Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ало бре СМарко, мене прескочи. Ајде лепо описуј! :Р
Realno, ne želiš li pre da te ja opišem? Doduše, postoji verovatnoća da ćemo ostvariti izvesni vantelesni kontakt, i da više u životu nećeš poželeti da te drugi opisuju, ali...
oni sa sličnim iskustvima kažu da je vredno toga.
Вехбија, упркос толикој опасности, морам да пристанем јбг. видиш да је овај СМарко неактиван. ;)
Mici je inteligentna, ali ima malo vise misljenje o sebi :)
Zna da ti zabode rijec, pa ti onda razmisljaj i prevrci se. Ktitor je, mozda to znaci da hoce da bude neka nazovi vlast, tj iznad drugih :)
mislim da je visoka, tamne kose i da je opasna verbalno, mozda i malo arogantna prema ljudima koje ne zna :)
Prohladnog proleća 2006, Mici je osetila da se bliži neka nova era...nije to sebi umela da objasni, ali prozvala je sebe Mici. U leto 2010 saznaće da se i njen, tada još uvek tek budući stimulator elektronskih signala za blaženost, odaziva na isto ime. Leto 2006 se bližilo, i ona se šacnula pred zrcalom - divljina njene inače uravnotežene svetlo-smeđe kose iznenadila ju je...
Sva njena dotadašnja prosečnost počela je da uzima u njenoj svesti maha, kao da je kosmos težio kakvom novom uravnoteženju, kroz nju kao pasivni subjekt, a ona je samo ćutke trpela bol, ne toliko bol promene, koliko bol novostečene svesti da je bila prosečna...lepa, kao i sve Srpkinje, inteligentna, kao i svi koji u današnjoj Srbiji nisu nepismeni, postajala je nešto čime više nije upravljala, iščaurivala se u domenima specifičnosti, ali nije mogla da gleda...žmurela je i nanosila sebi dodatni bol, postavljajući iznova pitanje - šta će biti svrha ovakvog putešestvija? Spoljni faktori postajali su postepeno samo gosti njene realnosti, sva ta običnost imala je iza njenih zatvorenih očiju atribute animiranih (animirati - udahnuti dušu) devijacija mrtve prirode, zvuci su postajali bukom, buka je zvučala potocima, ona je emitovala kreaciju, svet se povinovao njenim koracima. Ali ona nije bila spremna da sroči, da obuhvati svojom nevremenskošću progres koji je nanela...kao što je znala koje joj ime pripada, znala je da će joj se javiti, da će ponovo osetiti povetarac na licu, koji će skliznuti do uha i objaviti trenutak.
Otvorila je oči. Stajala je sa druga strane ogledala. Bila je nešto viša nego što standard nalaže. Vitkih, brdskih nogu, ali sa emotivno potresenim kolenima. Obučena neočekivano za svoju prethodnu svest, iz perspektive nove sebe - gola. Bistra kao novorođenče, koje ne spozna svoje sopstvo u naredne 2 godine, osetila je samo još sopstvene otkucaje srca kao verodostojan dokaz bivstva. Znala je da pripada jednom jedinstvu. Svaki fizički atribut nije više bio relevantan. Čak ni Vukajlijaše nije zanimalo kako ona zapravo "izgleda". Ne dok ne dođe do najavljenog upotpunjenja.
Muške ruke uhvatile su njena ramena s leđa. Osetila je svečanost trenutka. Bila je spremna da sazna ko je drugi Mici. Bila je spremna da spozna atribute koje će nositi, svojstvo po kome će je prepoznavati.
Bio je 27.07.2010. Otvorila je oniksno crne oči.
Iza nje je stajao Vehbija Ćoralić.
Е пази СМарко, немам високо мишљење о себи, и то знају сви који ме знају. :))) (каква реченица)
Интелиџент, па фала.
О да, умам то да те намажем итд.
Хахахахаха не, него сам превише радознала, хтела сам да видим како је, па ми се свидело. :Р
Да, углавном си погодио све у последњој реченици. Мада кад ме људи упознају контају да нисам арогантна ни 2%
Е сад, СМарко, бунт долази до изражаја у његовом случају. Воли лађе девојке и воли да флертује. Уме сам да спреми храну, није као већина мушкараца по том питању, да их не занима кухиња. Воли море, воли плаже. Висок је, воли спорт. Не дозвољава да други утичу не његове одлуке и кад једном нешто зацрта то је готово. Јако је тврдоглав али пријатна особа.
Tako da, vidiš, i nije bitno ko si-šta si, sve dok se naše substance ujedinjuju u borbi protiv zla.
Хахахаххахахахахха Вехбија човече, исам могла да дођем до даха цео минут, али ми се чинило да је прошла година! Хахахахахахха свака част! Треба имати душу да овако лупеташ! :))))
Пази промашио си све, али апсолутно све, да кренемо од очију, тамно зелене човече! :)
Хахахахха витких ногу? Аха, мало сутра. Немам дебеле ноге ал нису баш гране брате.
Ја 2006 прозвала себе Мици, хахахахахахах, не то се десило 2009 и то је урадило моје друптво из средње.
Хм, коса тамно-смеђа.
Пази једино што си лепо рекао је ''...lepa, kao i sve Srpkinje, inteligentna, kao i svi koji u današnjoj Srbiji nisu nepismeni'' ова реченица ми се највише свиђа! :))
Пази, за ово медаља, свака част ал баш ништа да убодеш! :)))
Сад је ред на мене, бићу краћа и оштрија....
Вехбија...
Контраш. Труди се да нађе против аргументе за свако тврђење и сваки покушај некога да нешто каже и докаже. Он је једна од оних особа з акоје ти се апсолутно мења утисак кад је мало боље упознаш. Први утисако који стекнеш о њему је тежак смарач боље да умрем, али како време пролази схваташ да је особа веома вредна пажње и јако интересантна за разговор. Много воли кад може на лак начин да придобије девојку која му се свиђа али ако је не придобије не одустаје апсолутно. Чита доста и труди се да буде у току. Вукајлиа му дође као издувни вентил. Кад се свађа са неким често околиша не зна да убоде право у центар не зна да буде отрован кад треба.
Не воли полицајце јер га чине нервозним.
Не воли све да једе и гадљив је. Као мали стално измишљао разлоге да не једе домаћа јела.
Vidiš da nemaš pojma, kažem ti, mi smo tek ujedinjeni funkcionalno potpuni. :)
Хаххахахаахха, па пази све је могуће. Али мени је скроз чудно како си ти сконтао да сам ја ТА са којим си да кажем савршен. Да није нека тајна служба а? А? Говори тицоо...:)))
mala, slatka, voli da pije pivo, ma, ustvari, to je jedna pijandura znam provereno :P
ima crvenkastu kosicu :)
Зеко, промашила си само за косицу. :)))
Зека, нежна дружељубива, воли да попије а и да поједе ко човек. Страшно је нервира неправда и уме да се буни кад сконта да је неко покварен. Увек мора да се умеша да каже своје мишљење јер је таква по природи. Ниска има црну косу и браон очи. Има танке обрве и увек носи маскару и сјај за усне. :)
Pa nisi...ja sam, da kažem, savršen, a ti si ta koja se iščaurava. :) A kako sam te odabrao, pa pojma nemam, lutao forumom, osetio sinergiju u najavi, šta ću, ud'ri
tasmanijski djavo je neko ko nema mnogo vremena za Vukajliju. Iako je odmerena i funkcionalno racionalna, takođe i svakodnevno ustane, zacrta sebi nešto uzbudljivo (makar to bilo i pranje veša), dopuni voštanim bojicama, i provede se kao nikad u životu. Odaje utisak staložene osobe, a u grudima svakodnevno žurka za pet godina male mature. Time emituje neodoljivu harizmu, i mnogi muškarac pati što ima stalnog dečka. Njoj niko nije potreban, ona život crpi do tačke gde se on sam postidi jevtinoće soptvenog pojma koji ga označava (sad, fizičke karakteristike, pa ne mogu da gledam u pasulj, izeš ga...)
mici, visoka i plavu kosu :)
vehbija, imam vremena za vukajliju kolko voliš :P
ostalo, pogodiste uglavnom :)
hocu i ja analizu :P
samo ne volim more, plaze da :) tj nije da ga ne volim ali nisam zaljubljenik :)
ostalo je sve tacno :))
Zevonja je visine tu oko 180 cm, srednje gradje ili malo mrsaviji. Voli drustvo i stalno je sa 2,3 momka i oni tu sve komentarisu i non stop se smiju. Voli basket da igra mozda...
Mlatara u prazno, sali se, ali ne voli previse sale na svoj racun. Mozda je i malo lukav...
i? jesam li pogodio :)
Не, Зеко аман! Средње висине, тамно браон коса бре. :)
haha 1.80 69kg,tako da si to pogodio :) e sad nisam uvek s momcima sunce mu..:) mda kad jesam ostatak recenice je tacan.. lukav previse, a sale na sosptveni racun su uvek dobrodosle :) pogodio si me realno 90%!