haha 1.80 69kg,tako da si to pogodio :) e sad nisam uvek s momcima sunce mu..:) mda kad jesam ostatak recenice je tacan.. lukav previse, a sale na sosptveni racun su uvek dobrodosle :) pogodio si me realno 90%!
nisam mislio uvijek, nego vecinu vremena i stalno si vidjen sa par tih drugova :)
Brzi pokreti i živahna mimika kad se dohvati nečega. Ne ume da sedi mirno na stolici.
Ima tamnu kosu, tamne oči i svetlu put. Mršavko, srednje visine.
Prati svaki treptaj svog sagovornika i ima odličnu moć zapažanja. Osetljiv je na grubu reč, ali to nikada ne želi da pokaže. Ljubazan je. Voli da posmatra narod oko sebe.
Овако:девојчурак од око метар и 60,нормално живахна за своје године,ако не лаже за године онда морам признати да је ово изненађење за сајт. Сигурно почиње да изграђује свој музички укус у добром правцу-даље од лоших народњака.
Браду сам обријао,ал јесам чупав. :)
Не сматрам себе патриотом;једноставно,више волим ћирилицу,лепше ми изгледа,мада користим и латиницу.
А колико сам озбиљан,то је дискутабилно... Уствари,зависи од ситуације.
А добар сам према онима који су добри према мени. Према осталима сам покварен.
Mici, Zeko je visoka i plave kose :)
Не, Зеко аман! Средње висине, тамно браон коса бре. :)
ovo ti je bio moj odg na tvoj post, ja sam plava i visoka :)
Хахахахахаха ајој ја сконтала да мене описујеш. :)) Кул, никада не бих рекла!
nisam mislio uvijek, nego vecinu vremena i stalno si vidjen sa par tih drugova :)
Oću i ja analizu
Mene je Energija pravo opisala, tako da sam vrlo zadovoljan.
Voleo bih da pročitam nečije mišljenje o meni kao o 'personi'.
Ja Mici zamisljam kao drzesnu devojcicu iz ovog spota....
http://www.youtube.com/watch?v=bshlibX_G9w&feature=related
da li sam bar blizu ?
L@kija zamišljam kao nekog ko ima 25 - ak godina , vežba svaki dan u teretani , i oblači se u crno . Puši paklu dnevno . Koliko sam stavki pogodila ?
Mlada, ali veoma načitana devojčica.Voli da priča o svemu i svačemu, a neke ljude to ume da rastera.Lepo građena, prati Formulu1 :D
Brzi pokreti i živahna mimika kad se dohvati nečega. Ne ume da sedi mirno na stolici.
Ima tamnu kosu, tamne oči i svetlu put. Mršavko, srednje visine.
Prati svaki treptaj svog sagovornika i ima odličnu moć zapažanja. Osetljiv je na grubu reč, ali to nikada ne želi da pokaže. Ljubazan je. Voli da posmatra narod oko sebe.
Sve si pogodio , osim onog lepo građena :( .
Овако:девојчурак од око метар и 60,нормално живахна за своје године,ако не лаже за године онда морам признати да је ово изненађење за сајт. Сигурно почиње да изграђује свој музички укус у добром правцу-даље од лоших народњака.
1.67 . Dama se ne pita za kilograme . I , ne , ne lažem za godine , živ mi ti . Polaskana .
Па,јесам ли бар пола погодио?
Jesi sve osim visine . Ja tebe zamišljam kao nekog ozbiljnog čoveka , patriotu , koji izgleda otprilike ovako :
http://vukajlija.com/jezivi-komsija
Ali je dobar čovek
Браду сам обријао,ал јесам чупав. :)
Не сматрам себе патриотом;једноставно,више волим ћирилицу,лепше ми изгледа,мада користим и латиницу.
А колико сам озбиљан,то је дискутабилно... Уствари,зависи од ситуације.
А добар сам према онима који су добри према мени. Према осталима сам покварен.
Висок и има очи исте боје.
Voli čokoladne kolače.
Свакако има блед тен.