Ajaks je Bob Rokov dupli, ali ne samo na Vukajliji, već i u glavi. To jest, mislim da su u istoj glavi, samo kad je Bob Rok onda se drogira, a kao Ajaks ne. A inače izgleda kao fin mladić.
Ne znam zašto ali ja Luksa zamišljam kao čiču koji svako jutro sa guštom uzme drvenu dasku za sečenje i mali oštri nož, raseče slaninu, crni luk, paradajz i umače ljutu papričicu u neki stari zastrog u kome stoji so.
бог поживео тебе и твоју фамилију
skrletnik rastaman,pravi rastaman i po
Da ne ode u zaborav na dnu stranice evo opet.
Za nesss-a uvijek kontam da je baš ćelavac sa crnim cvikama ko sa avatara.
Luks je čiča koji jede kajmak za doručak, a duge gaće i vunene čarape počinje nositi krajem septembra pa sve do aprila.
skrletnika zamišljam kako se dere sa minareta alaaaa laaaa oulaaaaaaaaaa i ljudi dodju u džamiju jer je autoritet
ajaks ima krila i oreol
ladno srkletnik a ne skrletnik.. jebote
vidru zamišljam kao nežnu djevojčicu bele kože sa mekanim grudima i smešnim naglaskom koja ne ide u džamiju kad se Skrletnik dere jer je naša
Ajaks je Bob Rokov dupli, ali ne samo na Vukajliji, već i u glavi. To jest, mislim da su u istoj glavi, samo kad je Bob Rok onda se drogira, a kao Ajaks ne. A inače izgleda kao fin mladić.
kosmopolitu zamišljam kao stariju, ružnjikavu ženu koja se subotom uveče kad se okupa pipa po grudima iz prevencije
caru i dankana zamisljam kao likove koji su uvek za pravljenju sranjeta nekog...moji ljudi :))
olanika zamišljam kao malog, mršavog dečka od 19 godina koji devojci kaže da je voli svaki dan
Ollanik je mlađi lik iz blokova, puši travu i klošari.
valdemar mi je neki profesor knjizevnosti, naocare, dzemper i farke.
Ne znam zašto ali ja Luksa zamišljam kao čiču koji svako jutro sa guštom uzme drvenu dasku za sečenje i mali oštri nož, raseče slaninu, crni luk, paradajz i umače ljutu papričicu u neki stari zastrog u kome stoji so.
jeste
i molim se za bakino zdravlje svaku noc
ahahahaha sereš, kakvo otkrovenje, pojma nisam imao lolololo
Sve si pogodio osim pirsinga.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/203/685/conspiracy-keanu.jpg?1321901003
Фендера замишљам као повисоког лика са широким раменима, брадом од 3 дана и са неком средњом дужином косе
jankovića nema šta da zamišljam, znam kako izgleda. njegov pajtaš mi kolega sa faksa, izleti mi jankela nekad na fejsbuku lololo
edit: nisam siguran da je pajtaš ali jankela svakako izleće po njuz fidu, skoro kao vučić u dnevniku lololo