Kako izgleda u realnosti?

1. http://i1.likes-media.com/uimg/4d1bba46c994deeeb85111d55cd071c9.600x
    Bez deranja molim.Kompleksas koji hoce da sve bude onako kako on zamisli.Na poslu mrzi svakoga ko kasni ne rani vise od 5 minuta.Kad ga neko iznervira, pravi se da mu nije nista .Vjerovatno ima malu alatku i svake subote ide sa majkom na pijacu. 176cm 74kg

2. daimao bosanac ili monteniger koji tripuje da je srbin, a više je hrvat genetski nego srbin.

3. SasvimNebitna - nosi mrezaste carapa preko debelih nogu. Korice na svesci za skolski rad su joj zavrnute. Sa unutrasnje strane nacrtana srcad i ispisani stihovi: Tako mlada tako mlada, nocu sama lutam ja... Imena nje i njene drugarice i pored toga best frends ove godine i zauvijek. Pusi Ronhil. Potajno zaljubljena u Kornelija koji joj je posvetio definiciju- kako sam smuvao gospodjicu nepoznatu. Brije se ispod pazuha.

4. Zivim u Crnoj Gori, al moji su iz Republike Srpske

5. ja nebitnu zamisljam kao ribu koju ne interesuje sminkanje i ostalo,ne ide u shopinge,ima macku i nosi starke

6. ih Damijo, kako si los procenjvac, ko da nisi navrsio osmoljetku, xexe...nisam toliki da bih radio neki posao, doduse imam mincy,mincy alatljikicu to je tacno...omasio si po tano dvaes sa svaku kategoriju u gabaritima, xexe 194/98...atom mrav piccka

7. Dilan
    U rl Doktor Dzekil na vukajliji Mister Hajd

8. kornelija zamisljam kao budimira trajkovica

9. Иначе из неког необјашњивог разлога мислим да је Космополита нико други него Зорица Томић, сестра Мирјане Бобић - Мојсиловић. Можда ми је то пало на памет зато што је Зорица Томић неко време живела у Паризу (не знам да ли још увек живи).

hahahah šta

10. haha ali NIKO DRUGI nego zorica tomić

11. Ja ne zamišljam nego odem na okupljanje i vidim kako ko izgleda.

12. AJAXA ZAMIŠLJAM DA LIČI NA MENE, MOJE OČI, MOJ NOS, MOJE UŠI I NEODOLJIVI OSMIJEH MOJ!

13. Панинара замишљам као неког лика од једно 35 до 40 дина, који живи у некој запиздини фазон приградском насељу, ради неки лејм посао за 300 евра типа као продавац мобилних а лети се спусти у Чањ ил тако неко пензионерско небитно место за сиромашне и држи сунцобране или педалине. Нема жену и децу, пријатељи су му Теа из оближњег бутика и Данило, старији сервисер усисивача са којима пије ујутру кафу кад дођу на посао, а после кад се врати кући оде да обиђе овчице које држи "због вуне".

14. meni još nije jasna ta zorica tomić...gde je bre ovaj fender da objasni ovo!

15. Prosto deluješ kao da si iz potparižja, nema tu šta, zračiš sorbonski.

16. valdemar urban lik skroz, alternativan, kul, sa zulufima i duzom kosom, pomalo stidljiv ali dusha od choveka

Skoro si sasvim u pravu.

17. Kao vase avatare.

18. Šoms tepaču, nisi odgovorijo jesam pogodio nešto za tebe baš me zanima?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.