Kako izgleda u realnosti?

1. Хипнос,за очи си погодила,ал за висину... Хм,ја сам 182,не знам у који критеријум то спада.

Жњи-Високи,краткокоси нежења који држи џитру и појачало поред троседа у дневној соби,наспрам компа.

2. L@kija zamišljam kao nekog ko ima 25 - ak godina , vežba svaki dan u teretani , i oblači se u crno . Puši paklu dnevno . Koliko sam stavki pogodila ?

Laki nema 25 godina , da, skoro svaki dan vezba , ne forsiram crnu boju toliko, ne pusim.Sto znaci pogodila si 1 stavku od 4 :)

3. Visina oko 165-170cm , vitka ,duga kosa,dugi nokti.Oci smedje ili braon.U metal,hard rock fazonu oblacenja.Kada prolazi sama pored starijih momaka obavezno izvadi telefon i kao kuca nesto,u stvari samo ju je malo sramota.Naprednija od svojih vrsnjaka , sto ponekad ume da bude i negativno.Dosta odudara svojim stavovima od ostatka svojih vrsnjaka.
    Eto , nesto vrlo malo , koliko sam ja pogodio?

4. Visina da, kosa do ramena, nokte sabijam u korenu. Tamno smeđe oči. Nemam neki stil oblačenja, oblačim šta mi se svidi. Da,tačno je za telefon. Odudaram stavovima od vršnjaka (uz rizik da budem nadmena, mislim da to proističe iz viška znanja.)

Tako da je to .... 5/7

p.s. Gamby , šta je to ?

5. Haha, al sam ubo :)

6. Jel mene neko zamislja? ako ne, stvarno mislim da bi trebalo..

7. Nije Myth veverica...ako me ne zamisljate, stvarno mislim da bi trebalo.. xD

8. Gambi,tako sam te i zamišljala :D

9. Malo govori i vreba svaku priliku da intelektualno zagolica osobu koja je vredna njegove pažnje. Taklvih i nema mnogo jer mu je kriterijum previsok-postavio ga je po sopstvenim kvalitetaima.
    A kad govori, ne prekidaj ga jer se lako iznervira, oponiraj mu ako imaš granitne argumente-on to voli.
    Friz mu je malo šiz i nekako voli da klati glavom dok priča što mu daje priliku da bude uočljiv (samo dok govori, naravski jer ne voli da skreće pažnju na sebe).
    On je verovatno malkice stidljiv (ili je bio stidljiv), ali to uspešno prevazilazi.
    Verujem da vozi bajs ili takonešto.

10. nisam ni ja veverica. Kako izgledam?:)

11. I, šta će sad biti sa ovom temom?!
    http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=2

(hm, mož' se proveri sopstvea ne/vidovitost)

12. @majav

dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane :)

to ti je ova i ta tema :)

13. Jes da svašta pričaju za njega a bogomi i ja svašta mislim za njega, al me ovo s čarapama duboko potreslo. Ccc...

http://vukajlija.com/valdemar

14. To sa čarapama nije ništa čudno.

15. Meśa zamišljam kao neku lenju crnogorsku zadriglu sektaliku, ali kul lik za blejanje ovako. Prostodušan čojk.

16. nemoj se ljutis,ali zamisljam te ko nekog nalozenog iritirajuceg klinca koji se mnogo dere dok bleji xd

17. Olaniče, verovatno i jeste takav. Maestra zamišljam kao uber beta lika koji tripuje da je kul ako je jebo dve ribe i onda ortacima i svima okolo sere kako "udara recke".

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.