Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
olanika zamišljam kao Punjačevog malog mirnog brata od 7 godina kog baka vodi u crkvu, a baka mu isti patrijarh Pavle sa onim veselim starim okicama. Volim njegovu baku koju zamišljam
mene vrlo zanima kako bi mene neko zamislio. čak iako je ova tema odavno istrolovana
noosiš plaaaaavii so-mot bam bam bam
sub fokus ja tebe ne zamišljam jer si potpuno nebitan lik na vukajliji, ne svidja mi se kako pišeš defke.
Valdemare ja i Bob Rock smo daleki rodjaci
moje defke jebu, nego si ti malo pglu za definicije OPAAA ASAM TI GA ŠUKNO
http://4.bp.blogspot.com/-jB_k4cQtpCA/T0j1-_vAffI/AAAAAAAAAc4/VQHpC_qCT_Y/s1600/comic_book_guy_simpsons.jpg
Meni je Mesa ovakav
da ustaneš kad mi se obraćaš mali, ja sam za tebe Kurd. Pogledaj malo moje defke, nisam te video ni na jednom takmičenju. Kad sam bio u top 10 ti si čitao braću Grim
top 10 je za sisice, ja sam bio prvi dok straja i dog nisu napravili profil.
edit: kakva je to insinuacija, pa ja nikad nisam čitao braću grim OPA
edit2: razgovaraš sa učesnikom drugog kola prvog vukajlija kupa, JA SAM AVANGARDA
laži mamu svoju
јел мора да се замишља особа изнад мене или било која?
Фендера замишљам као повисоког лика са широким раменима, брадом од 3 дана и са неком средњом дужином косе
Доцо, грешка. Не знам шта подразумеваш под средњом висином, а иначе шишам се "на кеца", а бријам се редовно.
Немојте да ме замишљате.
Пошто је Натнат рекла да нас замишља онако како нам изгледају аватари ја бих да је питам, на који модел Стратокастера је подсећам? Мислим на боју и број магнета. Лололололо
Иначе из неког необјашњивог разлога мислим да је Космополита нико други него Зорица Томић, сестра Мирјане Бобић - Мојсиловић. Можда ми је то пало на памет зато што је Зорица Томић неко време живела у Паризу (не знам да ли још увек живи).
evo kako ja vidim šomija. Metar i detinje kure, radi sklekove. Nabacio ramenca ali listovi ga jebu, ne biva. Hoće da bude jak kao ultimit fajter kad poraste. Zamislio gde će sve da stavi tetovaže, Jedna ide na leđa ali šiljak prelazi na vrat tako da se vidi i kad se obuče duks. Ima vreću u podrumu pa šutira svaki dan i boksuje. Obožava grupu Beogradski sindikat. Pušta glasno i repuje sa njima. Fifti cent mu je stara ljubav. Oće da se obogati ili crkne pokušavajući.
Zamišljam da RockyPadreJGD ima neverovatan odraz koji mu omogućava da zakucava preko kutije od televizora, voli domaće serije i ne voli kampari.
kud zorica...i otkud pariz?
kosmopolitu zamišljam kao stariju, ružnjikavu ženu
koja se subotom uveče kad se okupa pipa po
grudima iz prevencije
JA JEBEM!!
Elem, jednu stavku si u potpunosti promašio, jednu si, u suštini, pogodio, jednu si pogodio i jednu za malo promašio.
a lala lala long long longongong
*
Скрлетник - лик од 185 цм са брадом од 7 дана, неопране косе, живи у сјебаној соби, ненамештеној, гаће му на поду, воли да чита, слуша реге и вари на кревету и посматра терасу и небо. Мршавог изгледа али врло неразвијен. Има пар ортака.
Живи сам у изнајмљеном стану. Баш га брига за факс.
Pogodio si ovo:
- sad za sad, uvalio se u kancelariju.
A inače, pozdrav od sRKletnika s posla, oprane kose, idealne težine.
Cornelije- Džemper preko košulje zonfić, ne verujem da baš tretira alkohol često, podoban za nastavak filma Lajanje na Zvezde, pobornik Jugoslovenske pop rok scene.