Kako izgleda u realnosti?

1. Mici, Zeko je visoka i plave kose :)

2. mici, visoka i plavu kosu :)

Не, Зеко аман! Средње висине, тамно браон коса бре. :)

ovo ti je bio moj odg na tvoj post, ja sam plava i visoka :)

3. Хахахахахаха ајој ја сконтала да мене описујеш. :)) Кул, никада не бих рекла!

4. haha 1.80 69kg,tako da si to pogodio :) e sad nisam uvek s momcima sunce mu..:) mda kad jesam ostatak recenice je tacan.. lukav previse, a sale na sosptveni racun su uvek dobrodosle :) pogodio si me realno 90%!

nisam mislio uvijek, nego vecinu vremena i stalno si vidjen sa par tih drugova :)

5. Mene je Energija pravo opisala, tako da sam vrlo zadovoljan.

6. Voleo bih da pročitam nečije mišljenje o meni kao o 'personi'.

7. Ja Mici zamisljam kao drzesnu devojcicu iz ovog spota....
    http://www.youtube.com/watch?v=bshlibX_G9w&feature=related

da li sam bar blizu ?

8. L@kija zamišljam kao nekog ko ima 25 - ak godina , vežba svaki dan u teretani , i oblači se u crno . Puši paklu dnevno . Koliko sam stavki pogodila ?

9. Mlada, ali veoma načitana devojčica.Voli da priča o svemu i svačemu, a neke ljude to ume da rastera.Lepo građena, prati Formulu1 :D

10. Brzi pokreti i živahna mimika kad se dohvati nečega. Ne ume da sedi mirno na stolici.
    Ima tamnu kosu, tamne oči i svetlu put. Mršavko, srednje visine.
    Prati svaki treptaj svog sagovornika i ima odličnu moć zapažanja. Osetljiv je na grubu reč, ali to nikada ne želi da pokaže. Ljubazan je. Voli da posmatra narod oko sebe.

11. Sve si pogodio , osim onog lepo građena :( .

12. Овако:девојчурак од око метар и 60,нормално живахна за своје године,ако не лаже за године онда морам признати да је ово изненађење за сајт. Сигурно почиње да изграђује свој музички укус у добром правцу-даље од лоших народњака.

13. 1.67 . Dama se ne pita za kilograme . I , ne , ne lažem za godine , živ mi ti . Polaskana .

14. Па,јесам ли бар пола погодио?

15. Jesi sve osim visine . Ja tebe zamišljam kao nekog ozbiljnog čoveka , patriotu , koji izgleda otprilike ovako :

http://vukajlija.com/jezivi-komsija

Ali je dobar čovek

16. Браду сам обријао,ал јесам чупав. :)
    Не сматрам себе патриотом;једноставно,више волим ћирилицу,лепше ми изгледа,мада користим и латиницу.
    А колико сам озбиљан,то је дискутабилно... Уствари,зависи од ситуације.
    А добар сам према онима који су добри према мени. Према осталима сам покварен.

17. Висок и има очи исте боје.

18. Voli čokoladne kolače.

19. Свакако има блед тен.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.