pojma u čemu je keč:)

6. Surovi
    Mora da je neka dobrica čim je hteo da se "osnaži surovim". Ima strplejenja do određene granice i onda napsuje sve oko sebe.
    Verujem da ima svetlu kosu, nosi naočare i da je veoma pedantan tip.

Korleone
    Javlja mi se da je neki dasa i da devojke seku vene za njim.

Ban
    Ne umem da opišem kako bi on trebao da izgleda, ali mi se javlja da ima neobičnu govornu manu : izgovara reč "pils" nekontrolisano. To mu ne pravi nikakav problem.

Black Hole : mršav, osetljiv i nervozan. Brzo hoda i još brže govori (verovatno najbrže od svega misli).

Energija
    Ženstvena, prava umiljata mačkica. Sve tako dok je neko ne prekine u predenju. Onda se razgoropadi.

Iskusni Interpretato
    Debeljuškast, usporen, srednjih godina. Ne dozvoljava ljudima da ga upoznaju. Kad skine sve ograde postaje prava "dobrica&miličica".

Tasmanijska Đavolica
    Mirna, tiha. Voli da nosi odeću tamnijih boja. Oštra na jeziku tek kad joj 136. put staneš na žulj.

Sve Mare sa Vuke
    To su opasnice i jezičare (ovo treba shvatiti kao kompliment).

7. majav je verovatno jedna od onih ljudi koji umeju da podignu moral ljudima i da utese prijatelje.I koliko vidim ume bas lepo da opisuje ljude. :)

8. Merci

Njen nik je skraćeni francusizam od njenog imena Mersiha, dijete je, ima cca četrnajs godina, zato što joj je do juče uveče na avatar stojala neka slika nekoga crtanoga. S pravopisom slabo stoji, zato joj je početno slovo nika malim slovom. Ima profil na Fejsbuk, ali pošto koristi staru verziju Internet eksplorera, Fejsbukov čet je izbača, pa dolazi na Vukajlijin čet. Voli šalu, na tuđi račun. Voli sve životinje, i domaće i strane, samo dok su reš pečene ili pohovane. Daje minuse na plagijate (podržavam), zato što joj je krivo što ona nije prva ugrabila da kopipejstuje isto to (minusiram). Obožava da pije (tuđe) pivo. Aktivno se bavi sportom, svaki dan igra šaha (sama sa sobom, i redovno gubi). Za sebe kaže da živi u oblacima (valjda zato što stanuje na 2.500 hiljade metara nadmorske visine). Omiljena boja - crvena, rado je nosi, zato što je crveno boja ljubavi (a ustvari je okorela komunjarka). Udata, osmoro đece (toliko ih veli ima po zadnjem računanju). Sluša raznu muziku (Znam znam, i ja prvi put čujem za taj žanr. prim. aut. posta). Vrlo druželjubiva i društvena (najbliži komšija je 7.5 kilometara daleko). Ima predivnu plavu dugu kosu, pardon, periku. Jugonostalgičarka. Ne može da prežali Juga što su joj mangupi ukrali.

9. Meśa

Zove se Mensur, iz Podgorice je i radi na pijaci, nije bas ljubazan prema musterijama jer su mu se popele na kurac. Voli da se druzi i da izlazi. Vozi golfa 2 iz devedeset neke. Prijatelji ga vole jer je duhovit... Srednje je visine i tezine (nit mrsav nit deb'o).

Eto tako nekako....

10. Miran je samo u snu.
    Upadljiv u svakom društvu. Čini to nehotice jer, zapravo, lako se zbuni u situacijama gde se "ponašanje" podrazumeva. Tada oko sebe širi smeh ili izaziva osudu. Sa time se teže nosi jer je osetljiv, ali lako ispliva jer je samokritičan.
    Unutrašnji sitem vrednosti mu je stabilan.
    Manipulativan.
    Njegov jezik je ponekad brži od pameti.
    Voli čips, slatkiše, sladoled...
    Ugodno je biti njegov drug, nešto teže biti njegov roditelj, ali je najteže njegovom bratu/sestri.

11. мислим да има смеђу косу и брижне очи, да јако добро прави воћне торте, да не воли да једе, понекада оптерећује децу љубављу и ирационалним страховима, да повремено баци поглед на креденац са алкохолом и да је помало усамљена

12. Мислим да би му фино стајала зелена коса.

13. Хипнос - ставља оно плаво чудо око очију да има хипнотишући поглед и висока је метар и осамдесет.

14. Ахахахах, не :))

Триша има црне очи и тренира нешто - кошарку, фудбал...

15. Мислим да има црне очи, воли да се излежава и гледа тв.
    у слободно време слуша музику.
    нема кућног љубимца а волела би да поседује једног.

16. Brzo govori, gestikulira.
    Mobilni mu je postao deo tela.
    Brzo trči.
    (zbunjuje me tvoj avatar, imače bi se razmahala)

17. мислим да има смеђу косу и брижне очи, да јако добро прави воћне торте, да не воли да једе, понекада оптерећује децу љубављу и ирационалним страховима, да повремено баци поглед на креденац са алкохолом и да је помало усамљена

18. Neuredna kosa, ne voli dezodoranse i parfeme, ne izlazi iz farmerki, stopala su mu srasla za starke (a sve ovo ne znači da ne vodi računa o higijeni, molim).

Nežna dušica koja je gruba iz predvidivih razloga

Lets si vot iz d tru abaut Majav (iz svega prethodno iznetog):
    -има смеђу косу
    -Racio izražen,ispred emocija koje čuva i iskazuje samo ljudima koji su stekli njeno poverenje.Nije hladna,ali je odmerena i tačna.Voli da sve uradi u potpunosti,ne trpi lenjost,izgovore i prostakluke.
    -fensi naocare.
    -Gospođa intelektualka, naočari koji joj idealno stoje i čine je mlađom za razliku od ostalih.
    -Njena jača polovona (ako je ima), je jedan srećan čovek...
    -ležeran stil oblačenja, vedrina na licu
    -реална особа,са веома јасним ставовима(нема оног,,ни вино ни вода'');и поред кућних обавеза стижеш да се дружиш са нама,клинчадијом на Вукајлији.

19. Mислим да би лако могла да прође као професорка неког језика.

20. ja vec opisao
    da dodam samo da mislim da je veoma fina osoba koja voli da se druzi i izlazi. drustvo je voli i ceni. @majav- promenio sam avatar, razmasi se molim te!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.