Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
бог поживео тебе и твоју фамилију
skrletnik rastaman,pravi rastaman i po
Da ne ode u zaborav na dnu stranice evo opet.
Za nesss-a uvijek kontam da je baš ćelavac sa crnim cvikama ko sa avatara.
Luks je čiča koji jede kajmak za doručak, a duge gaće i vunene čarape počinje nositi krajem septembra pa sve do aprila.
skrletnika zamišljam kako se dere sa minareta alaaaa laaaa oulaaaaaaaaaa i ljudi dodju u džamiju jer je autoritet
ajaks ima krila i oreol
ladno srkletnik a ne skrletnik.. jebote
vidru zamišljam kao nežnu djevojčicu bele kože sa mekanim grudima i smešnim naglaskom koja ne ide u džamiju kad se Skrletnik dere jer je naša
Ajaks je Bob Rokov dupli, ali ne samo na Vukajliji, već i u glavi. To jest, mislim da su u istoj glavi, samo kad je Bob Rok onda se drogira, a kao Ajaks ne. A inače izgleda kao fin mladić.
kosmopolitu zamišljam kao stariju, ružnjikavu ženu koja se subotom uveče kad se okupa pipa po grudima iz prevencije
caru i dankana zamisljam kao likove koji su uvek za pravljenju sranjeta nekog...moji ljudi :))
olanika zamišljam kao malog, mršavog dečka od 19 godina koji devojci kaže da je voli svaki dan
Ollanik je mlađi lik iz blokova, puši travu i klošari.
valdemar mi je neki profesor knjizevnosti, naocare, dzemper i farke.
Ne znam zašto ali ja Luksa zamišljam kao čiču koji svako jutro sa guštom uzme drvenu dasku za sečenje i mali oštri nož, raseče slaninu, crni luk, paradajz i umače ljutu papričicu u neki stari zastrog u kome stoji so.
jeste
i molim se za bakino zdravlje svaku noc
ahahahaha sereš, kakvo otkrovenje, pojma nisam imao lolololo
Sve si pogodio osim pirsinga.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/203/685/conspiracy-keanu.jpg?1321901003
Фендера замишљам као повисоког лика са широким раменима, брадом од 3 дана и са неком средњом дужином косе
jankovića nema šta da zamišljam, znam kako izgleda. njegov pajtaš mi kolega sa faksa, izleti mi jankela nekad na fejsbuku lololo
edit: nisam siguran da je pajtaš ali jankela svakako izleće po njuz fidu, skoro kao vučić u dnevniku lololo